Saç Rengi ve Saç Boyama Lütfen bakınn krepe balyaj (resimli)

Shadyy

Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
15
3
kızlar saçlarıma krepe balyaj yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorum saçlarımda hiç bir işlem yok sadece güneşten kendi kendine açılan kısımları var
Bu kendi saçlarım

Bu da istediğim saç

Kuaföre güvenemiyorum kendim yapabilir miyim bu saçı ama kendime de güvenemiyorum sizce yaptırmalı mıyım yoksa sonuç şöyle mi olur

Ciddi ciddi dokunma o saçlara kıyma ya, ne kadar da güzeller...

saçların çok hoş gerçekten.. 'gerçekten' iyi bir kuaföre elinde bu fotoğraflarla gidip istediğin saçı detaylarıyla anlatırsan büyük olasılıkla problem olmaz.. bu arada saçlarının bu sağlıklı hali için neler yaptığını söylersen biz de senin bilgilerinden yararlanmış oluruz..

sanırım hiç işlem olmaması head and shoulders şampuan ve argan yağı dışında bir şey kullanmıyorum

bence kıyma saclara cok guzeller masallah
aralara tek tuk ıncecık bı ton acık yap ısıltı versın

Marketlerde renk açıcı spreyler var, saçlarını at kuyruğu toplayıp uçlara doğru spreyden sık, bir kaç uygulama sonra saçlarda ışıltılar oluşacaktır. Bu güzelim doğal saçlara boya sürülmez

canım saçların çokk güzelmiş maşallah sakın kendin bişey yapıp mahvetme eğer illa değişiklik yapıcam diyosan iyi bi kuaföre git güzelce yapsınlar

Ben olsam yaptırırım. Hiç öyle saçlarıma kıyamam diyen biri olmadım. Fotodaki gibi olursa bu halinden 10 kat daha guzel ve cekici.

Saçların çok güzel.Sakın kendin yapma ya da sıradan bir kuaföre emanet etme saçlarını.parasına bakmadan duyduğun bildiğin en iyi kuaföre yaptır yaptıracaksan.Ya da Kılıçbalığının dediği gibi renk açan spreyleri ya dakremleri uçlarına uygulayabilirsin.

o saçlar keşşşşşke benim olsaah

(çok pis nazar değdiririm. saçların alttaki gibi olur. yapma )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…