• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakar mısınız testi yorumlayın lütfen

ilknurcelik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
278
67
73
Herkese merhaba adetim bugün gecikeli 2 gün oldu. 10 gündür aşırı mide bulantım ve şiddetli hiç geçmeyen bel ağrım vardı. Çocuk çok istediğimiz için ümitliydim ama olmamasından da korkuyordum defalarca test yapıp negatifi gören biri olarak. Lütfen bu testin doğruluğu bilenler varsa bana söyleyebilir mi şuan elim ayağım titriyor hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Çok heyecanlıyım.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 172
çok net şekilde çıkmış canım epey koyu hatta değerinde yüksek çıkar silik değil çünkğ . hayırlı olsun bu arada bize de dua et :)))

Tebrikler bundan çoook daha siliği çıkmıştı bende kanda 107 çıktı Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...Dr a gitmeyi ihmal etmeyin...

çok net şekilde çıkmış canım epey koyu hatta değerinde yüksek çıkar silik değil çünkğ . hayırlı olsun bu arada bize de dua et :)))

Allah razı olsun içim öyle rahatladı ki :)
Rabb'îm sizde dahil isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin bundan sonra tüm herkese dua edicem :)

Tebrikler bundan çoook daha siliği çıkmıştı bende kanda 107 çıktı Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...Dr a gitmeyi ihmal etmeyin...

Teşekkür ederim înşAllah yüksek çıkar hemen gîdeceğim yoksa elîm ayağıma dolanacak :)

Tebrikler hamilesiniz baya da koyu çıkmış.Benim regle 2 gün varken bundan çok silik çıkmıştı hamileydim.Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Tebrikler hamilesiniz baya da koyu çıkmış.Benim regle 2 gün varken bundan çok silik çıkmıştı hamileydim.Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ya gerçekten rahatladım ilk olunca insan korkuyor inanmaya da. Amin inşAllah sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza =)

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ya gerçekten rahatladım ilk olunca insan korkuyor inanmaya da. Amin inşAllah sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza =)
Hepimizde razı Olsun Allahım.ilk de ikinci de çok heyecanlı bu ikinci bebeğim test yaptığım gece uyuyamadım heyecandan gece kalkıp bir daha test yaptım onda da pozitifi gördüm.Çok güzel duygular bunlar.Aminnn sağlıklı sıhhatli alalım bebeklerimizi kucağımıza

Tatlım hamissin merak etme :) bak ben bu testle öğrendim ve değeri 60.73 çıktı ve silik görüyorsun :)
seninki bendede koyu düşün ;) koş hastaneye

Eklentiler

• 2014-12-03 18.03.01.jpg
    2014-12-03 18.03.01.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 115
Herkese merhaba adetim bugün gecikeli 2 gün oldu. 10 gündür aşırı mide bulantım ve şiddetli hiç geçmeyen bel ağrım vardı. Çocuk çok istediğimiz için ümitliydim ama olmamasından da korkuyordum defalarca test yapıp negatifi gören biri olarak. Lütfen bu testin doğruluğu bilenler varsa bana söyleyebilir mi şuan elim ayağım titriyor hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Çok heyecanlıyım.

Tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Back