yok artık gözüm açıldıZararın neresinden dönsen kardır.Daha beteri de olabilirdi.Ama umarım,yine iki güzel kelama kanıp,geri sarmazsın.
evet hklısınız benm için sorun yok ama ailem kabul etmez diyordu.ama anlamadım işte ben beni kullandığını biraz geç oldu ama başardım.dilerim allahından bulur.ne gerek var insanların duygularıyla oynamaya hiç anlamıyorum allah böyle insanlardan uzak tutsun dilerim herkesiSEN İNANIYOMUSUN O ADAMIN SEVGİSİNE BELLİKİ GÖZ ÖNÜNDE OLMAK İSTEMİYO SENLE EVDE OLSUN ONUN İSTEDİĞİ ŞEYLERİ YAPIN SENİ KULLANDININ FARKINA VAR BENCE SEVEN BU ŞEKİLDE DAVRANMAZ DAVRANAMAZ NE DEMEK AİLEM BENİ EVLENDİRECEK YA SEN BİRİNİ SEVSEN AİLEN ZORLA EVLENDİREBİLİRMİ BENCE GÖNÜL EĞLENDİRİYO O CANIM VERDİĞİN HEDİYENİN LAFINI BİLE ETME HATTA TENEZZÜL ETMEMELİSİN BEN SENİN YERİNDE OLSAM AYNEN BU ŞEKİLDE KONUŞURUM Bİ DAHA GÖRÜŞMEK İSTEMİYORUM DERİM BELLİKİ DAHA ÖNCEDEN EVLENMİŞ BİRİNİ AİLESİNİN KARŞISINA GELİNLERİ OLARAK ÇIKARACAK YÜREK YOK KENDİNİ KULLANDIRMA DERİM.
hata yapıyoruz evet bazen bile bile hataların üzerie gidiyoruz.ama akıllandım sonunda birdaha bile bile hata yapmamaya gayret edicem rabbimden yardım isticemİşte bunu liseliler yapar.
Kusura bakmayın ben sizde hiç evlenip boşanmış bir bayanın olgunluğunu göremedim. Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yer.
Başınızdan bir evlilik geçmiş, ayrılmışsınız ilişkilerinizde daha düzeyli olmanız gerekir. Ne demek gençliğinde eroin kullanmış biriyle berabersiniz. Resmen kendinizi maddi manevi cinsellik yönünden kullandırtıyosunuz.
Hala görememiş olmanıza şaşırdım.
Bir an önce ayrılın bu adamdan. Zararın neresinden dönerseniz kardır.
şuan bitti.zate daha öncede böyle tepki vermiştim ben suçlu olmuştum sevgililiği beceremiyomuşum öyle demişti bana soğuk davranmıştı.şuan keşke diyorum hiç birliktelik yaşamasaydım.hiçmi göremedim gerçekleri nasıl kandım çok pişmanım.şua namaza başladım namazımı kılıp allahımdan beni affetmesini diliroum her namaz sonunda.keşke hiç yaşamasaydım ama son pişmanlık fayda etmiyor.o zaman bıtır vazgecme ask deme aşk çok güzel bişey bu adamın yaptığını aşka saklama resmen kullanıo senı ben bırlıkte olmak ıstemıyorum bundan sonra olmuycak de bak bakalım devam edecek mı senınle
Agziniz yanmisken nasil boylr bit adama prim veriyorsunuz anlamaiyorum. Askin sevginin cokta oneminin olmadigini gormussunuzdur ilk evlilikte. Onemli olanlari geride birakmissiniz.Yine yeniden yazik etmeyin kendinize.
