Saç Kesim Şekilleri Lütfen Bakın,kararsızım :-( Fikirlerinize ihtiyacim var!Saçımı böyle kestiriyim mi?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Esmeeralda

Kendin ol yeter!
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
137
0
26
İzmir
Kızlar benim belimden aşağı uzun saçlarım var.Yenilik olsun istiyorum uzun zamandır 5-6 yıldır nerdeyse ayni saçla dolanıyorum.Şimdi yandan kahkül birde saçlarımın uçlarını böyle kestirmek istiyorum. Saçlarımın uçlarını kestirmekte kararsızım.Kestiriyim mi sizce yoksa pişman mı olurum?Sanki böyle kestirmek şimdi trendmiş modaymış gibi geliyor bana.

Aranızda saçını böyle kestiren var mı, peki memnun musunuz?

Bence kestir gitsin uzun süredir aynı modelse değişiklik yapman çok iyi olur benim saçımda bir ara bu modeldi çok memnundum ön kısmı uzun modaydı geçen yıl:))seviyorum bu şekilde güzel duruyor:)

Azıcık kat attırıp, boyunu kısaltmış olacaksın.
Büyük bir değişim olmasa da ufak detaylar fark yaratır her zaman.
Bence kestir. Uzar nasıl olsa yine.

bence de kestirirsneiz hoş olabilir. sonuçta boyuyla çok oynamıyorsunuz, pişman olacağınızı zannetmiyorum. eğer saçlarınız dümdüzse, bu saç modeli Cengiz Abazoğlu'nun deyimiyle "sizin daha genç ve modern algılanmanıza neden olur"

Evet hepiniz cok haklisiniz bende kestirmeye karar verdim yardimci olduguniz icin hepinize cok tesekkurler
Ay cok saol canim ya özellikle sonda yazdigin Cengiz Abazoglunun soyledigi sözlerden sonra dahada kararimdan eminoldum !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…