• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana akıl verin biraz uzun ama lütfen okuyunnnnnnn

İnan benimde sinirim zıpladı. Durup durup bir gelişme var mı diye açıp bakıyorum. Bazı arkadaşlarımız kocanla konuş kendine çeki düzen versin,kadınla konuş haddini bildir yada kocana yakın ol kendinden uzaklaştırma falan yazmış. Hepsi yapıcı olmak için bunu anlıyorum yanlış anlamasınlar lütfen ama böyle bir durum varsa, kadın kocası için başka bir kadınla savaşacak mı yani? Hem sonra o kadına niye kocama mesaj atıyorsun dese ne olacak? önemli olan adamın bu olayı bu noktaya getirmemesi değil mi? Bence kadının hiç bir önemi yok. daha önce de yazdım kadın Ayşe , Fatma olur değişebilir. Karşımızda ki partner önemli onun tavırları önemli. kadını boşver kocamızın içinde varsa o biter başkası olur, birinden biraz yakınlık gördümü içinde varsa gene kayar. Habire böyle kocamıza sahip çıkacaz diye onla bunla savaş, kocama mesaj atma de. Ama koca kendine sahip çıkamasın, sen orda dur bakalım demeyi bilmesin. Dünya erkeğe güzel yaa..

aynen yaaa ben de durup durup bi gelişme var mı diye konuyu açıyorum...konu sahibi bizi merakta bırakmasa bari...

eşim bana diyor ki aradığında konuş ve sakın giderli konuşma senin düşündüğün gibi bir insan değil tanışan en yakın arkadaşın olur ona bir şans ver diyor bu arada kızın istanbul da yaşayan bir sevgilisi varmış eşim söyledi

Ozaman eşiniz bu bayanla yakın arkadaş,çünkü bukadar yakın arkadaşı olmasa kızın bukadar iyi bir insan olduğunu nasıl anlıycaktı.
benim okuduğum kadarıyla kıs işyerinde çalışmaya başlaması fazla olmadı.
Eee eşiniz kızı bukadar yakından nasıl tanıyor

Valla ben hep dile getiririm ,bekarken calisiyordum hemde erkeklerin yogun oldugu bir ortamda ama kimseye ne ozel mesaj atmisimdir nede aramisimdir anca is icin onemliyse.ben artniyetli yada degil diyemem ama ben hoslanmam boyle ,yok kiz guzel yok mesaj atti nasilsin dedi yok babasi aradi yok danasi aradi vs vs bana gelmez acikcasi .

İnan benimde sinirim zıpladı. Durup durup bir gelişme var mı diye açıp bakıyorum. Bazı arkadaşlarımız kocanla konuş kendine çeki düzen versin,kadınla konuş haddini bildir yada kocana yakın ol kendinden uzaklaştırma falan yazmış. Hepsi yapıcı olmak için bunu anlıyorum yanlış anlamasınlar lütfen ama böyle bir durum varsa, kadın kocası için başka bir kadınla savaşacak mı yani? Hem sonra o kadına niye kocama mesaj atıyorsun dese ne olacak? önemli olan adamın bu olayı bu noktaya getirmemesi değil mi? Bence kadının hiç bir önemi yok. daha önce de yazdım kadın Ayşe , Fatma olur değişebilir. Karşımızda ki partner önemli onun tavırları önemli. kadını boşver kocamızın içinde varsa o biter başkası olur, birinden biraz yakınlık gördümü içinde varsa gene kayar. Habire böyle kocamıza sahip çıkacaz diye onla bunla savaş, kocama mesaj atma de. Ama koca kendine sahip çıkamasın, sen orda dur bakalım demeyi bilmesin. Dünya erkeğe güzel yaa..

Keske erkekler de bunu anlasa.
Bir erkekle kadin arkadas olamaz. Hele birinden biri ya da iki taraf ta evliyse hic olamaz. Sonra seytan boyle ortada gezer.

canım okuyunca sana çok üzüldüm
bence sanki sen dışarda o karısı gibi olmuş kusura bakma
çünkü eşin o kızla bu konuda sana karşılarsa büyük bir sıkıntı vardır bence:50::50:
sana sadece şunu söyleyim
eşini evden kovvvvv
ben tatildeki mesajdan sonra kovmuştum bileee:19:
pardonda sen niye konuşmak zorundasın
niye iyi olan o da sen değilsin
senin anlattıklarına göre aralarında bişey var
seni arıyo çünkü etraflarındaki herkes zaten kınıyo
eğer sen onunla iyi olursan herkes susacak
bişey olmadığını seninle kanıtlayacaklar bence
kızla konuş zaten kesin bir şüphe verecektir
sonrada eşini kovvvvvvv
biraz zora sok işi

