- 2 Aralık 2022
- 13
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi pembepembe123
Merhaba kizlar bana bir akil verin Ben niye boyleyim guclu olmam gerekirken Beni esim iyi niyetimle duygusalimdan kandirmaya calisiyor benimde sucum varmis hissetirmeye calisiyor konu kisaca anlatim Ben 18 yasinda evlendim evlenmeden once sevgilerim ve cinsel ilisikim oldu ama Ben esimle kiz olmdigimi bir kisele bearber oldugumu soyledim oda Beni kandirdi sonra 13 sene sonra bir konu hakinda kavga ettik ve bunu uzerine esim gecmisimi sorgulamaya basladi Ben cok uzun zaman oldu hatirlamiyorum dedikce ve tabi yalan atmaya Devam etim bunlari anlatmak kolay degil Hele kac sene bide korkuyorsun birsey yapar diye dovmeye basladi bu Boyle Devam etti 1 ay ailemi soyledi yakin arkadaslarimla bilgi almaya calisti en sonunda cok kutu dovdu ayagimi kirdi ve Ben kactim jandarmaya ailem gittim cocuklarimi alamadim bu sefer beli surer sonra geri dondum kendimide suclu hissetim keske yalan soylemeseydim ta bastan ama iste yas cahilik ve tovbe etmistim Geri dondukten sonra ilk zamanlar iyidi sonra tekrar sormaya basladi ve tamamen dogru soylemedigi dusunudugu soyluyordu bende Hersey soyledim bu sefer tekrar basladi Ben yine kactim ailemi herkese ariyor ve beni kutluyor iste Ben kandirdir ama Ben seviyorum diyor onlarda evliglide kutu bir esmi diye sordugudaa hayir simdi tekrar sans ver hic acmiyacam iste sende bu kadar yanlis yaptin bana susup oturup yuvani kurtamaya calismadin diyor Ben seni buzaman kadar el kaldirmadim ama yalanlar cikinca Boyle oldu kendime kiziyorum neden sert duramiyorum ona Karsi yaptiklar aklima gelince kiziyorum ama onla konusunca bir an acaba bendemi asil suc dusunuyorum