lütfen arkadaşlar okuyun denedim ve ertesi gün oldu....

heidi81

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
225
94
Arkadaşlar meraba çok uzun süredir burada yazılanları takip ediyorum. Hemen dün akşam yaşadığım şeyi size anlatmak istiyorum. Erkek arkadaşımla evlilik planları yapıyorduk fakat işsizdi. Çok dua ettim ve tam benim istediğim iş aynen oldu. Fakat işe girdikten itibaren nedense içimde bir huzursuzluk oluştu. Sanki beni terkedecekmiş gibi korkmaya başladım ve bu korkularım sonundada ilişkimizde huzursuzluk ve kavgalarımız başladı bana soğuk davranıyordu ve evlilik konusunu işe girdiğinden beri açmıyordu. Kısacası işe girdiğinden beri çok mutsuzdum. Dün akşam pozitif düşünmeyle ilgili herşeyi okudum ve bunun böyle olumsuz olmasının tek nedeninin de kendi düşüncelerimin olumsuzluğu olduğunu anladım ve bilgisayarı kapatıp kendime telkinler vermeye başladım. İlk dileğim ve pozitif düşüncem sabah bana çok güzel bir mesaj atarak uyandırmasıydı ikincisi ise gelecek ay beni istemeye geldiklerini hayal ettim ve sabah güzel bir mesajla uyandım hemen aynı gün içinde de ailem artık gelecek ay size gelsin mesajı attı. İnanamadım arkadaşlar ya bu kadar kolaymış herşey. :lepi: sadece tek yapmamız gereken pozitif düşünmek ve öyle olduğunu hayal etmekmiş nolur sizde bunu yapın inanın hiç zor değil arkadaşlar :lepi::lepi::lepi::lepi:

tebrikler mutlulugun daim olsunzemuszemus

365 gün pozitif düşünsem bize gelmezler -tatlicadiarzu-
450 günlük askerlik var cünküm :1closedeyes:

negatif tarafınıda düşünmeliyiz ki beklenmedik sonuca şaşıp kalmamak lazım-tatlicadiarzu-
zemin hazırlama gibi bir şey işte negatiflik

ya ailesi isteemzse yal gelemezlerse vs. al sana negatiflik :bbo:

canım benim teşekkür ederim umarım hepimizin istedikleri olur ama sonuçta başımıza yaşadığımız sürece iyi şeyler de gelebilir kötü şeyler de hayat hep istediğimiz gibi olmuyor maalesef ama inan bana biz ne kadar güzel düşünürsek herşey o kadar kolaylaşır bence çünkü hayatımda hep düşündüğüm kötü şeyler karşıma çıktı inanki. Mesela erkek arkadaşımla bazen ayrıldığımızın hatta ayrılık anında konuşacaklarımızın hayalini kurdum daha önce ve inan aynısını yaşadım . Yine de güzel düşün sen güzellikler seni bulsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

pozitif düşüncenin gücüne hep inanmışımdır..inanmanın dua etmenin yararını hep gördüm bugüne kadar ama genelde karamsar bir insan olduğum için pozitif düşünmek gelmiyo pek içimden
ama aslında yapabilene ne mutlu en azından gerçekleşeceğine dair umudun olur ve bu da insanı mutlu etmeye yeter
senin adına çok sevindim canım

evet pozitif düşünme gücüne inanıyorum bende buna benzer seyler yasadım

hıımmm, demek pozitif düşünmeyle alakalıCADIARZU

Durun pozitif düşüncem, konsantrasyonumu şeetmeyin.

18 yaşımda olayım

1.75 boyum olsun kilomda 50 küsür

Bir elim yağda öteki balda olsun

hizmetçilerden biri gitsin öteki gelsin

Büyük ikramiye bana çıksın.

Lost adasına düşeyim

Ahada benim hayallerim bunlar. 3 vakte kadar gerçek olmazsa yaktım çıranı Heidiguclubacismile

Sevgili allegria ben de olumlu düşüncenin gücüne hep inanmışımdır ama bazen gerçekten insan düşünmeye bile üşenir ama öyle anlar vardır ki hayatımızda çok çaresiz hissederiz kendimizi bazen dualar ederiz bazen falcılara koşarız. Ama gerçekten güç bizim içimizde ve Rabbim bizim yanımızda sakın olumsuz düşünmeye alıştırma kendini a.sa.sa.sa.s
İki haftadır o kadar çaresiz hissediyordum ki kendimi burada yazılanlar bana gerçekten güç ve umut verdi

ilahi kuzum ya sen bunları dilerken her şeyden önce kendin inanıyormusun bunların gerçek olabileceğine daha mantıklı dilekler dile bence gör bak olmaması için hiçbir neden yok o zaman olmazsa benim çıramı yakabilirsindelikafaduldendelikafadulden

kesinlikle çok önemli inanmak hem e en ufak zerre kırıntısı olmadan. düşünsenize hayal ettiğim 2 şey de o gecenin sabahında karşıma çıktı. bir gün öncesinde dedim ki beni istemeye gelecekler hem de martta ve ertesi gün bu mesajı aldım. :teytey:

Evet pozitif düşünce kuantum gerçekten işe yarıyor.Çok ister ve dua edersen cidden istediğin şeyler gerçekleşebiliyor.Ben de kendi tecrübelerimden biliyorum.ıyi ki varsın ''kuantum''kaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

çekim yasası yerimseniben ben de secret'i okuyorum bu ara. olumlu düşünceyle istediklerime kavuşmayı deneyeceğim.

gelecek ay geliyorlar mı peki? kesinleşti mi?

1 mesajla kaldıysa uğraşmaya gerek yok :lepi:

canım daha kesin değil tabi ama mart benim doğum günümdü o yüzden özellikle mart olsun istemiştim ve eğer bu dileğim olursa mutlaka burdan müjdeyi vericem ama bence olucak :lepi::lepi::lepi:

Ne güzel opuyorumnanaktan
ınşallah ben de böyle dua ede ede herşeyi iyiye bağlayacağım...
:lepi:

canım daha kesin değil tabi ama mart benim doğum günümdü o yüzden özellikle mart olsun istemiştim ve eğer bu dileğim olursa mutlaka burdan müjdeyi vericem ama bence olucak :lepi::lepi::lepi:

hayırlısı olsunhihoyyyt
şu an başka bi yöntem deniyorum. benimkinden sonuç çıkmazsa senin sonuçlara göre deneyelim . :lepi:

ben buna pek inanamıyorum nedense
çok denedim ama birkaç gün iyi daha sonra işler iyice sarpa sardı
ben çok olumsuz bir insanım telde bundandır belki de bilemiyorum
bana pek inandırıcı gelmiyor :bbo:

ben buna pek inanamıyorum nedense
çok denedim ama birkaç gün iyi daha sonra işler iyice sarpa sardı
ben çok olumsuz bir insanım telde bundandır belki de bilemiyorum
bana pek inandırıcı gelmiyor :bbo:

tatlım bende cok olumsuzdum ama o karamsar dusuncelerı artık bı yana bırakıp mutlu bı ınsan olmaya karar verdım
sen de ınanmalısın bak r.şanalın kıtapları var okumanı tavsıye ederım secret ta cok guzel gercekten hayatını degıstrmek ıste ve degıssın :lepi:

Ben 2010 itibariyle başladım buna kuantum gücü yaşasın...
:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…