lütfen arkadaşlar okuyun denedim ve ertesi gün oldu....

buna inanabilmeyi çok isterim ama beceremiyorum. ben çok sabırsızım belki.... olumlu cevap alamayınca bir kaç gün bırakıveriyorum kendimi. bi de üstüne zaten bi ben beceremem, dileklerimin gerçekleşmesi neden bu kadar zor diye ümitsizliğe kapılıyorumbilmiyorumkismile

bende inanıyorum olumlu düşünceye..
geçen haftalarda çok karamsardım annemin rahatsızlığından dolayı,ama geceleri hep iyi sonucu alacağımız anı düşünüp durdum..
çok şükür temiz çıktı:kedi:

buna inanabilmeyi çok isterim ama beceremiyorum. ben çok sabırsızım belki.... olumlu cevap alamayınca bir kaç gün bırakıveriyorum kendimi. bi de üstüne zaten bi ben beceremem, dileklerimin gerçekleşmesi neden bu kadar zor diye ümitsizliğe kapılıyorumbilmiyorumkismile

maalesef bende aynısını ypıyorum ama yapmamak lazım işteea.s.

tebrikk ederimm canımmm.inşş çok mutluu olursunuzz.opuyorumnanaktan

bencedee inanmak çok önemliii.keşke herzman pozitif olmayı becerebilsekk.ama bazenn mümkünn olmuoo iştee.insanın ümitsizliğe kapıldığıı anlar oluyoo.
dilerimm tüm olumsuzz düşüncelerimize rağmenn hayat bize istediklerimizi werir:Saruboceq:

inanmak ve olumlu düşünmek elbette çok önemli ama bence sen bu işe girince arası benimle bozulur mu diye şartlandırıp, adamın her hareketini olumsuz değerlendirmişsin. olumlu düşünmeye başladığında da sorunlar ortadan kalkmış elbette. çünkü sorun sevgilinin uzaklaşması değil değil muhtemelen senin kendini şartlandırmanla ilgiliydi.

iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. inanın kendime söz verdiğim o günden sonra asla olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ve çok şükür olumsuz bişey yaşamadım o günden beri. kaydirigubbakcemile3 bunların hepsi siz değerl arkadaşların yardımlarıyla oldu çünkü eminim herkesin birbirinden öğreneceği çok şey var. ve ben yine burdan öğrendiğim kadarıyla dualarımda bile olumsuz kelimeler geçirmemeye çalışıyorum. hep olumlu cümlelere yer veriyorum mesela allahım kaza bela verme diye değil de allahım hep güzel şeyler yaşat diye dua ediyorum a.sa.sa.sa.s. tabi sakın yanlış anlaşılmasın ben bi mucize yaşadığım için değil olmasını istediğim bişeyin ertesi gün gerçekleştiğini gördüm sadece ve bunun sevincini paylaşmak istedim sizlerle zemuszemus

Son düzenleme:
Sadece pozitif düşünmekle olacağına inanmak zor geliyo bana.
Bendebir şey için çok ama çok ve içten dua etmiştim sabah msj geldi duam kabul olmuştu.
ama ben iyi olacağını düşünmemiştim sadece olsun diye dua etmiştim.
Bence bu Allahın taktiridir yani sadece düşünemkle olcak iş değil.Olacağına inanarak dua edilince olabilir gibi geliyo bana.

hıımmm, demek pozitif düşünmeyle alakalıCADIARZU

Durun pozitif düşüncem, konsantrasyonumu şeetmeyin.

18 yaşımda olayım

1.75 boyum olsun kilomda 50 küsür

Bir elim yağda öteki balda olsun

hizmetçilerden biri gitsin öteki gelsin

Büyük ikramiye bana çıksın.

Lost adasına düşeyim

Ahada benim hayallerim bunlar. 3 vakte kadar gerçek olmazsa yaktım çıranı Heidiguclubacismile:nazar:

yaaa sen dalga geç bakalım, kendini yarın 815 sefer sayılı uçakta jacklen bulursan ağlama ama, adada internette yok netcen bakalım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

18 yaşımda olayım

Lost adasına düşeyim

Ahada benim hayallerim bunlar. 3 vakte kadar gerçek olmazsa yaktım çıranı Heidiguclubacismile:nazar:
:1shok::1shok:eek:lduu canım başka arzunaklinialirimsmile
kuzu kafaya bak sen 18 yaşında olmak istiyomuş
bi de adan eksikti zaten

düşünce zaten islamda da var
tefekkür
aynı şekilde duanın adaplarından biride kabul olacağını düşüneek yapmak

18 yaşımda olayım

Lost adasına düşeyim

cok komiksin:KK1: bende aynisindan istiyommm..

ah ah
bende şöyle bütün gün sabahtan akşama hatta yatana kadar yemek yemek yemek,ama hiç kilo almamak istiyorum....
ımm heleki çikolata 5-6 koca kutu (bayramlık çikolatalardan) yiyip yiyip genede zayıf kalmak istiyom...
:kedi:senağlama

Ben de düşünce gücüne inananlardanım.Ve yürekten isteyebildiğim herşey gerçekleşti..Ama küçük bir ayrıntı "ben rabbimden istedim"...

X