• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana akıl verin biraz uzun ama lütfen okuyunnnnnnn

Burda zaten olay kopmuşşşş.arkadaşım 2 aylık evli değilsin ki saf olma.bunlar el birliğiyle ilişkilerinin üzerini örtmeye çalışıyor...

Çok acı ama ben de şu an aynı şeyleri düşündüm.Umarım bizim düşündüğümüz gibi çıkmaz.

Bu tarz durumlara çok sinir oluyorum eşler neden hep madur olurlar.Hem eşin için hemde o bayan için bu nasıl bir iş ortamıdır işte bile resmiyet olmak zorunda.İş yerine yeni bir bayan gelmiş olabilir kızın nasıl çalıştığından nasıl olduğundan eşine ne?Eğer eşiniz bayanla mesafeyi korumuş olsaydı o bayan hangi hakla hangi yüzle eşinize mesj atabilrdiki?Yada tam tersi olsa kız lakayıt olsa eşiniz mesafeyi korumuş olsa o bayan hangi yüzle mesj atabilrdi.Bende iş ortamında çalışıyorum ama burda muhabbet ettiğim konuştuğum erkek hiç yok konuşmam nie konuşayım banane onlardan ben kendi işime bakarım.Aynı şekilde erkek arkadaşım ne hakla başka bir kız telefonuna mesj atıcak arayacak çok fena yaparım tabi bunlar karşılıklı erkek arkadaşımda aynı tavrı gösterir bende .İnşaallah daha fazla üzülmezsin tatlımm

İnsan niye evlenir?Hayatını biriyle paylaşmak,sevmek,sevilmek,mutlu ve HUZURLU olmak için.Adam seni iş yerine 5 6 ay önce gelen bi kız yüzünden huzursuz etmekten geri durmuyorsa ve aklını bunlarla bulandırıyorsa aldatsın -aldatmasın yine de suçludur

bugün o kız beni aradı bende telefonda gayet mesafeli bir şekilde kendisiyle telefondan ziyade karşılıklı konuşmak istediğimi söyledim tamam dedi yarım saat geçmeden eşim aradı ben o anda uygun değildim uygun olunca aradım ve bana sorduğu soru yüzyüze ne konuşacaksın ama tatlı bir dille soruyor çünkü beni sinirlendirip ters tepip kıza çemkirmemden çekiniyor kız gidip hemen anlatmış ki ben söylemedim eşime yüzyüze konuşmak istediğimi

İnan seni üzmek istemiyorum ama eşin resmen halt ediyor. Kendi aralarında senin davranışlarının kritiğini yapıyorlar yani? Kadın da hemen gitmiş yetiştirmiş, bravo. Madem öyle yüzyüze konuş bakalım derdi neymiş. Bir sor yani nedir bu mesajlar, tripler, bilmem neler... Ben olsam (buradan sonrası için böyle yap diyemem) iş bu raddeye geldiyse eşime "ya kendine gel ya sen bilirsin" derdim, o kadına da "edep" üzerine ince bir konuşma yapardım. Evli adamın karısıyla senin daha konuşacak neyin olabilir ya? İyi niyetliysen özür diler çekilirsin aradan, bir daha kimseyle yüzgöz olmazsın. Utanacağı yerde seni arıyor bir de, yüzsüz...

Ya işte neden bu fırsatları kaçırıyorsun ?
Eşine hemen sorsaydın sen kızla oturup benim hakkımda mı konuşuyorsun diye...

