- 15 Ekim 2016
- 6.526
- 11.759
- Konu Sahibi deisikbiseyler
Ne güzel ya ahlaksızlığın adı boşluğa düştüm olmuşöncelikle bana şimdiden doğru anlamda akıl verecek kişilere teşekkür ediyorum.. 11 senelik evliyim bekarken çok ailevi sorunlar yaşadım bu anne baba arasındaki hemen hemen hergün bitmeyen kavgalardı o zamanlar 19 yaşında abla oldum yeniden kardeşim sürekli ağlar annem psikolojik olarak çökmüş be bakamaz duruma gelmiş herşeyin üstesinden evin en büyük çocuğu olarak ben gelmeye çalışıyorum bu arada okumadım babam okutmadı ev kızı olarak hergün bi görücü evden kurtulmak isteyen ben bi gün iyi bi kısmet çıktı ve ben evden kurtulmak için kayınvalide yanı olsada kabul ettim tamam ilk başlarda aşıktım şöyle böyleydi evlenir evlenmez çocuğum oldu arka arkaya bende yıprandım eşim yeni iş kurmuştu o zamanlar bende çocuklardan başımı alamıyordum neyse böylelikle 11 yıl geçti şimdi kendi evim var şükür ama eşim sürekli işi ile meşgul geç geliyor şöyle böyle ilgi alaka çok yok bu anlamda duygusal boşluğa düştüm bekarken konuştuğum biri vardı 13 yıl oldu görüşmeyeli son 3 4 yıldır yakınımda olduğunu farkettim dükkanı var kendisine ait sürekli gelip geçiyorum onun oralardan tabi görünce bi içim deişik oldu ama eski aşk fln yok böyle bi Özlem bi deişik ya hani biri olur hayatınızda her sırrınızı paylaşırsınız sırdaş arkadaş gibi tabi eski sevgiliden Nası bi arkadaş olur bilemem oda evli çocukları var bi gün dükkanına gidip karşısına dikildim sohbet muhabbet fln ama eski şeyimiz yok böyle arkadaş gibi numarasını aldım böyle ara ara mesajlaşıyoruz ama arkadaş gibi başka bişey yok olamazsa sizce iyimi yapıyorum çokda korkuyorum bazen vicdanen ben neden böyle oldum diye kendime kızıyorum evliliğiminde bitmesini istemiyorum 3 tane çocuğum var çok karışık aklım konuştuğum kişide hiç sorun yok herzaman yanındanyım maddi manevi diyor yani böyle deişik bilmiyorum yardım istiyorum sizlerden kimselere diyemiyorum
Eşinizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz o işte siz oynaşta ayıp yahu ayıp .