Lütfen bakar mısınız Test pozitif mi? Hamile miyim?

Arzuuu34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2023
992
1.390
37
Arkadaşlar merhaba
Erken gebelik testi yaptım. Bu şekilde çıktı. Sizce pozitif mi? İkinci çizgi var gibi?
İlk gebeliğim kalbi durması sebebi ile bitti. Çok istiyoruz

Eklentiler

• IMG_6265.jpeg
    33,3 KB · Görüntüleme: 195
Arkadaşlar merhaba
Erken gebelik testi yaptım. Bu şekilde çıktı. Sizce pozitif mi? İkinci çizgi var gibi?
İlk gebeliğim kalbi durması sebebi ile bitti. Çok istiyoruz
Tebrik ederim pozitif. Bu sefer sağlıcakla gelsin yavrunuz, gözünüz aydın.

Allah korusun inşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız. Proxyfemin konusunda karşılaşmıştık :) ne kadar süre kullandınız acaba.
İnşallah artık endişe ediyorum… Proxyfemin kullanmadım Impryl kullandım bir ay. Proxyfemin eczanede bulamadık. Yanında D vitamini aldım. Eşimde E vitamini ve Impryl kullandı. Ovülasyon testi ile pik olduğu gün birlikte olduk.
sizinle yazısmıstık hatırlıyorum :)

Çok haklısınız ama kısmetinizde varsa sizindir endişe etmeyin.Benim de d vitamin değerim çok düşük kullanıyorum şuan.Ovulasyon testi de aldım takip yapıcam inşallah olumlu olur.Allah bekleyen herkese bu mutluluğu yaşatsın

merhaba hayırlı olsun testiniz pozitif kan verin en kısa sürede :) testin markasını öğrenebilir miyim? bir de ilk idrarla mı yaptınız?

Teşekkür ederim. inşallah allah hepimizin gönlüne göre en hayırlı sağlıklı şekilde nasip eder… Benim D vitaminim 8 di 17 ye çıktı. Üstüne bir ay ilaç kullandım. D vitaminin artmasıyla gebeliğin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Arastırsanız doğru olduğunu göreceksiniz. En kısa zamanda inşallah alacaksınız güzel haber … lütfen banada haber verin çok dua edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…