Arkadaşlar meraba çok uzun süredir burada yazılanları takip ediyorum. Hemen dün akşam yaşadığım şeyi size anlatmak istiyorum. Erkek arkadaşımla evlilik planları yapıyorduk fakat işsizdi. Çok dua ettim ve tam benim istediğim iş aynen oldu. Fakat işe girdikten itibaren nedense içimde bir huzursuzluk oluştu. Sanki beni terkedecekmiş gibi korkmaya başladım ve bu korkularım sonundada ilişkimizde huzursuzluk ve kavgalarımız başladı bana soğuk davranıyordu ve evlilik konusunu işe girdiğinden beri açmıyordu. Kısacası işe girdiğinden beri çok mutsuzdum. Dün akşam pozitif düşünmeyle ilgili herşeyi okudum ve bunun böyle olumsuz olmasının tek nedeninin de kendi düşüncelerimin olumsuzluğu olduğunu anladım ve bilgisayarı kapatıp kendime telkinler vermeye başladım. İlk dileğim ve pozitif düşüncem sabah bana çok güzel bir mesaj atarak uyandırmasıydı ikincisi ise gelecek ay beni istemeye geldiklerini hayal ettim ve sabah güzel bir mesajla uyandım hemen aynı gün içinde de ailem artık gelecek ay size gelsin mesajı attı. İnanamadım arkadaşlar ya bu kadar kolaymış herşey. :lepi: sadece tek yapmamız gereken pozitif düşünmek ve öyle olduğunu hayal etmekmiş nolur sizde bunu yapın inanın hiç zor değil arkadaşlar :lepi::lepi::lepi::lepi: