- 9 Şubat 2024
- 6
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi serrraa123
-
Ayrıca sürekli yaptırmanız gerekecek. Mesela benim doktorum yüzüne dolgu yaptırsan yüzüne yapılan diğer işlemlerin hepsini yapamam dedi. Mesela cilt bakımında uygulanan bazı makineleri kullanamamak. Bazı diğer işlemler gibi. Yani uzun vadeli bir çözüm değil yüz dolgusu maalesef.Merhabalar güzellikler
Yüzüm çok zayıf olduğu için çok rahatsız oluyorum ve dolgu yaptırmak istiyorum. Ama daha 24 yaşındayım sizce sarkma vs olur mu erken mi bunun için?
Ve işlemden sonra çok ödem morarma olur mu ne zaman geçer? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Hadi ya buna çok üzüldüm çok heveslenmiştim bilgiler için teşekkür ederimAyrıca sürekli yaptırmanız gerekecek. Mesela benim doktorum yüzüne dolgu yaptırsan yüzüne yapılan diğer işlemlerin hepsini yapamam dedi. Mesela cilt bakımında uygulanan bazı makineleri kullanamamak. Bazı diğer işlemler gibi. Yani uzun vadeli bir çözüm değil yüz dolgusu maalesef.
Çok ica ederim. Ama başka yöntemler var. Çözümsüz değil yani. Forumda bir sürü konukar var onları inceleyin isterdeniz. Çok iyi bir doktor bulursanız o da sizi yönledirecektir zaten.Hadi ya buna çok üzüldüm çok heveslenmiştim bilgiler için teşekkür ederim
Ne gibi yöntemler ? Konuları bulamadım ki ne yazmam gerekiyor? Sitede yeniyim deÇok ica ederim. Ama başka yöntemler var. Çözümsüz değil yani. Forumda bir sürü konukar var onları inceleyin isterdeniz. Çok iyi bir doktor bulursanız o da sizi yönledirecektir zaten.
Çene dolgusunun ne gibi bir zararı var ki? Benim çana yapim ince dolgu yaptırmsam çene kemeğinin tümüne sizce olmaz mı?ben önermiyorum kesinlikle çok kötü bir görüntü bu zamana kadar yüzüne dolgu yapılmış hiçbir yüzü güzel bulamadım. benim de dudak ve çene dolgum var. çenemdeki eridi ama pişman oldum çünkü bakıyorum herkes benim gibi çenesini yaptırdı. ben botoksta yaptırdım diş sıktığım için. bu sefer yanaklarım sarkmış gibi geliyor. dolguların da tamamen erimediğini söylüyorlae
zararı değil de dolgu eriyor yüzde gidiyor ben gamzemden dolayı yaptırdım 1 ml. çok güzel Miydi güzeldi kimse fark etmese de yüzümü baya bi değiştirdi ama şimdi bakıyorum herkesin yüzü çenesi aynı işte. yandan bakınca ay dede gibi olmuştu ucu sivriydi zayıf olmama rağmen gıdık var onu gizlemişti. dolgu görüntüsü gidiyoe ama yüzde kalmaya devam ediyormuş sinirlere zarar veriyor diyorlar. ben hem botoks hem dolgu denedim memnun kalmadım. hele yanak dolgusu çok yaşlı gösteriyor benceÇene dolgusunun ne gibi bir zararı var ki? Benim çana yapim ince dolgu yaptırmsam çene kemeğinin tümüne sizce olmaz mı?
Bilgiler için çok teşekkür ederim çok faydalı oldu vazgeçtim yaptırmaktan:)zararı değil de dolgu eriyor yüzde gidiyor ben gamzemden dolayı yaptırdım 1 ml. çok güzel Miydi güzeldi kimse fark etmese de yüzümü baya bi değiştirdi ama şimdi bakıyorum herkesin yüzü çenesi aynı işte. yandan bakınca ay dede gibi olmuştu ucu sivriydi zayıf olmama rağmen gıdık var onu gizlemişti. dolgu görüntüsü gidiyoe ama yüzde kalmaya devam ediyormuş sinirlere zarar veriyor diyorlar. ben hem botoks hem dolgu denedim memnun kalmadım. hele yanak dolgusu çok yaşlı gösteriyor bence
yani siz yine araştırın tabii ama eminim çok güzelsinizdir zaten küçüksünüz daha. birbirine benzeyen kadın görmekten sıkıldım valla ben de onlardan biri olsam daBilgiler için çok teşekkür ederim çok faydalı oldu vazgeçtim yaptırmaktan:)
Merhaba, botox denedim memnun kaldim demissiniz botox icin alternatif bir islem buldunuz mu diye danisacaktmzararı değil de dolgu eriyor yüzde gidiyor ben gamzemden dolayı yaptırdım 1 ml. çok güzel Miydi güzeldi kimse fark etmese de yüzümü baya bi değiştirdi ama şimdi bakıyorum herkesin yüzü çenesi aynı işte. yandan bakınca ay dede gibi olmuştu ucu sivriydi zayıf olmama rağmen gıdık var onu gizlemişti. dolgu görüntüsü gidiyoe ama yüzde kalmaya devam ediyormuş sinirlere zarar veriyor diyorlar. ben hem botoks hem dolgu denedim memnun kalmadım. hele yanak dolgusu çok yaşlı gösteriyor bence
Merhaba memnun kalirsaniz doktor oneriniz olurmu ayni zamanda botox ve mezoterapi icinBen bugün yanaklarıma yaptım şuan bile çok guzel
Botox denedim memnun kalmadm demissiniz botox alternatifi bir islem buldunuz mu acaba alin ve goz cevresi kirisikliklara?Merhaba, botox denedim memnun kaldim demissiniz botox icin alternatif bir islem buldunuz mu diye danisacaktm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?