Evet bence pozitifArkadaşlar merhaba
Erken gebelik testi yaptım. Bu şekilde çıktı. Sizce pozitif mi? İkinci çizgi var gibi?
İlk gebeliğim kalbi durması sebebi ile bitti. Çok istiyoruz
Çok teşekkür ederim inşallah öyledirEvet bence pozitif
Gecen ay böyle cıkmıştı benımde 25 ti değerim adetinize kaç gün vadÇok teşekkür ederim inşallah öyledir
Tebrik ederim pozitif. Bu sefer sağlıcakla gelsin yavrunuz, gözünüz aydın.Arkadaşlar merhaba
Erken gebelik testi yaptım. Bu şekilde çıktı. Sizce pozitif mi? İkinci çizgi var gibi?
Hamile mi çıktınız peki? Egelime 2 gün varGecen ay böyle cıkmıştı benımde 25 ti değerim adetinize kaç gün vad
Tebrik ederim pozitif. Bu sefer sağlıcakla gelsin yavrunuz, gözünüz aydın.
Ay inşallah …. İnşallah öyledir… Allahım isteyen herkese nasip etsin. Tüp bebek düşünecektik bu ay… yarın kan testi vereceğimTebrik ederim pozitif. Bu sefer sağlıcakla gelsin yavrunuz, gözünüz aydın.
İnşallah öyledirHayırlı olsun pozitif
Pozitif bence tebrik ederimArkadaşlar merhaba
İnşallahPozitif bence tebrik ederim❤
Allah korusun inşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız. Proxyfemin konusunda karşılaşmıştık :) ne kadar süre kullandınız acaba.İnşallahsevinmeye korkuyorum ilkinin kalbi durunca… çok teşekkür ederim
İnşallahAllah korusun inşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız. Proxyfemin konusunda karşılaşmıştık :) ne kadar süre kullandınız acaba.
Çok haklısınız ama kısmetinizde varsa sizindir endişe etmeyin.Benim de d vitamin değerim çok düşük kullanıyorum şuan.Ovulasyon testi de aldım takip yapıcam inşallah olumlu olur.Allah bekleyen herkese bu mutluluğu yaşatsınİnşallahartık endişe ediyorum… Proxyfemin kullanmadım Impryl kullandım bir ay. Proxyfemin eczanede bulamadık. Yanında D vitamini aldım. Eşimde E vitamini ve Impryl kullandı. Ovülasyon testi ile pik olduğu gün birlikte olduk.
sizinle yazısmıstık hatırlıyorum :)
Teşekkür ederim.Çok haklısınız ama kısmetinizde varsa sizindir endişe etmeyin.Benim de d vitamin değerim çok düşük kullanıyorum şuan.Ovulasyon testi de aldım takip yapıcam inşallah olumlu olur.Allah bekleyen herkese bu mutluluğu yaşatsın
Evet pozitif en son ne zaman adet oldunuzArkadaşlar merhaba
merhaba hayırlı olsun testiniz pozitif kan verin en kısa sürede :) testin markasını öğrenebilir miyim? bir de ilk idrarla mı yaptınız