Tartışmayacak ortam yaratın sonucu ne olursa olsunMerhaba arkadaşlar .. Eşimle anlamadıpım bir şekilde sürekli tartışıyoruz .. Onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorun ama tahammül sınırımın üstündeyim .. 1 yıllık evliyiz ve çok yıprandık onun ailesiyle birlikte yaşıyoruz ve çekmediğim kalmadı o bunları görmezden geliyor ailesine kondıramıyor buda beni.çok yordu .. Napmalıyım?
Kızlar evleri ayırdık ben sezeryanla ertesi gün doğurdum ailesi evimi geri evlerine taşımışlar ben ameliyattayken .. Oğlum yenidoğduğu için mecbur kaldım geldim .. Eşim 40ı çıksın ayrlcm diyor ama inanmıyorum artık..
Ailene soyle hemen ev bulsun bir evde o kadar eşya nasıl duruyor birde bana sormadan nasıl evimi taşıyacaklar yahu kesinlikle o eve gitmezdim kocamada evim geri düzulmeden gelme derdim bu nebiçim işEvim yokki evime gitmek istiyorum diyim
Çocuğu sevdirmemek bir hakimiyet değil.Ben zaten artık hakimiyeti ele aldım .. Çocuğumu sevdirmiyrm kaynanaya .. Herşeyiyle kndim ilgileniyorum .. Ayrıymış gibi takılıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?