merhaba arkadaşlar.ben başından bir defa evlilik olayı geçmiş ve o evlilikte baya hüsrana uğramış biriyim.boşanalı çok oldu.
şuan bir ilişkim var beraber olduğum adam hiç evlenmemiş sabit hergün çalıştığı bir işi olmayan haftanın 4 günü çalışan gençlk zamnlarında baya olaylar yaşayan zamanında eroin gibi maddelerde kullanan fakat şuan kullanmayan biri ve ailesine şuan çok düşkün biri.
ben ona gerçekten nasıl olduysa büyük bir aşkla bağlandım.onu hiç kırmadım çok ilgi alaka gösterdim ve tanıştığımız ilk gün ona herşeyimi anlattım.o beni bırakmak istemedi ailemi ikna ederim dedi.bende denemesini istedim biliyordum ailesini ikna edemezdi.ve edemedide.edemeyince başka biriyle evlenmeyeceğini benimle yaşamak istediğini söyledi.ne dese inanıyordum başlarda çok ilgiliydi bana karşı beni kırmıyordu etrafımda dört dönüyordu.zamanla beni çok istediğini ve üstü kapalı cinsellik istediğini söyledi ben çok tepki verdim ama bende aynı duyguları paylaşıyodum onunla.sürekli ona hediye alıyordum.doğumgnünde 300 tl ye yakın saat aldım farklı farklı şeyler aldım yaptım.(bu arada malesef birliktede olduk)oysa bana hiç birşey yapmadı.en son bana yakın bir zamnda ailem beni bir gün evlendiecek biliyorum dedi.dün sinemaya gittik sinema biletlerini bile ben aldım.
son zamanlardada beni çok kırıyor.ayrılıyorum tekrar barışıyorum defalarca ayrıldım ondan yine barıştım.dün sinemadan çıkışta haftaya yine geliriz dğer filme dedim yok beni sarmadı sarmıyor dedi bende seni ne sarıyor dedim beni ev sarıyor dedi.evde görüşmek istiyor benimle dışarda yarım saat oturup sohbet etmiyor.ben liseli aşık gibi olamam diyor dısarda buluşamam el ele tutup gezemem diyor.ama hep seviyorum ediyorum diyr.
bana akıl verirmisiniz ne yapmam lazım neolur yol gösterin.ben ayrılmayı dşünüyorum ve ona aldığım saatide ondan istemeyi düşünüorum ne dersiniz?saati isteyip sen hiç bi güzeliği haketmiyorsun deyip çekip gideyimmi yoksa hiç birşey istemiyim ayrılayımmı?yoksa o benden arılmıyor bende ayrılmıyıp bekleyip neler yapacağını görmelimiyim lütfen yardım
saati istemedim çünkü aldığım hediye sadece saat değildi başka hediyelerde almıştım karşılık beklemeden o yüzden istemedim.istemek yakışmazdı bana.onda kalsın baktıkça bana yaptığı haksızlığı hatırlar vicdan azabı çeker belkifarkında olmadan belkide cevabını sen vermissin...eğer karakterine uyum sağlıyorsa saati al geri..hediyeyi alırken farklı duygular besliyordun muhakkak..yani o, o zamandı ve bitti.orada kalmalı bence...SEVGİLER..
saati istemedim çünkü aldığım hediye sadece saat değildi başka hediyelerde almıştım karşılık beklemeden o yüzden istemedim.istemek yakışmazdı bana.onda kalsın baktıkça bana yaptığı haksızlığı hatırlar vicdan azabı çeker belki
teşekkür ederim.belki buraya yazmasaydın sıkıntımı paylaşmasaydım ve sizde yardımcı olmasaydınız hala bitirmemiştim bu saçma ilişkiyi.ne körmüşüm diyorum allaha havale ediyorum.tebrik ederim, büyük yürekli insan...
teşekkür ederim.belki buraya yazmasaydın sıkıntımı paylaşmasaydım ve sizde yardımcı olmasaydınız hala bitirmemiştim bu saçma ilişkiyi.ne körmüşüm diyorum allaha havale ediyorum.
Arkadaşım konunu sonuna kadar okudum bir hastalıkmış atlatmışsın ,inşallah....geçmiş olsunteşekkür ederim.belki buraya yazmasaydın sıkıntımı paylaşmasaydım ve sizde yardımcı olmasaydınız hala bitirmemiştim bu saçma ilişkiyi.ne körmüşüm diyorum allaha havale ediyorum.
geçmişine bakılırsa sorunlu bir tip .ayrıl derim .ama peşini bırakmaz.açıkcası yağlı kapı bulmuş.artı cinsel anlamdada kullanmak istior seni.umarım doğrı kararı verirsin.saatte sadakan olsun ...merhaba arkadaşlar.ben başından bir defa evlilik olayı geçmiş ve o evlilikte baya hüsrana uğramış biriyim.boşanalı çok oldu.
