var ya süper yorum.eşinden ayrılmış olmak,eroin kullanmaktan daha kötü bir şey sankisizin evlenip boşanmanız çok doğal da onun eroin kullanıp bırakması pek normal bir durum, ailesine sizin neyinizi kabul ettirecekmiş PARDON ?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var ya süper yorum.eşinden ayrılmış olmak,eroin kullanmaktan daha kötü bir şey sankisizin evlenip boşanmanız çok doğal da onun eroin kullanıp bırakması pek normal bir durum, ailesine sizin neyinizi kabul ettirecekmiş PARDON ?![]()
öyle bişy tabiki düşünmüyorum ben evlenmeden öyle bişey asla yapmam diyodum nasıl yaptım çok vicdan azabı çekiyorum kahroluyorum bildiğiniz gibi değilKesinlikle hemen ayrilmalisin hicbirsey de isteme bence isin icine maddiyat sokma birdaha da kesinlikle birlikte olma ha bizim yasadigimiz karsilikli o beni tatmin edio ben de onu diye yapiorsaniz o ayri bisey diyemem ama seninle ne icin beraber oldugu ortada sende bu yuzden beraber degilsen bi an once ayril
adam alenen senden faydalanmaktan başka bir şey istemiyorum diyor neden kendinizi bu pozisyona sokuyorsunuz..hiç evlenmeseydinizde yine cinsel birliktelik kurarmıydınız bence cevabı hayır..bunun mantığını da kuramıyorum..yani hakikaten bir kadın olarak ben siz kadınları hakikaten anlamıyorum.merhaba arkadaşlar.ben başından bir defa evlilik olayı geçmiş ve o evlilikte baya hüsrana uğramış biriyim.boşanalı çok oldu.
şuan bir ilişkim var beraber olduğum adam hiç evlenmemiş sabit hergün çalıştığı bir işi olmayan haftanın 4 günü çalışan gençlk zamnlarında baya olaylar yaşayan zamanında eroin gibi maddelerde kullanan fakat şuan kullanmayan biri ve ailesine şuan çok düşkün biri.
ben ona gerçekten nasıl olduysa büyük bir aşkla bağlandım.onu hiç kırmadım çok ilgi alaka gösterdim ve tanıştığımız ilk gün ona herşeyimi anlattım.o beni bırakmak istemedi ailemi ikna ederim dedi.bende denemesini istedim biliyordum ailesini ikna edemezdi.ve edemedide.edemeyince başka biriyle evlenmeyeceğini benimle yaşamak istediğini söyledi.ne dese inanıyordum başlarda çok ilgiliydi bana karşı beni kırmıyordu etrafımda dört dönüyordu.zamanla beni çok istediğini ve üstü kapalı cinsellik istediğini söyledi ben çok tepki verdim ama bende aynı duyguları paylaşıyodum onunla.sürekli ona hediye alıyordum.doğumgnünde 300 tl ye yakın saat aldım farklı farklı şeyler aldım yaptım.(bu arada malesef birliktede olduk)oysa bana hiç birşey yapmadı.en son bana yakın bir zamnda ailem beni bir gün evlendiecek biliyorum dedi.dün sinemaya gittik sinema biletlerini bile ben aldım.
son zamanlardada beni çok kırıyor.ayrılıyorum tekrar barışıyorum defalarca ayrıldım ondan yine barıştım.dün sinemadan çıkışta haftaya yine geliriz dğer filme dedim yok beni sarmadı sarmıyor dedi bende seni ne sarıyor dedim beni ev sarıyor dedi.evde görüşmek istiyor benimle dışarda yarım saat oturup sohbet etmiyor.ben liseli aşık gibi olamam diyor dısarda buluşamam el ele tutup gezemem diyor.ama hep seviyorum ediyorum diyr.
bana akıl verirmisiniz ne yapmam lazım neolur yol gösterin.ben ayrılmayı dşünüyorum ve ona aldığım saatide ondan istemeyi düşünüorum ne dersiniz?saati isteyip sen hiç bi güzeliği haketmiyorsun deyip çekip gideyimmi yoksa hiç birşey istemiyim ayrılayımmı?yoksa o benden arılmıyor bende ayrılmıyıp bekleyip neler yapacağını görmelimiyim lütfen yardım
pehhhh .bile bile lades buna denir. davul bile dengi dengineteşekkür ederim.onunla aramızda dünyalar kadar fark var aslında kimseyi hiçbişeyi yargılamam tabiki.insanlık önemli derim.ama mesela ben 2.üniversitemi okuyorum şuan hem çalışıp hem okuyorum.o liseyi bitirememiş.hep ona söylüyorum yok diyor.açıktan okuyor soru çıkartıyorum çalıştırayım seni diyorum bana kızıyor hazırladığım sorulara bile bakmıyor.
beim yaptıklarımı onu karşılaştırsam yok sanırım.bikaç kere pastanede oturduk çay içtik yarım saat bir saat.evi benm işyerime yakın çalışmadığı zmanlar gelip beni eve bırakmaz yani ne biliyim insan böyle incelik bekliyor.ben ona durduk yere bşeyler alırım o bana incelik yapmaz bi kadın olarak bekliyor insan.ona göre o normal davranıyor.mesela aramaz beni bazen hiç ona diyorum insan sevdiğini 1 dakik bile olsun aramazmı yetmez sana diyor.ona gre o bana çok normal davranıyor hatta fazlasını kapasitesinin fazlasını bile yapıyor.ben herşeyimi vedim sana diyorum bende sana herşeyimi verdim diyor.ben şok oldum, hiç mi iyi bir yanı yok????
canım kendine gel biraz daha bu adamla takılırsan 'sevgilim beni kullandı kullandı ve terketti' diye bir mesaj açarsın diyim ben sana...
