• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen akıl verin :-(

Bak aklıma bir ornek geldi... O kiza da uzule uzule harap olmuştum...
18 yaşında ondan tam 10 yas büyük bir erkekle tanışıyor, çocuk başka şehirde oturuyor 1 buçuk saat mesafede... Kızı ilk buluşmalarinda o sşehre götürüyor, kiz da garibim gezecegiz sanıyor..çocuk tabii eve atıyor kızı... İlişkiye giriyorlar... Sonra eve bırakmıyor otobüs biletini alıyor kız dönüyor telefon bekliyor aramıyor, arada arıyor onda da hadi gel benim.şehre diyor, kız kalkıp ailesine yalan söyleyip gidiyor, bu iliski hep böyle devam ediyor, sadece cinsellik üzerine çocuk ona her gidişinde 50 lira veriyormuş bide......kız şu an 22 yaşında ve dört senedir bu halde ben 22 yaşındayken ogrendim olayı, kiz ağlayıp duruyor soyadını bile.bilmiyor, ailesi hakkında bir iki olay biliyor o kadar... Akıl verdik dinlemiyor aşığım o da aşık evlenecegiz diyor... Kaptırmış kendini ama çocuğun onunla evlenecegi yok... Kızcağız soyadını bile bilmediği sevgilisi sandığı adamin metresi konumunda belki adam evli bile... İnan bu çok acı bir durum ve aşk diye arkasına saklanmayin, üstelik siz tecrübelisiniz... Bu kızcağız gibi değil... lütfen ayrilin hayatınıza güzelce yön verin, çalışıyorsunuz okuyorsunuz...daha ne :)
evet daha önce çok üzüldüm.ama hala aptal kafam çok safım hemen inanııyorum herşeye.hep kızıyorum kendime ama yok nafile.hep ayrılıyorum hep duygu sömürüsü yapıyor kandırıyor beni.sevdiğine bi an inamıştım sonradan yanıldığımı anladım çünKÜ SEVEN BÖYLE AVRNMAZ

Q
O zaman lutfen sizi kullanmasina izin vermeyin lutfen
+A
burda herkesin dediği gibi bir kere ağzım yandı ama hala uslnmıyorum yaşadıklarımdan ders almıyorum.kendime çok kızıyorum.herşeyde ondan üstünüm tip deseniz yok eğitim yok iş yok doğru düzgün.aile içinde babasının ounla olan konuşmalarını anlatıyor hiç üzgün değil.mesela eve gitmiş bi gün çok soğuk hava demiş babası ona al bi karı ısın demiş ben ananı aldım ısındım demiş sanamı aldım ben kadını bu saate kadar seni bkliyor yemeğini veriyor demiş evlen artık demiş böyle bu tür konuşmalar yapıyor çok ilginç geliyor bana
acaba korkuyor musunuz hanı yasadıklarınızı bırıne anlatır falan dıye cekınıyor musunuz

Bak aklıma bir ornek geldi... O kiza da uzule uzule harap olmuştum...
18 yaşında ondan tam 10 yas büyük bir erkekle tanışıyor, çocuk başka şehirde oturuyor 1 buçuk saat mesafede... Kızı ilk buluşmalarinda o sşehre götürüyor, kiz da garibim gezecegiz sanıyor..çocuk tabii eve atıyor kızı... İlişkiye giriyorlar... Sonra eve bırakmıyor otobüs biletini alıyor kız dönüyor telefon bekliyor aramıyor, arada arıyor onda da hadi gel benim.şehre diyor, kız kalkıp ailesine yalan söyleyip gidiyor, bu iliski hep böyle devam ediyor, sadece cinsellik üzerine çocuk ona her gidişinde 50 lira veriyormuş bide......kız şu an 22 yaşında ve dört senedir bu halde ben 22 yaşındayken ogrendim olayı, kiz ağlayıp duruyor soyadını bile.bilmiyor, ailesi hakkında bir iki olay biliyor o kadar... Akıl verdik dinlemiyor aşığım o da aşık evlenecegiz diyor... Kaptırmış kendini ama çocuğun onunla evlenecegi yok... Kızcağız soyadını bile bilmediği sevgilisi sandığı adamin metresi konumunda belki adam evli bile... İnan bu çok acı bir durum ve aşk diye arkasına saklanmayin, üstelik siz tecrübelisiniz... Bu kızcağız gibi değil... lütfen ayrilin hayatınıza güzelce yön verin, çalışıyorsunuz okuyorsunuz...daha ne :)
melek kalpli arkadasım benım