şuan bir ilişkim var beraber olduğum adam hiç evlenmemiş sabit hergün çalıştığı bir işi olmayan haftanın 4 günü çalışan gençlk zamnlarında baya olaylar yaşayan zamanında eroin gibi maddelerde kullanan fakat şuan kullanmayan biri ve ailesine şuan çok düşkün biri.
ben ona gerçekten nasıl olduysa büyük bir aşkla bağlandım.onu hiç kırmadım çok ilgi alaka gösterdim ve tanıştığımız ilk gün ona herşeyimi anlattım.o beni bırakmak istemedi ailemi ikna ederim dedi.bende denemesini istedim biliyordum ailesini ikna edemezdi.ve edemedide.edemeyince başka biriyle evlenmeyeceğini benimle yaşamak istediğini söyledi.ne dese inanıyordum başlarda çok ilgiliydi bana karşı beni kırmıyordu etrafımda dört dönüyordu.zamanla beni çok istediğini ve üstü kapalı cinsellik istediğini söyledi ben çok tepki verdim ama bende aynı duyguları paylaşıyodum onunla.sürekli ona hediye alıyordum.doğumgnünde 300 tl ye yakın saat aldım farklı farklı şeyler aldım yaptım.(bu arada malesef birliktede olduk)oysa bana hiç birşey yapmadı.en son bana yakın bir zamnda ailem beni bir gün evlendiecek biliyorum dedi.dün sinemaya gittik sinema biletlerini bile ben aldım.
son zamanlardada beni çok kırıyor.ayrılıyorum tekrar barışıyorum defalarca ayrıldım ondan yine barıştım.dün sinemadan çıkışta haftaya yine geliriz dğer filme dedim yok beni sarmadı sarmıyor dedi bende seni ne sarıyor dedim beni ev sarıyor dedi.evde görüşmek istiyor benimle dışarda yarım saat oturup sohbet etmiyor.ben liseli aşık gibi olamam diyor dısarda buluşamam el ele tutup gezemem diyor.ama hep seviyorum ediyorum diyr.
bana akıl verirmisiniz ne yapmam lazım neolur yol gösterin.ben ayrılmayı dşünüyorum ve ona aldığım saatide ondan istemeyi düşünüorum ne dersiniz?saati isteyip sen hiç bi güzeliği haketmiyorsun deyip çekip gideyimmi yoksa hiç birşey istemiyim ayrılayımmı?yoksa o benden arılmıyor bende ayrılmıyıp bekleyip neler yapacağını görmelimiyim lütfen yardım
Arkadaşım konunu sonuna kadar okudum bir hastalıkmış atlatmışsın ,inşallah....geçmiş olsun[/QUOTE
teşekkür ederim sağolun.inşallah atlatırım beynimde takıntı olmuştu o takıtıyı attım üzerimden
evet geçmişi sorunlu uyuşturucu kullanmış.ve şuanda uyuşturucu kullandığım için beynimi yemişim artık diyor.bela olack biri değil zaten ilgilenseydi hergün arar sorardı beraberkende günlerce belki aramazdı.sağolungeçmişine bakılırsa sorunlu bir tip .ayrıl derim .ama peşini bırakmaz.açıkcası yağlı kapı bulmuş.artı cinsel anlamdada kullanmak istior seni.umarım doğrı kararı verirsin.saatte sadakan olsun ...
evet gerçekten öyle bakılıyor malesef açık kapı misali görülüyor kadınlarbide bizim toplumumuzda evlenmiş ayrılmış bayanlara çok farklı gözle bakılıyor.genelleme yapmak istemem ama çogunluğu böyle .allah hayırlı kaderler nasip etsin .
