- 12 Şubat 2010
- 882
- 205
- 333
İnan benimde sinirim zıpladı. Durup durup bir gelişme var mı diye açıp bakıyorum. Bazı arkadaşlarımız kocanla konuş kendine çeki düzen versin,kadınla konuş haddini bildir yada kocana yakın ol kendinden uzaklaştırma falan yazmış. Hepsi yapıcı olmak için bunu anlıyorum yanlış anlamasınlar lütfen ama böyle bir durum varsa, kadın kocası için başka bir kadınla savaşacak mı yani? Hem sonra o kadına niye kocama mesaj atıyorsun dese ne olacak? önemli olan adamın bu olayı bu noktaya getirmemesi değil mi? Bence kadının hiç bir önemi yok. daha önce de yazdım kadın Ayşe , Fatma olur değişebilir. Karşımızda ki partner önemli onun tavırları önemli. kadını boşver kocamızın içinde varsa o biter başkası olur, birinden biraz yakınlık gördümü içinde varsa gene kayar. Habire böyle kocamıza sahip çıkacaz diye onla bunla savaş, kocama mesaj atma de. Ama koca kendine sahip çıkamasın, sen orda dur bakalım demeyi bilmesin. Dünya erkeğe güzel yaa..
aynen yaaa ben de durup durup bi gelişme var mı diye konuyu açıyorum...konu sahibi bizi merakta bırakmasa bari...