Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canım hamilesinÇok heyecanlıyım bugün adetim 4 gün geçmişti başka bir sebepten ikinci çizgi çıkmaz dimiEki Görüntüle 2572715
Çizgi hemen mi çıktıÇok heyecanlıyım bugün adetim 4 gün geçmişti başka bir sebepten ikinci çizgi çıkmaz dimiEki Görüntüle 2572715
Ya çok teşekkür ederim çokTebrikler canım hamilesin
Evet canımÇizgi hemen mi çıktı
Canım gogus agrısı, adet olucak gibi his, ayaklarım buz gibiydi, biraz bulantıÇizgi baya belli hayırlı olsun kuzum allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip ettsin❤
Belirtilerin neydi canım bizede yazarmisin
Bu ikinci denememiz canımMaşallah Inşallah bir sıkıntı yoktur sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ne zmandir istiyordunuz
Benimde bat tarihim 25 kasım daha adet olmadım 11 gün geçiyor 30 aralıkta kan testi yaptım negatifti sizce gebelik olsa çıkarmiydi kafam çok karışıkBu ikinci denememiz canım
Geç döllenme olabilir mi canım bende bir hafta önce yaptığımda çıkmamıştıBenimde bat tarihim 25 kasım daha adet olmadım 11 gün geçiyor 30 aralıkta kan testi yaptım negatifti sizce gebelik olsa çıkarmiydi kafam çok karışık
O zamanda adetin geciyomuydu yoksa tarihi gelmedenmi yaptın canımGeç döllenme olabilir mi canım bende bir hafta önce yaptığımda çıkmamıştı
Tarihi gelmemişti canım bat 1 ocaktı benim olmadım bu akşam yaptım işte testiO zamanda adetin geciyomuydu yoksa tarihi gelmedenmi yaptın canım
Anladım canım peki ne gibi belirtilerin oldu bu ayTarihi gelmemişti canım bat 1 ocaktı benim olmadım bu akşam yaptım işte testi
Canım normalde goguslerim bu kadar erken agrımazdı yumurtlama zamanından ağrımaya başladı hala da devam ediyor.Ayaklarım çok üşüyor biraz bulantım da var.Adet ağrısını aynen yaşadım hala ağrıyor her an olcam gibi..Anladım canım peki ne gibi belirtilerin oldu bu ay
İnşallah kan tahlilinde de sonuç pozitif çıkar canım dua et banaAnladım canım peki ne gibi belirtilerin oldu bu ay
Canim yumurtlamayı nasıl değerlendirdim ilişki sıklığı falan nsilCanım normalde goguslerim bu kadar erken agrımazdı yumurtlama zamanından ağrımaya başladı hala da devam ediyor.Ayaklarım çok üşüyor biraz bulantım da var.Adet ağrısını aynen yaşadım hala ağrıyor her an olcam gibi..
Gerçekten mi sabah ikinciyi yapmıştım o da pozitiftiCanim buyuk ihtimalle hamilesin ama bu gebelik testi markasi cok kiside yaniltici cikti AMA senin baya belirgin sekilde ckmis Sen en iyisi kan ver zaten belirtilern de ilk belirtiler arasnda bende de gogus hassasiyeti once baslamisti surekli adet olacak hissi oluyodu bulanti da yavas yavas basladiysa vardir![]()
Gerçekten mi sabah ikinciyi yapmıştım o da pozitifti