Ben olsam O öyle sorunca,kızı elimden kimsenin kurtaramayacağını,onu kepaze edeceğimi söylerdim.
Öyle yapacağımdan değil ama eşimin tepkisini görmek için :)

tam bu şekilde olmasa bile daha önceki konuşmalarımızda bahsi geçtiğinde yani eşime kızın babası beni aradığında seni aramadan kızı arayıp kavga edebilirdim ama yapmadım dediğimde eşim bana iyi ki yapmamışsın yoksa çok kötü olurdu dedi :(((((

İnan seni üzmek istemiyorum ama eşin resmen halt ediyor. Kendi aralarında senin davranışlarının kritiğini yapıyorlar yani? Kadın da hemen gitmiş yetiştirmiş, bravo. Madem öyle yüzyüze konuş bakalım derdi neymiş. Bir sor yani nedir bu mesajlar, tripler, bilmem neler... Ben olsam (buradan sonrası için böyle yap diyemem) iş bu raddeye geldiyse eşime "ya kendine gel ya sen bilirsin" derdim, o kadına da "edep" üzerine ince bir konuşma yapardım. Evli adamın karısıyla senin daha konuşacak neyin olabilir ya? İyi niyetliysen özür diler çekilirsin aradan, bir daha kimseyle yüzgöz olmazsın. Utanacağı yerde seni arıyor bir de, yüzsüz...

bende bunu anlamaya çalışıyorum iş yerinde başka bayanlarda var hatta biriyle tartıştı iş ile ilgili bile 2 yıl boyunca konuşmadı kızla ama bu farklı onun için ayrıca yorumlara çok teşekkür ederim cidden bir çıkmazdayım kafam durdu bu hafta işle ilgili verimli olamadım bile düşünmekten

O kadının ne olduğu ortada da; kızını senin kocandan soran babaya asıl koca bir maşallah.

Valla işin içinde iş var gibi. Kocanı şöyle bir sallayacaksın kendine gelecek. Elalemin karısıyla kızıyla seni muhatap etmeyecek, kendi de selamı sabahı kesecek. Valla boynum ağrıyordu zaten, sinirden büsbütün tutuldu.

Aralarında bariz şekilde birşeyler var. Herşeyi eşin yakından takip ediyor. Bir de bu olayı ne kadar da önemsiyor böyle. kıza nasıl davrandığına kadar önemsiyor. Aç gözünü. Eşin o kadar da masum değil.

ne münasebet iş arkadaşı tatilde benim eşime mesaj atacak ve eşimde ağzını açıp bir şey diyemeyecek atma mesaj demiyecek..madem hanım hanımcık kızımız yanlış anlaşılmalara neden meydan veriyo.. benim aklım çıkar hiçbir erkek iş arkadaşımı işle olsa dahi arayamam eşi falan yanlış anlar diye.. siz tartışmanıza ragmen neden bu mesajlar ddevam edıyor bide siliniyor üstelik??? huzurunuzdan kıymetlimiymiş bu hanımkızcağız da bu kadar ailenin içinde konusu oluyor hala, araya mesafe konulmuyor... siz eş olarak bu kadar huzursuz sunuz çok mu zor resmı davranmak ,sizden kıymetli mi bu kızla konusmak bu kadar...Allah yardımcın olsun cnm.. gelişmelerden haberdar et....çok sinir oldum anlatamam...

bugün o kız beni aradı bende telefonda gayet mesafeli bir şekilde kendisiyle telefondan ziyade karşılıklı konuşmak istediğimi söyledim tamam dedi yarım saat geçmeden eşim aradı ben o anda uygun değildim uygun olunca aradım ve bana sorduğu soru yüzyüze ne konuşacaksın ama tatlı bir dille soruyor çünkü beni sinirlendirip ters tepip kıza çemkirmemden çekiniyor kız gidip hemen anlatmış ki ben söylemedim eşime yüzyüze konuşmak istediğimi

ayrıca bir ayrıntıyı paylaşmayı unuttum bu kız eşime tatilde msj atınca tabi tartışma çıkmıştı bende eşime arayacaksın yanımda bir daha bana iş haricinde msj atıp arama yapma diyeceksin dedim aramadı sonra yüzyüze konuşacağım dedi ama sonra ki tartışmamızda sorduğumda sen çok sinirliydin seni sakinleştirmek için öle söyledim konuşmadım onunla dedi.