Evde bulusmak ister tabi adamcik !! Saati falan bosverin ayrilin biran once.
e oyle dusunuyosa bile, onunla gorusmeye devam edersen bu fikri degisecek mi?tek düşündüğüm onunla beraber olduğum için benim hakkımda arkamdan kötü düşünmesi.bir gecelik kadın demesi öyle düşünüp düşünmediği fikri kemiriyor beynimi
saati istemedim çünkü aldığım hediye sadece saat değildi kıyafet falanda almıştım hangi birini isticektim ama o aldığım saati çok sevince bi yandan istesemmi diye bi düşünce oluştu kafamda istemedim vazgeçtim.allah büyüksaati filan isteme.. basin dimdik ayril ve arkana bakma..
hayır tabiki değişmez.aama öyle düşünmesini istemezdim.bi an böyl şeyler geliyor aklıma sonra diyorum boşver ne düşünürse düşünsün en azından ben geçrekten sevdime oyle dusunuyosa bile, onunla gorusmeye devam edersen bu fikri degisecek mi?
hem seninle evlenmeyecegini biliyorsun hem onunla gorusmeye devam ediyorsun, onun gozunden de boyle gorunuyodur, cok iyi bi imaj mi sence? esas bunu kabullenmeyip ayrilman daha onurluca olur..hayır tabiki değişmez.aama öyle düşünmesini istemezdim.bi an böyl şeyler geliyor aklıma sonra diyorum boşver ne düşünürse düşünsün en azından ben geçrekten sevdim
evet eski eşime bile güvenirken neler yaptı bana.birde kalktım bu adama güvendim.
kendimi kullandırdım.öyle çok pişmanımki anlatamam
nasıl bkadar kör oldum bilmiyorum hem ailem istemiyor hem eve gidelim deyişindeki açıklığı nasıl göremedim bilmiyoum.
gerçekten sevseydi ne yapar eder ikna ederdi.
Evet adamın niyeti ortadaymış ama yine de "kendimi kullandırdım" demeyin, çok ağır bir ifade.
Belli ki hoşlanmış, değer vermişsiniz ki bu ilişkiyi yaşamışsınız. Ancak karşınızdaki çok yanlış bir insanmış ve bunu bir süre görmek istememişsiniz. Yine de bu zamana kadar kendinizce "sahici" bir şeyler yaşadınız. Geçirdiğiniz güzel günler, güldükleriniz falan hep yanınza kâr kalacak, böyle düşünmeye çalışın.
öyle düşünsemde gerçek var bir gerçek.beni kullandı bende saf gibi inandım ona işte bu düşünce beni yiyip bitiriyor.
Adamın niyeti belli bence hemen ayrıl resmen kullanmaya çalışıyor senimerhaba arkadaşlar.ben başından bir defa evlilik olayı geçmiş ve o evlilikte baya hüsrana uğramış biriyim.boşanalı çok oldu.
şuan bir ilişkim var beraber olduğum adam hiç evlenmemiş sabit hergün çalıştığı bir işi olmayan haftanın 4 günü çalışan gençlk zamnlarında baya olaylar yaşayan zamanında eroin gibi maddelerde kullanan fakat şuan kullanmayan biri ve ailesine şuan çok düşkün biri.
ben ona gerçekten nasıl olduysa büyük bir aşkla bağlandım.onu hiç kırmadım çok ilgi alaka gösterdim ve tanıştığımız ilk gün ona herşeyimi anlattım.o beni bırakmak istemedi ailemi ikna ederim dedi.bende denemesini istedim biliyordum ailesini ikna edemezdi.ve edemedide.edemeyince başka biriyle evlenmeyeceğini benimle yaşamak istediğini söyledi.ne dese inanıyordum başlarda çok ilgiliydi bana karşı beni kırmıyordu etrafımda dört dönüyordu.zamanla beni çok istediğini ve üstü kapalı cinsellik istediğini söyledi ben çok tepki verdim ama bende aynı duyguları paylaşıyodum onunla.sürekli ona hediye alıyordum.doğumgnünde 300 tl ye yakın saat aldım farklı farklı şeyler aldım yaptım.(bu arada malesef birliktede olduk)oysa bana hiç birşey yapmadı.en son bana yakın bir zamnda ailem beni bir gün evlendiecek biliyorum dedi.dün sinemaya gittik sinema biletlerini bile ben aldım.
son zamanlardada beni çok kırıyor.ayrılıyorum tekrar barışıyorum defalarca ayrıldım ondan yine barıştım.dün sinemadan çıkışta haftaya yine geliriz dğer filme dedim yok beni sarmadı sarmıyor dedi bende seni ne sarıyor dedim beni ev sarıyor dedi.evde görüşmek istiyor benimle dışarda yarım saat oturup sohbet etmiyor.ben liseli aşık gibi olamam diyor dısarda buluşamam el ele tutup gezemem diyor.ama hep seviyorum ediyorum diyr.
