• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakın

Streskz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2018
34
8
36
30
Selamunaleyküm kk güzel insanları yakında evleniyorum doğal olarak her kız gibi gerdek korkusu oluştu bende :( daha doğrusu korku değilde en çok merak gerdek ağrısı nasıl bir ağrıdır bunu tarif edebilen ablalar muhakkak vardır çevreme utandığımdan dolayı soramıyorum umarım cevaplar gelir:( doğru yere mi açtım sohbeti bilmiyorum yanlışım varsa affola

Gerdeğe gireceğiz diye sevişmeyin, her şeyi akışına bırakın...
Güzel güzel sevişin, ille de sonunda birleşmek zorunda değilsiniz, kendiliğinden olsun, hiçbir şey hissetmezsiniz o zaman, mühim olan sizin korkusuz ve istekli olmanız, eşinizin tecrübesi varsa zaten sizi o noktaya getirir.

Gerdeğe gireceğiz diye sevişmeyin, her şeyi akışına bırakın...
Güzel güzel sevişin, ille de sonunda birleşmek zorunda değilsiniz, kendiliğinden olsun, hiçbir şey hissetmezsiniz o zaman, mühim olan sizin korkusuz ve istekli olmanız, eşinizin tecrübesi varsa zaten sizi o noktaya getirir.
Maalesef eşimin tecrübesi Yok

Ağrı falan olmuyor
Kendini buna sartlama sakın
Bide hadi simdi yataga yatıp o işi yapalıma baglarsanız kendini kasarsın olabildigince rahatlamaya rahatlatmaya calıs

Maalesef eşimin tecrübesi Yok
Bence burada mühim olan şey ikinizin de kendinizi zorlamamanız, sadece içinizden geldiği gibi davranın.
Düğün günü stresliyseniz, ertesi güne ya da başka bi zamana bırakın. Her şey kendiliğinden olsun.
Korkup kendinizi kasarsanız sonuç pek iyi olmaz.

kendini kasmadığın sürece hiiiiç sıkıntı yok. canlıların olması gereken doğal düzeni bu. siz hiç bunu beceremeyen kedi köpek duydunuz mu? çünkü korkmuyorlar, doğal akışında zaten olup bitiyor. öyle büyük, uzun süre geçmeyen bir ağrı beklemeyin.

Bence burada mühim olan şey ikinizin de kendinizi zorlamamanız, sadece içinizden geldiği gibi davranın.
Düğün günü stresliyseniz, ertesi güne ya da başka bi zamana bırakın. Her şey kendiliğinden olsun.
Korkup kendinizi kasarsanız sonuç pek iyi olmaz.
Haklısınız teşekkür ederim

kendini kasmadığın sürece hiiiiç sıkıntı yok. canlıların olması gereken doğal düzeni bu. siz hiç bunu beceremeyen kedi köpek duydunuz mu? çünkü korkmuyorlar, doğal akışında zaten olup bitiyor. öyle büyük, uzun süre geçmeyen bir ağrı beklemeyin.
Tabi öyle zaten ben sadece nasıl bir ağrı olduğunu merak ediyorum :)

Yaaa inşallah benimkide sizinki gibi geçer :)
birbirinizin tenine vücuduna alışık olmanız çok önemli, o sebeple zamana bırakın, öncelikle tenlerinizi birbirinize alıştırın.. naçizane tavsiyem budur... gözünüzde büyütmeyin, bunu düşünerekte düğün gününüzü ziyan etmeyin.

birbirinizin tenine vücuduna alışık olmanız çok önemli, o sebeple zamana bırakın, öncelikle tenlerinizi birbirinize alıştırın.. naçizane tavsiyem budur... gözünüzde büyütmeyin, bunu düşünerekte düğün gününüzü ziyan etmeyin.
Kesinlikle haklısınız da işte insanın elinde değil korku yok aslında yada var tam emin değilim bende :)

Back