bende bunu anlamaya çalışıyorum iş yerinde başka bayanlarda var hatta biriyle tartıştı iş ile ilgili bile 2 yıl boyunca konuşmadı kızla ama bu farklı onun için ayrıca yorumlara çok teşekkür ederim cidden bir çıkmazdayım kafam durdu bu hafta işle ilgili verimli olamadım bile düşünmekten

Bu ayrıntılar ikisinin de hiç masum olmadığını gösteriyor.
Demek ki eşinle danışıklı iş yapıyorlar kız eşinle anlaşmalı seni aramış.
Bu insan müsveddesi kızında senin rahatsızlığından haberi var ve bu şekilde yol izliyor ve hala da eşinle alakasını sürdürebiliyor.
Madem namuslu hanım hanımcık senin bu duruma kıl olduğunu bile bile yaptıklarına bak terbiyesiz.
Bu da ikisininde bir şeyleri örtbas etmeye çalıştığını gösteriyor.
Bu kadın kim ki eşini parmağında oynatıyor eşinin onun yüzünden kırk takla atıyor.
Normal bir insan olsa kırk defa kesmişti ilgi alakayı kapatmıştı konuları.
Ne münasebet ben olsam bu saatten sonra arar o kızı senin derdin ne diye sorardım.
Bir derdim yok derse de tamam o zaman ben eşimin ve senin masum arkadaşlığınızdan rahatsız oluyorum, lütfen bundan sonra eşimle muhatap olmayı kesin derdim.
Eşime de haddini bildirirdim.
Aptallar!!!

Son düzenleme:
Ben kaçırmışım; bir de seni mi aradı bu kadın? Ne konuşacaksa söyleseymiş. Keşke yüz yüze konuşalım demeseydin; iyice kıymete bindirdin şimdi. Hakkında hayırlısı olsun.

ne münasebet iş arkadaşı tatilde benim eşime mesaj atacak ve eşimde ağzını açıp bir şey diyemeyecek atma mesaj demiyecek..madem hanım hanımcık kızımız yanlış anlaşılmalara neden meydan veriyo.. benim aklım çıkar hiçbir erkek iş arkadaşımı işle olsa dahi arayamam eşi falan yanlış anlar diye.. siz tartışmanıza ragmen neden bu mesajlar ddevam edıyor bide siliniyor üstelik??? huzurunuzdan kıymetlimiymiş bu hanımkızcağız da bu kadar ailenin içinde konusu oluyor hala, araya mesafe konulmuyor... siz eş olarak bu kadar huzursuz sunuz çok mu zor resmı davranmak ,sizden kıymetli mi bu kızla konusmak bu kadar...Allah yardımcın olsun cnm.. gelişmelerden haberdar et....çok sinir oldum anlatamam...

düşünmekten artık uyuyamıyorum gözlerimi sıkıyorum uykuya dalmak için eşime hep soruyorum neden senin için bu kadar önemli laf bile söyletmiyorsun oda cevap olarak senin hakkında kötü düşünmeyen bir insan için kötü konuşmanı istemiyorum diyor iyi de diyorum benden ona zarar gelmedi ki kötü konuşsun hakkımda diyorum

sinirden deliye döndüm bu ne samimiyet bu ne yaa kız hayatınızın içine oturmuş resmen
keşke konuşup muhattap almasaydınız kızı eşinizede resti çekseydiniz tahammülü olmayan bi durum malesef
ayy sinirden ne yazacağımı şaşırdım yaa
inş düşünülen kötü kokular çıkmaz altından....

düşünmekten artık uyuyamıyorum gözlerimi sıkıyorum uykuya dalmak için eşime hep soruyorum neden senin için bu kadar önemli laf bile söyletmiyorsun oda cevap olarak senin hakkında kötü düşünmeyen bir insan için kötü konuşmanı istemiyorum diyor iyi de diyorum benden ona zarar gelmedi ki kötü konuşsun hakkımda diyorum

ben olsam hayatımıza sokmazsan bu gereksız ınsanı kımse kımsenın hakkında kotu dusunmez derdım.... ay çıldıracam bu ne yaaaa... bu inat nee yani????

