Lütfen bakın ella kullanmalı mıyın

Sudexoa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2018
75
4
16
26
bir kaç saat önce bi ilişkim oldu geçrek bi ilişki değildi göbeğime boşaldı ama aşağı biraz aktı dudaklara gelmedi umaım anlatabilmişimdir neresi olduğunu hemen kalkıp sildim ella kullanmalı mıyım

Gerek yok bence o sekilde hamilelik gerceklesmez
Yumurtlama dönemimdeyim şeffaf uzayan bi akıntı geliyor bir kaç gündür boşalma farklı bi yere oldu ama sürtünme sırasında gelen zevk suyundan korkmalı mıyım

Ooooo yok artık

Ordan akacak oraya girecek...

Göbek deliğinden geçişi mümkün değil zaten

Bu kadar korkuyorsan kondom kullanın

Actigin konulara baktım hep bir korku bi stres

Evet zevk suyunda sperm olur

Her ay bunu arastiracagina ya korun ya yapma. Yaşın küçük değil mi senin derdin ne???

Ayrıca yumurtlama hesaplama o günün dışında da hamile kalabilirsin

Ya şimdi hamileysen ne yapacaksın

Yahuu cocuk oyuncagi degil bir bebegin hayati kimse annesini secemiyor malesef... yasin kucuk belli ki hamilelikten korkucagina biraz yaptiklarini sorgula yazik genclik nereye gidiyor
..
Tut ki hamilesin kurtaj mi olucaksin ??

Yumurtlama hesaplamadın şeffaf uzayan akıntım geliyo o yüzden yumurtlama dönemimdeyim dedim

Yahuu cocuk oyuncagi degil bir bebegin hayati kimse annesini secemiyor malesef... yasin kucuk belli ki hamilelikten korkucagina biraz yaptiklarini sorgula yazik genclik nereye gidiyor
..
Tut ki hamilesin kurtaj mi olucaksin ??
Ella içmeli miyim diye soruyorum

ella çok ağırr bir haptır. kaldı ki o şekilde gebe kalınmaz zaten.
Bana da küçükken girdiği havuzdan hamile kalanları anlatırlardı. Hikaye hep bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…