Saçını yıpratıp pişman olma :/ cidden çok özendim saçlarına :)))Çok teşekkür ederim ama sıkıldım artık hem yaz da gelmişken
Annem de öyle dedi aslında ne yapacağımı bilmiyorumSaçını yıpratıp pişman olma :/ cidden çok özendim saçlarına :)))
kızlar saçlarıma krepe balyaj yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorumsaçlarımda hiç bir işlem yok sadece güneşten kendi kendine açılan kısımları var
Bu kendi saçlarım
Bu da istediğim saç
Kuaföre güvenemiyorum kendim yapabilir miyim bu saçı ama kendime de güvenemiyorum sizce yaptırmalı mıyım yoksa sonuç şöyle mi olur
sanırım hiç işlem olmaması head and shoulders şampuan ve argan yağı dışında bir şey kullanmıyorumsaçların çok hoş gerçekten.. 'gerçekten' iyi bir kuaföre elinde bu fotoğraflarla gidip istediğin saçı detaylarıyla anlatırsan büyük olasılıkla problem olmaz.. bu arada saçlarının bu sağlıklı hali için neler yaptığını söylersen biz de senin bilgilerinden yararlanmış oluruz..
Çok sevindim ya balyaj işini tekrar düşmem lazım galibadokunma o saçlaraaaa
kıyamammmm
yapma
Teşekkür ederimmm daha mantıklıbence kıyma saclara cok guzeller masallah
aralara tek tuk ıncecık bı ton acık yap ısıltı versın
bnm saclarimda buna benzer bn kendi rengimin bi ton acik renginden isilti attirdim guzel dogal oldu.guneste acilmis gibi duruyo..Çok teşekkür ederim ama sıkıldım artık hem yaz da gelmişken