peki Banucum aynı durumda sen olsan böyle mesaj silinmiş falan kocan yakalasa, yada herhangi bir erkek karısını yakalasa neler olur? Onlar gözyaşlarımıza bakar mı yanlış anlıyorsun desek inanırlar mı? yaftayı yapıştırmayan bir erkek gösterin bana alnından öperim. Sen de bizde gerçeği bilmiyoruz. Bilmenin tek yolu akıllı davranmak ve salak gibi davranmak emin ol kesin sonuca böyle ulaşırsın.

bunu da sordum eşime tepkim tabii farklı olur diyor o zaman neden beni anlamıyorsun diyorum ama ben ne dersem diyeyim büyülenmiş gibi gözünü açamıyorum

normalde kendimi övmüş gibi olmim ama çabuk anlarım fakat ben bu konudan hiç bişey anlamadım kim in babası kimi aramış seninn le alakası ne biraz daha açık yazsan yorum yaparım

Bence kadini gormemezlikten gel esinlede surekli tartisip kendinden uzaklastirmamaya calis bliyorum cok zor olucak ama en iyisi bu esinin dikkatini cekmeye calis artik isler sara sarmaya baslarsa o kadinlada konus. İnsanlar nasil boyle olabiliyor anlam veremiyorm herseyin hayirlisi olsun hakkinda insallah

normalde kendimi övmüş gibi olmim ama çabuk anlarım fakat ben bu konudan hiç bişey anlamadım kim in babası kimi aramış seninn le alakası ne biraz daha açık yazsan yorum yaparım

eşimin iş arkadaşının babası beni arayıp kızına ulaşamıyormuş tartışmışlar eşimden yardım istemek için beni aradı eşimin iş arkadaşının kardeşi boşanma davası açmıştı ben o aşamada yardımcı oldum benim telefon numaram da o sebeple kendilerinde var

Birinin hakkında kötü konuşulması için onun bizim hakkımızda kötü düşünmesi gerekmez. Terbiyesiz bir insan isterse bana hayran olsun bu onun terbiyesiz olduğu gerçeğini değiştirmez.

Bir de eşin "iyi ki öyle yapmışsın yoksa çok kötü olurdu" demiş ya, nedir o kötü olacak olan? Onu merak ettim. Ayrıca kötü olan bir şeyler var zaten, eşin bu yüzden çok mutsuz be adam, daha neden korkuyorsun "kötü olacak" diye. Sanki herşey güllükgülistanlık da işyerindeki "hanımkız" kusur kaldı... Eşin laf cambazlığı yapıyor, her zaman böyle midir?

İnan benimde sinirim zıpladı. Durup durup bir gelişme var mı diye açıp bakıyorum. Bazı arkadaşlarımız kocanla konuş kendine çeki düzen versin,kadınla konuş haddini bildir yada kocana yakın ol kendinden uzaklaştırma falan yazmış. Hepsi yapıcı olmak için bunu anlıyorum yanlış anlamasınlar lütfen ama böyle bir durum varsa, kadın kocası için başka bir kadınla savaşacak mı yani? Hem sonra o kadına niye kocama mesaj atıyorsun dese ne olacak? önemli olan adamın bu olayı bu noktaya getirmemesi değil mi? Bence kadının hiç bir önemi yok. daha önce de yazdım kadın Ayşe , Fatma olur değişebilir. Karşımızda ki partner önemli onun tavırları önemli. kadını boşver kocamızın içinde varsa o biter başkası olur, birinden biraz yakınlık gördümü içinde varsa gene kayar. Habire böyle kocamıza sahip çıkacaz diye onla bunla savaş, kocama mesaj atma de. Ama koca kendine sahip çıkamasın, sen orda dur bakalım demeyi bilmesin. Dünya erkeğe güzel yaa..

Back
X