yok tanıdık kimse yok anlatması için.ama öyle yapacak biri değil.çünkü dışarda utandığı çekindiği için benmle bluşmuyormuş.
o zaman bıtır vazgecme ask deme aşk çok güzel bişey bu adamın yaptığını aşka saklama resmen kullanıo senı ben bırlıkte olmak ıstemıyorum bundan sonra olmuycak de bak bakalım devam edecek mı senınle

Gittim yanina kendimi minibus soforlugu yapiyor fazla konusamadim cunku sira onundu.ben sana veda etmeye geldim dedim surat ifadesi degisti.ne vedasi dedi.bu son artik dedim burdaha donmemek uzere karar verdim dedim.ben seni mutlu edemiyorum aslinda sen bana bu zamana kadar cok sinyal verdin ama ben anlamadim dedim ama dun anladim dedim.sonra acti kapiyi git evine dedi.bana kizma dedim ayaga kalktim evine git dedi yine sen beni sevmedinki kizma bana insallah mutlu olursun dedim indim ardima bakmadan gittim.yarim saat sonra msj atmaya bsladi ben seni coksevdim ama sen anlamiyosun falan filan tutustu

Daha önce eroin kullanmis, gercekten biraktigina eminmisin ? Cünkü eroini birakan binde bir ne yazikki. Sana cok zarar verecek belli.

Daha önce eroin kullanmis, gercekten biraktigina eminmisin ? Cünkü eroini birakan binde bir ne yazikki. Sana cok zarar verecek belli.
Biraktigina eminim.calismadigi zmanlar genelde evde ailesiyle beraber calistigi zmanlarda kacta evde oldugunu biliyorum.ama birkeresinde twlefon rehberinden bi iki numara gosterdi arasam hemen bulurum dedi bana.o kisilerden aliyomus o tur seyleri

Yani ne kullandigini tam bilmiyorum cekiyoduk gibi tabirler kullaniyodu bana

Gittim yanina kendimi minibus soforlugu yapiyor fazla konusamadim cunku sira onundu.ben sana veda etmeye geldim dedim surat ifadesi degisti.ne vedasi dedi.bu son artik dedim burdaha donmemek uzere karar verdim dedim.ben seni mutlu edemiyorum aslinda sen bana bu zamana kadar cok sinyal verdin ama ben anlamadim dedim ama dun anladim dedim.sonra acti kapiyi git evine dedi.bana kizma dedim ayaga kalktim evine git dedi yine sen beni sevmedinki kizma bana insallah mutlu olursun dedim indim ardima bakmadan gittim.yarim saat sonra msj atmaya bsladi ben seni coksevdim ama sen anlamiyosun falan filan tutustu
Kararından dönme derim.. o elbette seviyorum diyecek... Seven insan her şeyi göze alırdı.. tebrik ederim.. bundan sonra daha mutlu olursun inşaAllah.

Kararından dönme derim.. o elbette seviyorum diyecek... Seven insan her şeyi göze alırdı.. tebrik ederim.. bundan sonra daha mutlu olursun inşaAllah.
teşekkür ederim burda yorum yapan düşüncelerini paylaşan ve bana güç veren herkesten allah rzı olsun.gözlerim biraz olsun açıldı.çok yazdı yalvardı ama dönmicem

zaten evseydi burda arkadaşlrında dediği gibi ailesini ikna etmeye çalışır bna o tür konuşmalar yapmazdı.bunu çok şey kaybetmeden anladım.

Back