çok pişmaım şuan onunla yaşadıklarımdan.ama zamanı geri alamıyoruz işte.2 kere birlikte olduk birdahada çağırdı gitmedim.gitmediğim zamanlarda sinirleniyor küfürler ediyor çok sert konuşuyor.ama seviyorum diyor.bei kandırıyor saırım kendimi ona inandırdım işte
5-6 aydır tanıyorum ben onu aramızda cinsel olarak 2 kere birliktelik oldu.onun amacı sizle bir süre takılmak sonra baktı iş ciddiye gidiyor şimdide kçacak yer arıyor fakat bir yandanda sizden gelen hediye vb hoşuna gidiyor biyandan da düşünüyor ki bu kadından başka kimse bana böyle bakmaz ailesi hem böyle hayat tarzına bir şey demeyip neden istemiyor acaba belkide çocuklarına güvenmiyorlar ve eski sevgili ve nişanlısı olmuşsa onlarla nasıl yaşamış tam bilginiz yok. sizde de bir ihtiras var fakat siz düzenli bir ailenin özlemi içerisindesiniz yani herşeyiniz düzenli olmalı, bu adamla ihtiraslı bir bağınız var hayatını biliyorsunuz size de mantıklı gelmiyor.kısaca söylemek gerekirse bu ihtiras bağı çok pis birşey o hala eroin kullansa bile yine ayrılıp ayrılıp barışırdınız.zaten bu ayrılıp barışmalar sıklaştıysa ilişkiniz sona gelmiş fakat ihtiras bağı yüzünden (o adamda ne kadar var bilmiyorum) ayrılık acısının şiddetini ilişki içindeki mutsuzluğa tercih ediyorsunuz. içinizin yangınını nereye dökersiniz bilmiyorum yada kendinizi antidepresanlara mı gömersiniz bilemem yeterki kendi sağlığınız mutluluğunuz için o adamı silin, zaten bunu anladığında sırf siz bırakmayın diye eski günlerdeki gibi olacağını vadedecek kalıcı iş bulacağını yada bulduğunu söyleyecek yuva kurmak isteyecek sakın aldanmayın. bir süre mükammel gitse bile sonra yine sorunlar çıkmaya başlar. bence onun ne dediğine ne yaptığına (vicdanı kanar mı ,akıllanır mı?,yola gelir mi?)kafanızı meşgul edip gününüzü mahvedeceğinize psikolojik yardım alın, öyle hayatınızda doğru yeni olumlu bir ilişkiye adım atın,boşanmanızdan kalan kararsızlıkları belirsizlikleri yardımla silin yoksa böyle garip ilişkilere sürüklenir. geleceği belirsiz birinden hamile kalırsınız.
evet çok byük hata yaptım hemde.pişmanlık fayda etmiyor ne yazıkki ama allahım umarım beni afederDerdi para vermeden cinsellik işini halledip eline erkek eli değmemiş bir kızla evlenmek. Malesef büyük hata yapmışsınız. Derhal ayrılın kendinizi daha fazla üzmeden. O kim ki size küfür ediyor?!
evet çok byük hata yaptım hemde.pişmanlık fayda etmiyor ne yazıkki ama allahım umarım beni afeder
asla ve asla tekrarlamıcam.kendimi ibadete vericem.öyle çok pişmanımki geceleri vicdan azabından zor uyuyorumAffeder. Hata insanlar için, tekrarlamamaya gayret edin.
Güzelim sen aklını peynir ekmekle mi yedin.Adamın ne olduğu ortada da,biraz da kendin zemin hazırlamışsın bu tip ilişkiye.Ailemi ikna edemiyorum/ailem beni bir gün evlendirecek ne demek.5 yaşında kız çocuğumu bu.Ne bekliyorsun bu adamdan.Sana hiçbir hediye dahi almamış,kendi gönlünü hoş etmek için sana iki kelam laf etmesi mi cazip.Sinema bileti nedir ya.Onu bile almaya tenezzülü yok.Ama o değil suçlu,sen suçlusun.İyi alıştırmışsın.Adam böyle hayatı bırakır gider mi?Bir kız bulana kadar senle idare eder.Bırak Allah aşkına saati maati,kurtulmaya bak,kişiliği olmayan heriften.merhaba arkadaşlar.ben başından bir defa evlilik olayı geçmiş ve o evlilikte baya hüsrana uğramış biriyim.boşanalı çok oldu.
:-( ok üzülüyorum çok yaptığım aptallıklara.ah nasıl pişmanı bileseniz.kurtuldum ama çok şükürGüzelim sen aklını peynir ekmekle mi yedin.Adamın ne olduğu ortada da,biraz da kendin zemin hazırlamışsın bu tip ilişkiye.Ailemi ikna edemiyorum/ailem beni bir gün evlendirecek ne demek.5 yaşında kız çocuğumu bu.Ne bekliyorsun bu adamdan.Sana hiçbir hediye dahi almamış,kendi gönlünü hoş etmek için sana iki kelam laf etmesi mi cazip.Sinema bileti nedir ya.Onu bile almaya tenezzülü yok.Ama o değil suçlu,sen suçlusun.İyi alıştırmışsın.Adam böyle hayatı bırakır gider mi?Bir kız bulana kadar senle idare eder.Bırak Allah aşkına saati maati,kurtulmaya bak,kişiliği olmayan heriften.
:-( ok üzülüyorum çok yaptığım aptallıklara.ah nasıl pişmanı bileseniz.kurtuldum ama çok şükür
Zararın neresinden dönsen kardır.Daha beteri de olabilirdi.Ama umarım,yine iki güzel kelama kanıp,geri sarmazsın.:-( ok üzülüyorum çok yaptığım aptallıklara.ah nasıl pişmanı bileseniz.kurtuldum ama çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?