bana akıl verirmisiniz ne yapmam lazım neolur yol gösterin.ben ayrılmayı dşünüyorum ve ona aldığım saatide ondan istemeyi düşünüorum ne dersiniz?saati isteyip sen hiç bi güzeliği haketmiyorsun deyip çekip gideyimmi yoksa hiç birşey istemiyim ayrılayımmı?yoksa o benden arılmıyor bende ayrılmıyıp bekleyip neler yapacağını görmelimiyim lütfen yardım
Sizi bir guzel kullanmak istiyor... Farkindasiniz degil.mi... Ne isiniz var boyle bir adamla...merhaba arkadaşlar.ben başından bir defa evlilik olayı geçmiş ve o evlilikte baya hüsrana uğramış biriyim.boşanalı çok oldu.
şuan bir ilişkim var beraber olduğum adam hiç evlenmemiş sabit hergün çalıştığı bir işi olmayan haftanın 4 günü çalışan gençlk zamnlarında baya olaylar yaşayan zamanında eroin gibi maddelerde kullanan fakat şuan kullanmayan biri ve ailesine şuan çok düşkün biri.
ben ona gerçekten nasıl olduysa büyük bir aşkla bağlandım.onu hiç kırmadım çok ilgi alaka gösterdim ve tanıştığımız ilk gün ona herşeyimi anlattım.o beni bırakmak istemedi ailemi ikna ederim dedi.bende denemesini istedim biliyordum ailesini ikna edemezdi.ve edemedide.edemeyince başka biriyle evlenmeyeceğini benimle yaşamak istediğini söyledi.ne dese inanıyordum başlarda çok ilgiliydi bana karşı beni kırmıyordu etrafımda dört dönüyordu.zamanla beni çok istediğini ve üstü kapalı cinsellik istediğini söyledi ben çok tepki verdim ama bende aynı duyguları paylaşıyodum onunla.sürekli ona hediye alıyordum.doğumgnünde 300 tl ye yakın saat aldım farklı farklı şeyler aldım yaptım.(bu arada malesef birliktede olduk)oysa bana hiç birşey yapmadı.en son bana yakın bir zamnda ailem beni bir gün evlendiecek biliyorum dedi.dün sinemaya gittik sinema biletlerini bile ben aldım.
son zamanlardada beni çok kırıyor.ayrılıyorum tekrar barışıyorum defalarca ayrıldım ondan yine barıştım.dün sinemadan çıkışta haftaya yine geliriz dğer filme dedim yok beni sarmadı sarmıyor dedi bende seni ne sarıyor dedim beni ev sarıyor dedi.evde görüşmek istiyor benimle dışarda yarım saat oturup sohbet etmiyor.ben liseli aşık gibi olamam diyor dısarda buluşamam el ele tutup gezemem diyor.ama hep seviyorum ediyorum diyr.
bana akıl verirmisiniz ne yapmam lazım neolur yol gösterin.ben ayrılmayı dşünüyorum ve ona aldığım saatide ondan istemeyi düşünüorum ne dersiniz?saati isteyip sen hiç bi güzeliği haketmiyorsun deyip çekip gideyimmi yoksa hiç birşey istemiyim ayrılayımmı?yoksa o benden arılmıyor bende ayrılmıyıp bekleyip neler yapacağını görmelimiyim lütfen yardım
Peki siz öyle diyorsanız öyledir, ne diyeyim.
Siz duyguları ve ruhu olmayan bir insandınız, hatta eşyaydınız, orada öylece duruyordunuz. Adamın biri geldi sizi kullandı gitti.
Siz kendinize bu kelimeyi yakıştırıyorsanız ve kendinize verdiğiniz değer buysa insanların da size saygı duymasınını beklemeyin sonraki ilişki teşebbüslerinizde.
Sizi bir guzel kullanmak istiyor... Farkindasiniz degil.mi... Ne isiniz var boyle bir adamla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?