- 29 Eylül 2014
- 278
- 67
- 73
- Konu Sahibi ilknurcelik
-
hayırlı olsun bariz çıkmış işte
çok net şekilde çıkmış canım epey koyu hatta değerinde yüksek çıkar silik değil çünkğ . hayırlı olsun bu arada bize de dua et :)))
Tebrikler bundan çoook daha siliği çıkmıştı bende kanda 107 çıktı Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...Dr a gitmeyi ihmal etmeyin...
Tebrikler hamilesiniz baya da koyu çıkmış.Benim regle 2 gün varken bundan çok silik çıkmıştı hamileydim.Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hepimizde razı Olsun Allahım.ilk de ikinci de çok heyecanlı bu ikinci bebeğim test yaptığım gece uyuyamadım heyecandan gece kalkıp bir daha test yaptım onda da pozitifi gördüm.Çok güzel duygular bunlar.Aminnn sağlıklı sıhhatli alalım bebeklerimizi kucağımızaÇok teşekkür ederim Allah razı olsun ya gerçekten rahatladım ilk olunca insan korkuyor inanmaya da. Amin inşAllah sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza =)
Herkese merhaba adetim bugün gecikeli 2 gün oldu. 10 gündür aşırı mide bulantım ve şiddetli hiç geçmeyen bel ağrım vardı. Çocuk çok istediğimiz için ümitliydim ama olmamasından da korkuyordum defalarca test yapıp negatifi gören biri olarak. Lütfen bu testin doğruluğu bilenler varsa bana söyleyebilir mi şuan elim ayağım titriyor hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Çok heyecanlıyım.
Tatlım hamissin merak etme :) bak ben bu testle öğrendim ve değeri 60.73 çıktı ve silik görüyorsun :)
seninki bendede koyu düşünkoş hastaneye
Çok teşekkür ederim hastaneden geldim şimdi değerim 555,62 çıktı çok şükür:)
Hayırlı olsun tatlım inşallah sağlıkli bir hamilelik geçirir kucağına almayi Rabbim nasip etsin :)
Bu testin markası nedir? Uğurlu gelmiş test sizlereTatlım hamissin merak etme :) bak ben bu testle öğrendim ve değeri 60.73 çıktı ve silik görüyorsun :)
seninki bendede koyu düşünkoş hastaneye
Miratech tatlımGözün aydın resme hamilesin
Bu testin markası nedir? Uğurlu gelmiş test sizlere
Heyecanın boşa çıkmadı çok şükür, tekrar gözün aydınÇok teşekkür ederim hastaneden geldim şimdi değerim 555,62 çıktı çok şükür:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?