Merhabamerhaba hayırlı olsun testiniz pozitif kan verin en kısa sürede :) testin markasını öğrenebilir miyim? bir de ilk idrarla mı yaptınız?
Çok teşekkür ederim inşallah pozitiftirhayırlı uğurlu olsun inşallah :)
Çok teşekkür ederim ❤inşallah güzel haberi vermek nasip olurTeşekkür ederim.inşallah allah hepimizin gönlüne göre en hayırlı sağlıklı şekilde nasip eder… Benim D vitaminim 8 di 17 ye çıktı. Üstüne bir ay ilaç kullandım. D vitaminin artmasıyla gebeliğin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Arastırsanız doğru olduğunu göreceksiniz. En kısa zamanda inşallah alacaksınız güzel haber … lütfen banada haber verin çok dua edeceğim.
Bence hamilesiniz:)) kan testi verip emin olun yinede. Bende bugün vereceğimBenim de testima bakar misiniz ilk testim pozitif sknrasi negatif cikti ikisini de atyorm
Markasi freely di sanrmEki Görüntüle 3358461
Pozitif görünüyor hayırlı olsun inşallah
İkinci çizgi görünüyor mu anlamadım sizce
Hassas test yapmanızda fayda var.. adet olduysanız regl olma ihtimali düşük. İnşallah hamilerimizden tabiSizce hamile miyim kızlar adet başladı oysaki bugün
Gebemisin canımArkadaşlar merhaba
Erken gebelik testi yaptım. Bu şekilde çıktı. Sizce pozitif mi? İkinci çizgi var gibi?
İlk gebeliğim kalbi durması sebebi ile bitti. Çok istiyoruz
Ah sormayınGebemisin canım
Sonucunuz ne oldu bende aynı durumdayım biri pozitif biri negatif çıktıBenim de testima bakar misiniz ilk testim pozitif sknrasi negatif cikti ikisini de atyorm
Markasi freely di sanrmEki Görüntüle 3358461