• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen akıl verin :-(

Alakasız olacak ama gerçekten merak ediyorum ikinizde birbirinizi deliler gibi severek mi evlendiniz? hani şu nikahında 32 diş dolaşan tiplerden miydi? hani hep bi heyecanla yola çıkılıyo ve sevgi bitince ki sanırım cicim aylarından sonra gelişen bi durum bu kusurlar göze batmaya başlıyo.Bu süreç ne zaman başlıyo yani soğuma olayı yanlış kişiymiş diye düşünmeler ?

Alakasız olacak ama gerçekten merak ediyorum ikinizde birbirinizi deliler gibi severek mi evlendiniz? hani şu nikahında 32 diş dolaşan tiplerden miydi? hani hep bi heyecanla yola çıkılıyo ve sevgi bitince ki sanırım cicim aylarından sonra gelişen bi durum bu kusurlar göze batmaya başlıyo.Bu süreç ne zaman başlıyo yani soğuma olayı yanlış kişiymiş diye düşünmeler ?
ben başt görücu usulü tanıtım çok övdüler tanıştım fazla tanımadım kısa sürede evlendim o sürede bir yanlışı olmadı evlendikten sonra içki içip bana şiddet uyguluyordu sürekli dayanamadım boşandım

bu adamdan bir an önce sıyrılıp kopun.
düşündüğü tek şey maalesef cinsellik belli ki. "beni sadece ev sarıyor" dediğine göre.
:(

ona aldığım saatide ondan istemeyi düşünüorum ne dersiniz?

İşte bunu liseliler yapar.
Kusura bakmayın ben sizde hiç evlenip boşanmış bir bayanın olgunluğunu göremedim. Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yer.
Başınızdan bir evlilik geçmiş, ayrılmışsınız ilişkilerinizde daha düzeyli olmanız gerekir. Ne demek gençliğinde eroin kullanmış biriyle berabersiniz. Resmen kendinizi maddi manevi cinsellik yönünden kullandırtıyosunuz.
Hala görememiş olmanıza şaşırdım.

Bir an önce ayrılın bu adamdan. Zararın neresinden dönerseniz kardır.

merhaba arkadaşlar.ben başından bir defa evlilik olayı geçmiş ve o evlilikte baya hüsrana uğramış biriyim.boşanalı çok oldu.
şuan bir ilişkim var beraber olduğum adam hiç evlenmemiş sabit hergün çalıştığı bir işi olmayan haftanın 4 günü çalışan gençlk zamnlarında baya olaylar yaşayan zamanında eroin gibi maddelerde kullanan fakat şuan kullanmayan biri ve ailesine şuan çok düşkün biri.
ben ona gerçekten nasıl olduysa büyük bir aşkla bağlandım.onu hiç kırmadım çok ilgi alaka gösterdim ve tanıştığımız ilk gün ona herşeyimi anlattım.o beni bırakmak istemedi ailemi ikna ederim dedi.bende denemesini istedim biliyordum ailesini ikna edemezdi.ve edemedide.edemeyince başka biriyle evlenmeyeceğini benimle yaşamak istediğini söyledi.ne dese inanıyordum başlarda çok ilgiliydi bana karşı beni kırmıyordu etrafımda dört dönüyordu.zamanla beni çok istediğini ve üstü kapalı cinsellik istediğini söyledi ben çok tepki verdim ama bende aynı duyguları paylaşıyodum onunla.sürekli ona hediye alıyordum.doğumgnünde 300 tl ye yakın saat aldım farklı farklı şeyler aldım yaptım.(bu arada malesef birliktede olduk)oysa bana hiç birşey yapmadı.en son bana yakın bir zamnda ailem beni bir gün evlendiecek biliyorum dedi.dün sinemaya gittik sinema biletlerini bile ben aldım.
son zamanlardada beni çok kırıyor.ayrılıyorum tekrar barışıyorum defalarca ayrıldım ondan yine barıştım.dün sinemadan çıkışta haftaya yine geliriz dğer filme dedim yok beni sarmadı sarmıyor dedi bende seni ne sarıyor dedim beni ev sarıyor dedi.evde görüşmek istiyor benimle dışarda yarım saat oturup sohbet etmiyor.ben liseli aşık gibi olamam diyor dısarda buluşamam el ele tutup gezemem diyor.ama hep seviyorum ediyorum diyr.
bana akıl verirmisiniz ne yapmam lazım neolur yol gösterin.ben ayrılmayı dşünüyorum ve ona aldığım saatide ondan istemeyi düşünüorum ne dersiniz?saati isteyip sen hiç bi güzeliği haketmiyorsun deyip çekip gideyimmi yoksa hiç birşey istemiyim ayrılayımmı?yoksa o benden arılmıyor bende ayrılmıyıp bekleyip neler yapacağını görmelimiyim lütfen yardım

canım benim.. maalesef sevmiyor. cinsellik yaşamak istiyor. dışarıda senle görünmek istemiyor. sen bilirsin. bir şey isteme ve ayrıl istirsen.

eevt aynen öyle dedi çok üzüldüm.ama o an beynim dank diye yerine geldi

zararın neresinden dönseniz kar.
amiyane tabirler yazıcam kusuruma bakmayın ama ; maddi manevi sizi daha fazla sömürmesine izin vermeyin.
eminim ki ayrılmak istediğinizde önce yalvarıp yakaracak , peşinizde koşacak., kararlı olduğunuzu da görünce bir süre çirkefleşecektir.
taviz vermeyin lütfen.