Son düzenleme:
ıyyyy kendi sorunlarımı hatırlattı bana yazınız.Aynen bir kadın yüzünden aylar boyu sinir krizleri geçirdim.Bana da okula geldiğimde (eşimin okuluna tayinm çıkmıştı )tek hoş geldiniz demeyen şahıstı kendisi.Eşimden de kaynaklanıyordu sorun.Neyse ki doğum iznine ayrıldı da huzura erdim.Malesef erkekler samimiyetin dozunu ayarlayamıyor.Onlar yüzünden huzuru kaçan biz oluyoruz.

çok sinirlendim...

nasıl olur bunlar ya...insan eşine laf söyletir mi???? hayat arkadaşına böyle ne olduğu belirsiz insanlar yüzünden huzursuzluk verir mi...

nasıl bir üzmek,mahvetmek bu...neymiş efendim senin hakkında kötü düşünmeyen birine kötü düşünmeni istemiyorum...kim ki bu hatun yaa...ne önemi var ya...belli çok terbiyeli hanım hanımcık...evli adamın hayatında ne işin var...bu kadar laçkalık...yere göğe sığdıramaz adam dediğin karısını,kimseye laf söyletmez...çatar kaşını koyar mesafeyi,böylesine kimse yaklaşamaz zaten...sanane benim tatilimdennnnn,mesaj ne alaka....bu normal değil,hiç normal değil....arkadaşlar söylemiş benim de elim gitmiyor yazmaya...( canım çok üzgünüm ama fena sinirlendim.acayip deliriyorum böyle terbiyesizliklere.affet üzdüysem)

anlamakta okadar güçlük çekiyorumki artık insanlar bı tuhaf olmus kadının kuyusunu kazan yıne kadın yaa lanet olsun nefret edıyorum boyle şeyler duymaktan...

Ben anlamadim
simdi sen esinle o kizin arasindaki gereksiz samimiyetten rahatsizsin

fakat esin ve kiz bu durumdan rahatsiz degil

esin samimi kalmak istiyor

e peki ne diyeceksin kiza?

resmen seni ikna etmeye calisiyorlar

arkadasliklari bozulmasin diye

alt tarafi is disinda gorusmeyecekler neden zor geliyor onlara

bu soruyu cok kibar bir sekilde sorabilirsin

gereksiz samimiyetinizi sorguladigim dogrudur diyerek

(anlamadim karri karsiya neden gelmek istiyorsun :) ne demeyi planliyorsun)

Tam olayın açıklaması olmuş. Resmen bunlar işi pişirmişler, konu sahibine görmezden gel demeye getiriyorlar. Biz erkek arkadaşımla aynı yerde çalışıyoruz benim en yakın arkadaşımla bir kere samimi sohbet ederlerken gördüm ki 3-4 kişilerdi o an, kıyameti kopardım. Erkeklik güya konuşurum falan dedi ama bir daha selam bile vermedi. Benimki samimi olsaydı arkadaşım kanka olacaktı onunla, iyi ya da kötü niyet beni ilgilendirmez . Bu benim sadece sevgilim, senin eşin bu ya. Eşin tavrını koysa kız hiç bir şey yapamazdı. Sen de tavrını koy, sakın alttan alma. Rabbim yardımcın olsun.

1)evli barkli insanlar neden mesajlasirlar? Hemde karsi cinsle?
Ya cok yakinsa arar konusur hal hatir sorar hatta sonra esini de isterki yanlis anlasilmaya sebebiyet vermesin diye.
Ayrica tatilin birinci gunu nasilsin mesaji nedir ya hemde yeni tanistigin birine? O mesajlasmanin o kadar masum oldugunu dusunmuyorum acikcasi.
Zor olacak ama biraz bir kosede bekle gozlemle tehlike aninda girtlagina yapisirsin:) hattinin dokumunu falan kontrol et olmadi ama esinize belli etmeden yapin.

birinin hakkında kötü konuşulması için onun bizim hakkımızda kötü düşünmesi gerekmez. Terbiyesiz bir insan isterse bana hayran olsun bu onun terbiyesiz olduğu gerçeğini değiştirmez.

