lütfen arkadaşlar okuyun denedim ve ertesi gün oldu....

neden bana da olmuyor bu??ne zaman iyi bişey düşünsem tersi oluyor...bişeyi kafamda hayal edip tasarladım mı tamam ne varsa oluyo sadece o hayal ettiğim şey olmuyo...

Pozitif düsüncenin yararını bir kac kez bende görmüstüm tabiki inanc ta cok önemli duaların kabul olduysa ne mutlu sana kaydirigubbakcemile5

Ne mutlu sana HEİDİ81...

Valla bana niyese olumsuz düşündükçe işliyor..Ama aslında çok doğru...Gerçekten çok istediğinizde oluyor..Bana bir kaç kere oldu..Aslında genelde negatif düşündüğüm için böyle oluyor galiba ama bu yazdıklarını okuyunca...Şevk geldi:)

Sağol:)

Düşünce gücüne fazlasıyla inanlardanım tabi dualarımla birleştirince..

Buna örnek çok şey yazabilirim başkaları hayatıma asla olmaz diye müdahale ederken ben gözlerinin önünde bir çok şeyi başardım hayırlara karşılık evet olmazlara karşılık olur..

Yeterki inanın yürekten dileyin herşeyin ipilik söküğü gibi geldiğini göreceksiniz..

Allahım herkesin yolunu açık tutsun.

walla çeşitli yöntemlerle istedim ama sonuç benim için olumlu olmadı hiççmafoldumben

artık düşünce gücünü bırakın, düşünmüyorum bile...

neden bana da olmuyor bu??ne zaman iyi bişey düşünsem tersi oluyor...bişeyi kafamda hayal edip tasarladım mı tamam ne varsa oluyo sadece o hayal ettiğim şey olmuyo...

Çoğu insan böyle söylüyor ve bu sistemi haklı çıkarıyorlar, kullanıyorlar farkında olmadan...
"Ben hep iyi düşünürüm, tersi olur." demek de düşünce gücünüzü ispat etmiyor mu, dediğiniz başınıza geliyor işte... Bir de aksini yapmayı deneseniz; "Ben hep iyi düşünürüm, iyi de olur." deseniz? sengözlerimebaksanab

ben de düşünce gücüne olumlamalara telkinlere uyuyorum yaklaşık lise sondan beri
o vakitler öss ye hazırlık aşırı stresli dönemlerdi, düşünce gücüyle ilgili ne kadar kitap varsa kütüphanede hepsini okumuştum, gerçekten de iki sınav sabahında da (biz yabancı dil olduğumuz için 2 kere girmiştik sınava 1.si pazar 2. sonraki pazar dı) o kadar rahatça girdim ki sınava ailem ya çok iyi geçti ya da çok berbat geçti herhalde dediler bu kadar rahatlık pes dediler sositososito sonra üniversite hayatım da hep bu olumlamalarla geçti, iş, eş hepsi hepsinden de memnunum.
herkesin bunun önemini anlamasını diliyorum a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…