Bilmiyorum çok hızlı bi şekilde olduÖdem olabilirmi
Çay içmiycem ve balık yağındanda olabilir diye düşünüyorum burada balık yağı ile kilo alanları okudum sanırım ondanBende hizli oldugu icin odem diye geciyor aklimdan cay vs ictigin icin bence 1hafta da cay icme bak bakalim
Sen ve ablan aç karnınamı kullanıyosunuzbalık yağı hapı bazı bünyelerde çok kilo yapıyor hem de hızlı bir şekilde. mesela ben kutu kutu içtim bir kilo dahi aldırmadı ama ablam birkaç gün kullandı onda hemen bir iştah açıklığı ve kilo yaptı
Sen ve ablan aç karnınamı kullanıyosunuz
Aşırı yiyorum ve kilo alamıyordum yıllarca, ve daha önce de kullandım kilo yapmamıştı acaba kullanım farkından dolayı mıhayır tok karnına kullanıyoruz ameliyat olduk vitamin desteği için verdi doktor ama ben bu olaydan önce de çok kullandım bana hiç kilo yapmıyor ama kaç arkadaşımdan da duydum genelde bayağı kilo yapıyor
Aşırı yiyorum ve kilo alamıyordum yıllarca, ve daha önce de kullandım kilo yapmamıştı acaba kullanım farkından dolayı mı
Bünyeye göre değişiyo sanırımsanmam çünkü bundan yaklaşık 1-2 ay kadar önce bende 100 adet aç karnına kullandım yine kilo yapmadı
Bünyeye göre değişiyo sanırım
Kaç kilosun kiaynen öyle keşke ben de alsaydım
Kaç kilosun ki
Uzun süre aç kalıp bi anda yiyince vücut tekrar aç kalacam diye o besini yağa çeviriyomuş bi haftada istediğin kadar kilo alabilirsin
Uzun süre aç kalıp bi anda yiyince vücut tekrar aç kalacam diye o besini yağa çeviriyomuş bi haftada istediğin kadar kilo alabilirsin
Bence fiziğin orantılıysa kendi haline bırak çok güzel bişey fiziğin orantılı olmasıya fiziğim orantılı gayet düzgün ama ben bi 52 yi görmek istiyorum bir anda kilo verdim bir sürü şey denedim alamadım bir daha akupunkturu deneyeceğim
Bence fiziğin orantılıysa kendi haline bırak çok güzel bişey fiziğin orantılı olması
Meyve suyu, dondurma, yemeklerin suyu kilo aldırır diye biliyodum deneyebilirsinbiraz halsiz kalıyorum o yüzden alsam bir 3-4 kilo toparlayacağım gibi hissediyorum.
Meyve suyu, dondurma, yemeklerin suyu kilo aldırır diye biliyodum deneyebilirsin