Bir neden kendiniz çalışmıyorsunuz
İki 1500 lira ile geçimin zor olduğunu siz ve aileniz bilmiyormuydunuz
Üç bu ortamda çocuk nasıl düşünebildiniz
Bence bu noktalarda siz kendinizi eleştirmelisiniz
Eşime annesi muska yapmıştı .. Yine yaptığını düşünüyorum .. Bzimle işgilenmeyi bıraktı .s 40 gün sonra tesiri bitiyormuş .. Sabrediyorum .. Onun beni nasıl sevdiğini çok iyi biliyorum..
Aileyle birlikte yaşadığınız için tartışıyorsunuz. Niye kendine güveneni olmayan bir erkek seçtin ki? ayrı ev konusunda eşini ikna et. Israrla... Yok kabul etmiyor mu, öyleyse sen yoluna, ben yoluma...
Çalışamam demiyorum çalışırım .. Hamile kalmadan da evi ayırmayı düşünüyorduk .. Kötü bir hamilelij geçirdim 3 ay bayılarak geçti bu yüzden kalma süreci uzadı .. Sonra eşim bir kaza geçirdi ve burda kalmaya devam ettik .. Yani bahaneler uzadıda uzadı .. Kaldık ..
Eşime annesi muska yapmıştı .. Yine yaptığını düşünüyorum .. Bzimle işgilenmeyi bıraktı .s 40 gün sonra tesiri bitiyormuş .. Sabrediyorum .. Onun beni nasıl sevdiğini çok iyi biliyorum..
Kızlar evleri ayırdık ben sezeryanla ertesi gün doğurdum ailesi evimi geri evlerine taşımışlar ben ameliyattayken .. Oğlum yenidoğduğu için mecbur kaldım geldim .. Eşim 40ı çıksın ayrlcm diyor ama inanmıyorum artık..
Yıkmam mı beter ettim .. 1 ay oldu hiçkimseyle konuşmuyorum .. Bende rüyaydı uyandım diyorum .. Bir yuvam vardı yok oldu .. 1 günlükte olsa güzeldi be .s
Eşim bizi bir süredir takmıyor .s geliyor seviyor çocuğu az bişey benide işe giderken , uyurken öpüyr o kadr ... Kafası fazla karışık .. Beni seçiyor ailesi rezil ediyor her defasında .. Bnm ailemin hiçbiri gelmiyor ve eşimi adam yerine koymuyor olaylardan dolayı ..