İşte bunu liseliler yapar.
Kusura bakmayın ben sizde hiç evlenip boşanmış bir bayanın olgunluğunu göremedim. Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yer.
Başınızdan bir evlilik geçmiş, ayrılmışsınız ilişkilerinizde daha düzeyli olmanız gerekir. Ne demek gençliğinde eroin kullanmış biriyle berabersiniz. Resmen kendinizi maddi manevi cinsellik yönünden kullandırtıyosunuz.
Hala görememiş olmanıza şaşırdım.

Bir an önce ayrılın bu adamdan. Zararın neresinden dönerseniz kardır.

hemen hemen aynı şeyleri yazmışız.
aklın yolu bir demek ki.
inşallah arkadaş da bir silkinip kendine gelir. :KK43:

Gittim yanina kendimi minibus soforlugu yapiyor fazla konusamadim cunku sira onundu.ben sana veda etmeye geldim dedim surat ifadesi degisti.ne vedasi dedi.bu son artik dedim burdaha donmemek uzere karar verdim dedim.ben seni mutlu edemiyorum aslinda sen bana bu zamana kadar cok sinyal verdin ama ben anlamadim dedim ama dun anladim dedim.sonra acti kapiyi git evine dedi.bana kizma dedim ayaga kalktim evine git dedi yine sen beni sevmedinki kizma bana insallah mutlu olursun dedim indim ardima bakmadan gittim.yarim saat sonra msj atmaya bsladi ben seni coksevdim ama sen anlamiyosun falan filan tutustu

Daha önce eroin kullanmis, gercekten biraktigina eminmisin ? Cünkü eroini birakan binde bir ne yazikki. Sana cok zarar verecek belli.

Biraktigina eminim.calismadigi zmanlar genelde evde ailesiyle beraber calistigi zmanlarda kacta evde oldugunu biliyorum.ama birkeresinde twlefon rehberinden bi iki numara gosterdi arasam hemen bulurum dedi bana.o kisilerden aliyomus o tur seyleri

Yani ne kullandigini tam bilmiyorum cekiyoduk gibi tabirler kullaniyodu bana
emin olamazssın ne yazık ki.
kısıtlı zamanlarda gördüğün ve kısıtlı bir ilişki yaşadığın adamın neresinden emin olacaksın.
romantıik hayallerden kurtulmana fayda sağladıysa bu konu ne ala.
hala sevdin sevmedin derdindesin.
adamı kişiliği ile ve sana vereceği gelecek ile bi tartsaydın değil o adamla cinsel ilişki yaşamak selam bile vermezdin.
neyse umarım kurtarırsın kendini de ailene bi üzüntü daha yaşatmazssın.

Başından evlilik geçmiş insanlar en azından dikkat etse... Böyle bir adamla boşuna zaman öldürmüşsün. Bundan sonra mantıklı kararlar verirsin umarım.

Başından evlilik geçmiş insanlar en azından dikkat etse... Böyle bir adamla boşuna zaman öldürmüşsün. Bundan sonra mantıklı kararlar verirsin umarım.
Evet daha dikkatli olmam gerekirdi ama hata yaptim bulundugum bosluktan aklim gitti sanki bi an.
2 gun boyunca yazdi aradi suan pes etti oda aramiyor yazmiyor.buda bana 2.ders oldu birdaha boyle hatalar yapmicam.kendime kizsamda nafile olan oldu.rabbimden beni affetmesini isticem.

Evet daha dikkatli olmam gerekirdi ama hata yaptim bulundugum bosluktan aklim gitti sanki bi an.
2 gun boyunca yazdi aradi suan pes etti oda aramiyor yazmiyor.buda bana 2.ders oldu birdaha boyle hatalar yapmicam.kendime kizsamda nafile olan oldu.rabbimden beni affetmesini isticem.
Hakkında hayırlısı olsun canım..
Hangimizin hataları olmadı ki? Önemli olan tekrarlamamak.
Senin adına sevindim.
Bundan sonra geriye bakma,yepyeni güzel bir sayfa aç kendine.

Hakkında hayırlısı olsun canım..
Hangimizin hataları olmadı ki? Önemli olan tekrarlamamak.
Senin adına sevindim.
Bundan sonra geriye bakma,yepyeni güzel bir sayfa aç kendine.
Sagolun tesekkur ederim.insaniz hata yapiyoruz rabbim affeder insallah.artk önüme bakicm birdaha boyle htalar yapmicam.gercekten sevgi ask artik yalan olmus.insanlar nasil kandirsam diye dusunuyor

Sagolun tesekkur ederim.insaniz hata yapiyoruz rabbim affeder insallah.artk önüme bakicm birdaha boyle htalar yapmicam.gercekten sevgi ask artik yalan olmus.insanlar nasil kandirsam diye dusunuyor
Bundan sonra adımlarını daha dikkatli at.
Her seviyorum,ölüyorum diyene inanma.
Yoğurdu üfleyerek yemekte yarar var.:KK66:

Back