Bir de eşin "iyi ki öyle yapmışsın yoksa çok kötü olurdu" demiş ya, nedir o kötü olacak olan? Onu merak ettim. Ayrıca kötü olan bir şeyler var zaten, eşin bu yüzden çok mutsuz be adam, daha neden korkuyorsun "kötü olacak" diye. Sanki herşey güllükgülistanlık da işyerindeki "hanımkız" kusur kaldı... Eşin laf cambazlığı yapıyor, her zaman böyle midir?

slm laf cambazı demek sanırım hafif kalır öle konuşuyor ki haklı olduğum bir konuda bir bakmışım ben haksızım
bugün yada en geç dananın kuyruğu kopacak kızla konuşacağım aklımdakileri tek tek söyleyeceğim eğer eşimle bu kız yüzünden bir tartışma daha geçirirsem yani kız eşin bana bunları söyledi diyince eşim bana çatarsa bende herşeyi bitiricem artık uyku bile uyuyamıyorum olanları sorgulamaktan

inan benimde sinirim zıpladı. Durup durup bir gelişme var mı diye açıp bakıyorum. Bazı arkadaşlarımız kocanla konuş kendine çeki düzen versin,kadınla konuş haddini bildir yada kocana yakın ol kendinden uzaklaştırma falan yazmış. Hepsi yapıcı olmak için bunu anlıyorum yanlış anlamasınlar lütfen ama böyle bir durum varsa, kadın kocası için başka bir kadınla savaşacak mı yani? Hem sonra o kadına niye kocama mesaj atıyorsun dese ne olacak? önemli olan adamın bu olayı bu noktaya getirmemesi değil mi? Bence kadının hiç bir önemi yok. Daha önce de yazdım kadın ayşe , fatma olur değişebilir. Karşımızda ki partner önemli onun tavırları önemli. Kadını boşver kocamızın içinde varsa o biter başkası olur, birinden biraz yakınlık gördümü içinde varsa gene kayar. Habire böyle kocamıza sahip çıkacaz diye onla bunla savaş, kocama mesaj atma de. Ama koca kendine sahip çıkamasın, sen orda dur bakalım demeyi bilmesin. Dünya erkeğe güzel yaa..

çok haklısın aslında benim başıma gelenlerin daha kötüsü ama hemen hemen aynısı bir arkadaşımın başına geldi kocasının en yakın kız arkadaşına facebook dan gönderdiği msjları görmüş ama adam döktürmüş benim için çok değerlisin ölde öleyim benim yerme cennete sen gir filan daha neler neler arkadaşım bana anlattı bende dedim ki boşa gitsin bariz ask ilanı yapmış kıza çok geçmeden benim başıma geldi tabii ben o msjlar da ne yazdığını görmedim ama hemen koparıp atamadım ama bundan sonra gözüm kara

Merhaba,
Ben konulara çok sık yorum yapan birisi değilim fakat bende benzer şeyler yaşadım o yüzden yazmak istedim. 6 senelik evliyim ben ve bi çok kez eşimi iş yerindeki kızlarla yazışmalarını, samimiyetini yakaladım. Sen madem kızla yüz yüze görüşmeye karar verdin, asla kızla konuşurken senin yüzünden eşimle aram bozuldu gibi laflar etme ; kız da kendini bişey sanmasın.
Hatta eşimle aramız çok iyi fakat erkek milleti işte biliyosun işte kaçamak yapmak istiyor arada, ama sen kendine yazık edersin, erkekler senin gibi kızları kullanıp bırakır, başka bi beklentin olmasın gibi bi konuşma yapabilirsin o kızla.
Çok da canını sıkma, takılma bu konuya, üzerinde durmuyomuş gibi yap ama gözünde üzerlerinde olsun..

inan benimde sinirim zıpladı. Durup durup bir gelişme var mı diye açıp bakıyorum. Bazı arkadaşlarımız kocanla konuş kendine çeki düzen versin,kadınla konuş haddini bildir yada kocana yakın ol kendinden uzaklaştırma falan yazmış. Hepsi yapıcı olmak için bunu anlıyorum yanlış anlamasınlar lütfen ama böyle bir durum varsa, kadın kocası için başka bir kadınla savaşacak mı yani? Hem sonra o kadına niye kocama mesaj atıyorsun dese ne olacak? önemli olan adamın bu olayı bu noktaya getirmemesi değil mi? Bence kadının hiç bir önemi yok. Daha önce de yazdım kadın ayşe , fatma olur değişebilir. Karşımızda ki partner önemli onun tavırları önemli. Kadını boşver kocamızın içinde varsa o biter başkası olur, birinden biraz yakınlık gördümü içinde varsa gene kayar. Habire böyle kocamıza sahip çıkacaz diye onla bunla savaş, kocama mesaj atma de. Ama koca kendine sahip çıkamasın, sen orda dur bakalım demeyi bilmesin. Dünya erkeğe güzel yaa..

