- 21 Eylül 2016
- 391
- 255
- 23
- Konu Sahibi 1Minikhatun
-
Mantar olusmustur : ( doktora git krem ve vajinal fitil veriyoKizlar son zamanlarda vajinanin on dudaklarinda bir kasinma var allah'ım nasil kasinma derisini soyup kanatiyorum resmen orasi sürekli deri soyulmasindan morarmis resmenn başına böyle bir şey gelen oldu mu hic?
Allahim 2 hamileligimde de yasadim cok kotu ya resmen kanatirdim kasirken mutlaka dr a git mantar büyük ihtimalle ..Kizlar son zamanlarda vajinanin on dudaklarinda bir kasinma var allah'ım nasil kasinma derisini soyup kanatiyorum resmen orasi sürekli deri soyulmasindan morarmis resmenn başına böyle bir şey gelen oldu mu hic?
Buarada sirkeli suyla yikasanda mantar gitmez onla. Cok gecici bi cozum bu
Bende netten okuyup yapmistim cok az ise yaradi.. krem fitil daha iyi ise yaramisti sukurBana doktor bunu tavsiye etti ilaç vermiyim dedi
İşe yaradı ama dikkat etmezsem yine hafif hafif başlıyor
Emzriyorum ama verir mi ki ilac?Mantar olusmustur : ( doktora git krem ve vajinal fitil veriyo
Hic hamilelik yasamadim. Ama bende de oldu. Günlük ped kullaniyorsaniz derhal vazgeçin. Sık sık çamaşır değiştirin. Ben travazol merhem kullanmıştım. Doktorunuza danışarak edinip kullanabilirsiniz. Hamilelik için uygun olmayabilir.
Bir deneyim onu insallah geçer tesekkur edermMantar olmus ola bilir ... soguk yogurt sürün bütün gece kalsin gecmezse doktora gidin :) cok gecmis olsun
Aynen benmki de kaniyorAllahim 2 hamileligimde de yasadim cok kotu ya resmen kanatirdim kasirken mutlaka dr a git mantar büyük ihtimalle ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?