- 18 Nisan 2015
- 2.245
- 6.063
- Konu Sahibi asabikaramel
Yengeç burcu insani bıktıran cinsten.Doğru disardan söyleyecek soz kalmiyor ama ne bileyim yazdim iste anlatmak istiyorum birilerine cunku anlatacak kimsem yok.Derdimi söylemek içimi dokmek beni rahatlatir belki diyorum.Gozumdeki yas bir gun kurumuyor suan bile gozlerim dolu yaziyorum.
Artik onun hareketleride bana batar oldu.Oturmasi kalkmasi vs vs...
Cok rahatsiz ediyor beni surekli laf soyle.esi rahatligi batiyor bana.O kadar rahat ki beni delirtiyor.
Gam yok keder yok bende gamda var keder de.
Sacimi boyatmak istiyorum ben istemiyorum dedigi icin 3 senedir el surdurmedim kestirmek dışında.
Kendimden cok ödün veriyorum ona karsi ve hakeden biri degil biliyorum.
Hani boyle disari cikiyorlar ya kari koca bebekleri mutlu mutlu geziyorlar alisverise falan gidiyorlar hep ozenmisimdir biz d3 gideriz ama yolda markette kavga eder oyle geliriz onun maasiyla geciniyoruz ve cogu zaman yetmiyor.
Markette bisey alacagim zaman kafami kaldirip gozunun icine baktigimda onun o alma der gibi olan bakisi varya icimi kemiriyor ve hic bisey almak istemiyorum.
Ona kalsa oda eve hic bisey almaz en cok onun eline bakmak beni yoruyor.
Ben bunlari yasayacak biri degildim ama yasiyorum iste.Cok gucluydum ben daglari sirtlayip goturecek kadar ve cok seviyordum onu dunyadaki herkesi unutacak kadar ama o tum bunlarin hepsini bitirdi.
Kiyamazdim opmeye bebek gibi dusunun hani iciniz gider opmek icin ama opemezsiniz ya hani oyle bi sevgiydi iste onu bile bitirdi suan eski gunler geliyor aklima ve ben bu duruma nasil geldim ona şaşıyorum.
Aslinda annem babam iyi insanlardir okumuş görgülü insanlardir sadece geri kafalidirlar sevgili olaylari falan ondan dolayi.Bizi hicbiseyden mahrum birakmadilar sevgi disinda.
Iste bu sevgi yuzunden kactim bende esime.Ama yagmurdan kacarken doluya tutulmak boyle bisey demekki.
Bazen diyorum sabret kimse kusursuz degil herkesin esinin bir kusuru var ama 3 sene o kadar sabrettim ki artik sabredecek takatim kalmadi.
Beni biraksalar bir omur bir kosede buzusup otururum ve kalkmam o kadar caresizim ve isteksizim.Sizlerinde kanatlarinizi kirdimi esleriniz bu kadar caresizken toparlanabildiniz mi evladim icin yeniden kendime gelmem lazim.
Nasil olur acaba yeniden baslasam.
Yemin ederim oturdum bir sigara yaktım yazdıklarınızı okuyunca. Kendinize güveniniz kalmamış. Sürekli hor görülmekten, ezilmekten hiçbir şeyi başaramam diye düşünmeye başlamışsınız. Yaparsınız, ayaklarınız üstünde durabilirsiniz. Belki çok zor olur ama bu hayatı çekmekten, bu kadar mutsuz olmaktan iyidir.