Lütfen aynı şeyi yaşadıysanız bilgilendirin.

Chems

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2019
14
3
6
29
Merhaba arkadaşlar 10 haftalık gebeyim yaptırdığım kan tahlilinde VDRL-RPR değerim pozitif çıktı( negatif çıkması gerekirken) bu frengi hastalığının başlangıcıymış. Cinsel yolla bulaşan bir hastalıkmış ama eşimde de bendede böyle bir hastalık yoktu çünkü evlenmeden önce sağlık raporunda sonuçlar iyiydi. Malesef bebeğe geçip ölü doğma riski,engelli olma riski de varmış. Var mıdır sizlerden başına gelen tedavi olan çocuğunu sağlıkla kucağına alan yardım edin. Yarın farklı doktora gideceğim ama sizden de bilgi almak istedim

Bu testi yaptırmak aklınıza nereden geldi? Bazı ilaçlar testlerde farklı sonuçlar çıkartabiliyor. Eşinizden şüpheleniyorsanız o da test yapmalı. Kpnu hakkında çok bilgim yok ama ağır antibiyotik kullanılıyormuş. Haliyle bebek için zararlı. En kısa sürede dpkyora gidin. Onlar faha iyi bilir. Bizimkiler hep kulaktan dolma bilgiler

Bu testi yaptırmak aklınıza nereden geldi? Bazı ilaçlar testlerde farklı sonuçlar çıkartabiliyor. Eşinizden şüpheleniyorsanız o da test yapmalı. Kpnu hakkında çok bilgim yok ama ağır antibiyotik kullanılıyormuş. Haliyle bebek için zararlı. En kısa sürede dpkyora gidin. Onlar faha iyi bilir. Bizimkiler hep kulaktan dolma bilgiler

Kan tahlilinde çıktı böyle bi virüsün varlığından bile haberim yoktu tesadüfen diyelim yani. Evet gerekirse eşimde tedavi olacak teşekkürler tek üzüldüğüm bebeğimi kaybetme aldırmak düşüncesi teşekkürler

Cinsel yolla bulaşan bir hastalıksa nasıl bulaşmış ki ilk defa duydum Allah korusun korkmayın bi dr a daha gözükün bakalım ne diyevek5

Cinsel temas ile bulasana bir hastalik diye biliyorum bende yalanci pozitif olma durumu varmidir

Bilmiyorum inanın bilmiyorum eşim de bende eminiz kendimizden helak oldum ağlamaktan çocuğumu kaybetme düşüncesi beni kahrediyor

çok geçmiş olsun inşallah saglıklı bir şekilde atlatırsın

ama lütfen buraya sonucu yaz merakta koyma bizi

İnşallah öyledir teşekkür ederim dua edin lütfen
Baktim biraz frengi disinda etkileyen baska hastaliklarda pozitif cikartabiliyormus insallah tedavisi mumkum bebeginizi etkilemeyecek birsey cikar

Bilmiyorum inanın bilmiyorum eşim de bende eminiz kendimizden helak oldum ağlamaktan çocuğumu kaybetme düşüncesi beni kahrediyor
Kullandığınız ilaç varsa veya otoimmün rahatdızlığınız varsa yalancı sonuç çıkıyot. Tahlili başka hadtanede tekrarlayın ve doktora danışın.

Back
X