Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim ne kadar ne kadar incesin :) keşke insanlar daha dikkatli olsalar geri dönüşü olmayan tüm saçlara ben güzel derim çünkü gitse bile değiştiremeyecek boşyere üzmeye gerek Yokboşverin iş yerindekileri. bakın burada bir kişi bile kötü demedi.
insanlar tuhaf güzel olmuş güle güle kullan de geç.
Konuyu okumayıp önce resme baktıgımda ilk fotoyu istediginiz renk,ikinci fotoyu kuaförün yaptıgı daha dogrusu yapamadıgı renk sandımDün saçımı ombre yaptırdım fakat beklediğimden çok çok SARI oldu çiğ bi renk lütfen bakar mısınız ben bu Rengin nasıl akıtabilirim öncesi ve sonrası bu şekilde
Şuan yaptırsam mı yoksa gözümün alışmasını mı beklesem bilemedimkötü facia bir saç bekledim ben cok begendim acıkcası millet bu sarı tonunu yakalamak için düzgün kuaför bulamıyor yakışmış bence.zamanla alışır gözünüz ama içinize sinmezse cilayla koyultabilirsiniz bir iki ton
Ben de çok beğendim renk güzel teninize mi gitmedi acaba ?ben çok beğendim :) Beklediğinizden daha açık sarı olduysa beğenmemeniz normal ama ilk baştaki çiğlik birkaç yıkamaya geçecek daha doğal bir görünüm alacaktır.
Teşekkür ederim ne kadar ne kadar incesin :) keşke insanlar daha dikkatli olsalar geri dönüşü olmayan tüm saçlara ben güzel derim çünkü gitse bile değiştiremeyecek boşyere üzmeye gerek Yok
Dün saçımı ombre yaptırdım fakat beklediğimden çok çok SARI oldu çiğ bi renk lütfen bakar mısınız ben bu Rengin nasıl akıtabilirim öncesi ve sonrası bu şekilde
Ay ağzın bal Yesin ejderham da olur bi gün inşallah kötü diyenlerin üstüne salarımki sizin saçınız gerçekten güzel olmuş.
hatta arttırıyorum khaleesi ninkinden bile güzel
bu da moral olsun:)
O 1 yıl önce platin le ombre yapılım akan saç yani eski saçımsağdaki saç tam olarak nasıl isteniyor? soldaki iyi de sağdaki renge bayıldım..
O 1 yıl önce platin le ombre yapılım akan saç yani eski saçım
çok hoş olmuş, bende ilk yaptırdıgımda aynı böyleydi çok tuhafıma gitmişti saçımı omuzlarma attıgımda bu benim saçım olamaz diyordum çünkü çook açık sarıydı :) sonra sonra yıkadıkça değişti ve çok güzel renk aldı .İnşallah akar bende sarıyı çok severim ama afalladım böyle olunca birden tenim çık beyaz gözlerin de ela umarım yakışır tepkiler tuhaf bak bi anda ne olmuş sana diyorlar :)
vallah en cok begendim super olmusDün saçımı ombre yaptırdım fakat beklediğimden çok çok SARI oldu çiğ bi renk lütfen bakar mısınız ben bu Rengin nasıl akıtabilirim öncesi ve sonrası bu şekilde