slm yeni bir gelişme var ben bugün kızla görüşeceğim diye bekliyordum bana msj attı yazdığı msj bu

canım günaydın iyi çalışmlar ben bugün izinliyim ama müsait olmadım annem rahatsız biraz 5 kasımda tahsin abiyle (eşimle) nöbeti varmış iş çıkışı müsaitsen o zaman görüşsek olur mu canım diye yazmış

merhaba,
ben konulara çok sık yorum yapan birisi değilim fakat bende benzer şeyler yaşadım o yüzden yazmak istedim. 6 senelik evliyim ben ve bi çok kez eşimi iş yerindeki kızlarla yazışmalarını, samimiyetini yakaladım. Sen madem kızla yüz yüze görüşmeye karar verdin, asla kızla konuşurken senin yüzünden eşimle aram bozuldu gibi laflar etme ; kız da kendini bişey sanmasın.
Hatta eşimle aramız çok iyi fakat erkek milleti işte biliyosun işte kaçamak yapmak istiyor arada, ama sen kendine yazık edersin, erkekler senin gibi kızları kullanıp bırakır, başka bi beklentin olmasın gibi bi konuşma yapabilirsin o kızla.
çok da canını sıkma, takılma bu konuya, üzerinde durmuyomuş gibi yap ama gözünde üzerlerinde olsun..

bende aslında konuşurken senin için tartıştık gibi laflar söylemeyeceğim ama msjları hoş karşılamadığımı bunun için tabiki eşimle tartışacak kadar büyütmüyorum gibisine laflar edip aslında karşıdan bakıldığında hoş bir konumda olmadığını söyleyeceğim ama bunları yüzüne bakarken söylemek istiyorum çünkü mimiklerinden anlamayı umuyorum telefonda hissetmek mümkün değil

bende aslında konuşurken senin için tartıştık gibi laflar söylemeyeceğim ama msjları hoş karşılamadığımı bunun için tabiki eşimle tartışacak kadar büyütmüyorum gibisine laflar edip aslında karşıdan bakıldığında hoş bir konumda olmadığını söyleyeceğim ama bunları yüzüne bakarken söylemek istiyorum çünkü mimiklerinden anlamayı umuyorum telefonda hissetmek mümkün değil

İçini karartmak gibi olmasında; Ben kendi eşimle ilgili ne hissettimse çıktı, hani derler ya kadın hisseder diye maalesef bu gerçek :( Telefonla konuşmayla, yüzyüze konuşmayla alakalı değil, hislerinde önemli. Umarım aralarında bişi yoktur. Kıza eşine mesaj atmaya devam ettiği taktirde bu olayı kızın ailesine söyleyeceğini de yansıtabilirsin.
Birde bu kız konusunda eşinle fazla yüzgöz olma, durum laçkalaşır ve artık eşine normal gelmeye başlar. Tavrın net ve sert olsun, o kızla arana mesafe koyacaksın diyebilirsin eşine, çünkü o senin eşin ve onun hayatında senin söz hakkın var.
Maalesef bunların hepsini ben defalarca yaşadım ve bana tecrübe oldu, ki ben öyle eşini çok sıkan bi kadında değildim.

İçini karartmak gibi olmasında; Ben kendi eşimle ilgili ne hissettimse çıktı, hani derler ya kadın hisseder diye maalesef bu gerçek :( Telefonla konuşmayla, yüzyüze konuşmayla alakalı değil, hislerinde önemli. Umarım aralarında bişi yoktur. Kıza eşine mesaj atmaya devam ettiği taktirde bu olayı kızın ailesine söyleyeceğini de yansıtabilirsin.
Birde bu kız konusunda eşinle fazla yüzgöz olma, durum laçkalaşır ve artık eşine normal gelmeye başlar. Tavrın net ve sert olsun, o kızla arana mesafe koyacaksın diyebilirsin eşine, çünkü o senin eşin ve onun hayatında senin söz hakkın var.
Maalesef bunların hepsini ben defalarca yaşadım ve bana tecrübe oldu, ki ben öyle eşini çok sıkan bi kadında değildim.

inanın bana hergün yada her fırsatta o kızın lafını açmıyorum herhangi bir ima da bile bulunmuyorum hatta olayı kapatmıştım bile
taki ben eşimin iş yerine gidip kız tarafından öle bir tavırla karşılaşıp üstüne üstlük eşim tarafından konuşmadığım için suçlanana kadar sonra bende bazı şeyler raydan çıktı

slm yeni bir gelişme var ben bugün kızla görüşeceğim diye bekliyordum bana msj attı yazdığı msj bu

canım günaydın iyi çalışmlar ben bugün izinliyim ama müsait olmadım annem rahatsız biraz 5 kasımda tahsin abiyle (eşimle) nöbeti varmış iş çıkışı müsaitsen o zaman görüşsek olur mu canım diye yazmış