Amacı bu başka açıklaması yok...Birlikte olduysan oldun iş olup bittikten sonra vicdanını yapma bence 1. si hadi galeyana geldin diyelim ama 2. si olduysa sende kendine hakim olamıyorsun demekki, bu konuda kınamıyorum seni ama yapıp yapıp pişman olmuş gibi yazman hiç samimi gelmiyor bana...
Birde o saati almak çok dokunmuş sana sen bunun hesabını yapıyorsan zaten bu adamı sende sevmiyorsun..Hediye geri istenmez ama bu adamdan bir an önce ayrıl canım benim...
beim yaptıklarımı onu karşılaştırsam yok sanırım.bikaç kere pastanede oturduk çay içtik yarım saat bir saat.evi benm işyerime yakın çalışmadığı zmanlar gelip beni eve bırakmaz yani ne biliyim insan böyle incelik bekliyor.ben ona durduk yere bşeyler alırım o bana incelik yapmaz bi kadın olarak bekliyor insan.ona göre o normal davranıyor.mesela aramaz beni bazen hiç ona diyorum insan sevdiğini 1 dakik bile olsun aramazmı yetmez sana diyor.ona gre o bana çok normal davranıyor hatta fazlasını kapasitesinin fazlasını bile yapıyor.ben herşeyimi vedim sana diyorum bende sana herşeyimi verdim diyor.
yaşıtızyaslarınız kac ?
anlasa ne anlamasa ne?yok hesabını yapmıyorum yukardada dedim paranın pulun hesabı değil istediğim.güzel hiç bişye layık olmadığını anlaın diye istiyorum
kurtulucam inşallah yardımlarınızşlaalalh aşkına kurtulun şu adamdan kendinize saygınız olsun, değer bilmez bir insana ne kadar çok taviz
anlasa ne anlamasa ne?
derdin bence şuan bu olmamalı.
biz sana ayrıl desekte sen bu şekilde devam edeceksin.
yazdığın yorumlarda hiç ayrılacağınla ilgili bir ışık göremedim.
kendine ediyorsun.
O zaman lutfen sizi kullanmasina izin vermeyin lutfenöyle bişy tabiki düşünmüyorum ben evlenmeden öyle bişey asla yapmam diyodum nasıl yaptım çok vicdan azabı çekiyorum kahroluyorum bildiğiniz gibi değil
burda herkesin dediği gibi bir kere ağzım yandı ama hala uslnmıyorum yaşadıklarımdan ders almıyorum.kendime çok kızıyorum.herşeyde ondan üstünüm tip deseniz yok eğitim yok iş yok doğru düzgün.aile içinde babasının ounla olan konuşmalarını anlatıyor hiç üzgün değil.mesela eve gitmiş bi gün çok soğuk hava demiş babası ona al bi karı ısın demiş ben ananı aldım ısındım demiş sanamı aldım ben kadını bu saate kadar seni bkliyor yemeğini veriyor demiş evlen artık demiş böyle bu tür konuşmalar yapıyor çok ilginç geliyor banaO zaman lutfen sizi kullanmasina izin vermeyin lutfen
cnm herhalde sana kalkıp seni kullanıyorum diyecek hali yokya sürekli bahaneler uyduruyor baksana yok başlık parası yok bilmem ne hani bayan olsa o dicemki ailesine karşı gelemiyor ki şimdiki bayanlar öyle bile değil bide erkek bu.hem niye sizi ailesi kabul etmicekmiş etmiyorsada karşısında durucak yatağa atmayı biliyor ama kusura bakmayın sevgilinize kızıyorum sizi asla rencide etmek istemem.siz sevmişsiniz belli fedakarlıkta yapmışsınız ama siz sırf eve gitmiyorsunuz siye küfürler bir eden bir adamdan hayır beklmeyein.sonra çok üzülürsünüz.ona çok nasıl konuşacağınıza gelince nasıl bir yapısı varsa ona göre konuşun.bu arada telk mi yaşıyorsunuz ailenizle mi ona göre tavır koyunki yaklaşamasın size ayy nasıl sinirlendimya
ben anlamıyrum neden peki yalan söylüyor :-( ne gerek var offEvlenmeye ailesini sebep gostererek yanasmiyor ama sizinle evde görüşmeyi tercih ediyor... Çok üzgünüm ama niyeti belli...sadece cinsellik... Eğer gerçekten sizi seviyor olsaydı evlenmek için uğraşırdi..sizi bu sekilde istismar etmezdi... Zor bir durum ama bence ayrılmalisiniz..