Lütfen bakar mısınız? Aşılamanın devlette ya da özelde yapılması arasında bir fark var mı?

Aşılama raporu sanırım erkek ya da kadın da sorun varsa çıkıyor degilmi? Arastirmistim bir ara baya prosedur vardı. Bizi spermileri hızimiz biraz düşük.
Canım devlette üç yıllık evli olmanız gerek oku belli bir gün sigorta gününüz falan olması gerekiyor ama siz yine birebir sorun daha iyi olur net olur🌸

Devlette infeetilite bölümüne alacaksın. Daha önce hiç tedavi gördünüz mü. Ben özelde çatlatma iğneleri falanda oldum olumsuz olmuştu
Ben de bi sıkıntı yok eşim varikosel ameliyatı oldu 3 yıldır tedavi görüyo morfoloji ve sayı düzelmiyo kötü yani. Ben 32 eşim de 34 yaşında keşke direk tüp Bebek raporu verseler😔 ben tüp bebekten almıştık onu iptal ediyim canm o zmn infertiliteden alıyım

Ben de bi sıkıntı yok eşim varikosel ameliyatı oldu 3 yıldır tedavi görüyo morfoloji ve sayı düzelmiyo kötü yani. Ben 32 eşim de 34 yaşında keşke direk tüp Bebek raporu verseler😔 ben tüp bebekten almıştık onu iptal ediyim canm o zmn infertiliteden alıyım
Tüp bebek ile infertilite aynı bölüm olabilir bazı hastanelerde emin ol hastaneyi ara sor kuzum öyle randevunu güncelle. Kaç yıllık evlisiniz. Bazı şartları var aşılama İçin diye biliyorum üç yıllık evlilik gibi

Tam aradığım konu önüme çıktı 😊 bende devlette tedaviye başladım ilk gebelikte özelle yumurta takibi çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ama kaybettim o kadar para verdim ilaçlara doktoraki ikinci de devlete başladım Kasım ayında inşallah aşılama olucam ablam sürekli özele git diyip duruyor aklımı karıştırıyor. İnşallah ilk aşılama ile hamile kalırız 🙏🏼

Tam aradığım konu önüme çıktı 😊 bende devlette tedaviye başladım ilk gebelikte özelle yumurta takibi çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ama kaybettim o kadar para verdim ilaçlara doktoraki ikinci de devlete başladım Kasım ayında inşallah aşılama olucam ablam sürekli özele git diyip duruyor aklımı karıştırıyor. İnşallah ilk aşılama ile hamile kalırız 🙏🏼
Bende aynı şekilde canım özele çok para döktüm takipler iğneler testler muayeneler🤷‍♀️ Çok araştırdım aşılamanın devlet ve özel arası bir farkı yokmuş. Hemde maddi olarak kaybınız gereksiz olmaz. Size ne için tarih verdi doktor o gün aşılama mı olacaksınız. Beni doktor regle ol tekrar gel dedi reglemin ikinci günü gideceğim kan testi yapacaklar. Arrdından yumurta takibine başlayıp aşılama olacak mı net anlayamadım açıkçası. Aşılama İçin başka bir aya kadar bekletir mi ki acaba 🙄

Canım beni hiç bekletmediler sadece randevu mu ilk alırken bir hafta sonraya aldım gittim. Ve artık randevu olmadan direkt gidebiliyorum çünkü regle günlerini be yumurta takiplerini hastanenin randevusuna denk getirmek imkansız. Ben bu yüzden işe başlamadım tedavi olacağım İçin. Çünkü yumurta takipleri olacak. Ve aşılama olacağım günlerde evde yatmak istiyorum riskli olmasın garanti olsun diye
Süper ozaman valla, aynı işlem bence hiç farkı yoktur. Ben lde bu tutmazsa devlette devam ederim çünkü bütçe De aşılıyor ister istemez.insallahhh pozitifi görürüz ya😍♥️

Canım devlette üç yıllık evli olmanız gerek oku belli bir gün sigorta gününüz falan olması gerekiyor ama siz yine birebir sorun daha iyi olur net olur🌸
Üç senemiz bitti bizimde tamam kuzum bu ay tutmazsa aşılama onları arastircam umarım gerek kalma Rabbim bir evlar verir. İsteyen herkese nasip etsin 🤲♥️

İnşallah canm Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤗
Ben bugün regle oldum. Doktor ikinci ya da üçüncü gün gel dedi kan vermeye ama ikinci ve üçüncü gün hafta sonuna denk geliyor. Hafta sonlarıda devlet kapalı😢 yani kötü güne denk geldi benim aşılama bu ay değil de diğer aya sarkacak anlaşılan 😢

Ben bugün regle oldum. Doktor ikinci ya da üçüncü gün gel dedi kan vermeye ama ikinci ve üçüncü gün hafta sonuna denk geliyor. Hafta sonlarıda devlet kapalı😢 yani kötü güne denk geldi benim aşılama bu ay değil de diğer aya sarkacak anlaşılan 😢
Ya kötü denk gelmiş ama hayrlısı nasılsa öle olsun canım üzülme 🤗

Bende aynı şekilde canım özele çok para döktüm takipler iğneler testler muayeneler🤷‍♀️ Çok araştırdım aşılamanın devlet ve özel arası bir farkı yokmuş. Hemde maddi olarak kaybınız gereksiz olmaz. Size ne için tarih verdi doktor o gün aşılama mı olacaksınız. Beni doktor regle ol tekrar gel dedi reglemin ikinci günü gideceğim kan testi yapacaklar. Arrdından yumurta takibine başlayıp aşılama olacak mı net anlayamadım açıkçası. Aşılama İçin başka bir aya kadar bekletir mi ki acaba 🙄
Ben smaer testi yapmıştım şüpheli çıkınca kolposkopi yaptılar onun sonucu bekliyorum. Rahim filmini de tekrar istemezse Kasım sonunda yaparız inşallah. Hemen olsun istiyorum ama bi regli geçince 1 ay beklemek gerekiyor.hormon testlerini yaptıysan hsg çekildiyse beklemezsin canım. Yumurta takibine reglinin 3 ya da 4 günü başlıyorlar . Sonra da aşılama işlemi oluyor

4 günü git bence 4 günü gitmiştim ben sorun olmamıştı .

Merhaba herkese daha önce de buna benzer bir şey yazdım ama yorum yapan olmamıştı. Özellikle sağlıkçı ve başından bu tecrübeleri yaşayan arkadaşlarımın yorum yapması benim için çok önemli ve kıymetli. Devlet hastanesinde aşılama olacağım. Aşılamanın devlette ya da özelde yapılması arasında bir fark var mı. Yani özelleri daha mı kaliteli sperm seçiyor. Beynimi acayip bulandırdılar. Eşime özel gidelim desem götürür ama ben özele dökeceğim para ile bebeğimin eksiklerini alırım diye düşünüyorum çünkü yapılan işlemlerin aynı olduğunu düşündüm. Bu konuda yorum istiyorum sizden ne yapayım ben
Özelde hem aşılama hemde tüp bebek yaptırdım sizin gibi düşündüğüm için yahut bilmediğim içindi ... Negatif oldu . Devlette aşılama oldum ve nasipse az kaldı doğuma 🥰 darısı başınıza yani devlet yapamaz diye düşünmeyin. Kaldı ki özelde ki mirocip ile seçilmiş spermler idi

X