Konuş bakalım neler olacak? sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Bunun sebebini önce anlatmak istiyorum. Benim çok yakın bir arkadaşım evli bir adamla ilişki yaşadı. Ben bu tarz şeylere çok karşı olduğum için yaklaşık 3 ay bu ilişkiyi benden sakladı. fakat bir takım şeylerden bunu farkettim. ve ona sakin bir şekilde sen bu adamla sevgili misin diye sordum çok candan davrandım. ve bana itiraf etti. o gün yaklaşık 3 saat onunla tartıştık ikna edemedim. Aramıza 1 ay kadar soğukluk girdi. çalıştığı şirkette tanıdığım biri facebook üzerinden konuştuğumuzda arkadaşımın bişeye moralinin mi bozuk olduğunu psikolojisinin bozulduğunu falan yazdı bana ama sebebini benim çocukluk arkadaşım olduğundan bana sordu. bende bilmiyorum dedim. Sonra onu yalnız bırakmamam gerektiğini anladım. Düşündüm destekler gibi görünüp zamanla onu koparabilirim bu ilişkiden dedim kendi kendime kıyamadım. 1 sene sonunda onları ayırdım. ben olmasaydım gene ayrılırlardı ama süreç daha fazla uzardı bunu da belirteyim. İşte bu süreç içinde gördüğüm bazı şeylerle sana yardımcı olabilirim. Mesela o adamın eşi de biraz şüphelenmiş ve bunlar biz iş arkadaşıyız adı altında örtbas ettiler. Benim arkadaşım bunların evine yemeğe falan gitmeye başladı o kadar samimi oldular. Çocuklarını alıp sinemaya götürüyordu arkadaşım bildiğin bermuda şeytan üçgeni. Adam ikisinede yalanlar söylüyordu. Ama benim salak bunları göremiyordu. Bir gün kadın arkadaşıma, eşinin kendisinden bir çocuk daha istediğini söylemiş, yatak muhabbetlerine girmiş durup dururken. benim kız sinir krizleri geçirdi çünkü adam ona karısıyla ayrı yataklarda yatıyoruz boşanacam ondan şu çocuk biraz daha büyüsün falan diyormuş.Karım ruh hastası hayatı zindan ediyor bana falan diyor. E haliyle kadının arkadaşıma çocuk , cinsellik muhabbetlerini tutkulu anlatması (belkide bilerek yaptı) adamla arkadaşımın kavga etmesine neden oldu. sana demek istediğim şu; bu kızla konuşurken sende böyle bir taktik yapabilirsin. Mesela şöyle diyebilirsin; "bana çok garip geldi bu olaylar sonuçta eşim çocuğumuz olsun bebeğimiz olsun diye bana yalvarıyor. güvensizlik yaratan durumlar olduğunda bende tereddüt ediyorum. aramızda kalsın lütfen ama geçen gün ağladı beni bırakırsan kendimi öldürürüm dedi bana" gibi sözleri araya sıkıştır bakalım kızın tepkisi ne olacak. sonuçta aramızda kalsın diyorsun bakalım eşine söylicek mi? Bunlar söylenecek şey değil çünkü. Eşinin tavırlarından anlarsın söyleyip söylemediğini. eğer aralarında gerçekten bir şey yok ise bir kız kadın kadına yapılan özel muhabbetleri gidip taşımaz hele bu tarz şeyleri hayatta söylemez. Bu konuda ne gibi bir yardım istersen yapabilirim. karşı tarafın tepkilerini herşeyi ayrıntılı yaz bana mutlaka ben anlarım çok yakınımda yaşandı buna benzer olay çünkü.

Eşinizin gerçek ismini vermemişsinizdir umarım. Dikkatli olun lütfen,( O insanlardan her şey beklenir) bu eşinizle onun planladığı bir şey olmasın. Allah yardımcınız olsun. Şeytanların vesvesesinden korusun sizi.

şahsen başıma gelse yıkarım o işyerni başlarına iş arkadaşlığı işte kalır evli adama tatilde mesaj atmakta ne demek oluyor hiç anlamadığım ve asla gelemicegim şeyler eşiniz hanfendinin bekçisimiymiş babası işyerini degilde eşinizi arıyor ayrıca o kadar iyi niyetliyse tatilde mesaj atcak kadar samimi iş arkadaşının eşine bi hoşgeldin demeli odayı terketti diyorsunuz

Back
X