Lütfen BAKIN TESTE HAMİLELİK Mİ

elinzaaq

Kuzeyto
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
232
32
13
27
Arkadaşlar merhaba
benim yumurtlamanın 11. Günü Awox erken gebelik testi yaptım ilk defa ya böyle belirgin silik çizgi çıkardı yani şuan şoktayım lütfen cevaplayın hamilelik var mı ilk baktım yoktu 10 dk tekrar baktım silikleşti yarım saat sonra tam kendini gösterdi

Eklentiler

• IMG_0877.jpeg
    93,4 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_0875.jpeg
    392,9 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_0876.jpeg
    435,6 KB · Görüntüleme: 40
Canım var gibi ama 10 dakikadan sonra çıktıysa çok güvenilir olmayabilir

Evet silik çizgi var ama gebelik bu kadar erken çıkmıyor korunmasız ilişkinin üzerinden en az 12-13 gün geçmesi lazım adetinizin geçmesini bekleyin derim gönlünüzce olsun

Canım var gibi ama 10 dakikadan sonra çıktıysa çok güvenilir olmayabilir
İlk 10 dk içinde çok az belirdi 10 dk sonra da yani koyulaştı, ben awox kullanıyorum bayadır ilk defa böyle olunca acaba mı dedim :) tamamdır çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

Yaa yani çok çok az silikti foto da bile belli olmazdı 10 dk sonra tam kendini gösterdi ama 2 gün sonra tekrar edeceğim testi
Rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin ama öyle deniliyor sadece 5 dk bekleyip testi atın diyorlar bekledikçe öyle koyulaşıyormuş bir kaç gün sonra yap hatta kanda baktır ki sürekli buna bağlı canını sıkma ve Allah dinleyince olur hiç üzülme olur mu

Ayy Allah razı olsun bu mübarek günlerde duamızı hepimizin kabul eylesin rabbim kucağımızı doldursun inşallah aylardır ilk kez böyle görünce istemsizce şaşırıp umut ediyorum çokkü ilk defa böyle oldu rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Evet var canım bu marka baya iyi zaten erken gebelik testleri ilişkiden 10 gün sonra gözükmeye başlıyor

Amin çok amin hamileyim diye yaz en kısa zamanda hoşçakal kardeşim

Evet silik çizgi var ama gebelik bu kadar erken çıkmıyor korunmasız ilişkinin üzerinden en az 12-13 gün geçmesi lazım adetinizin geçmesini bekleyin derim gönlünüzce olsun
Bugün 11 günüm , 2 gün sonra tekrardan test yapayım ona göre daha net olur inşallah teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…