Niye oyle diyosun dark? Cocugu top olarak kullanip renkli istop oynayabilirlerBebek dogunca nasil egleneceksiniz esas ben onu merak ediyorum. Simdi boyle birbirini kemiren ciftler dogumdan sonra da sac saca bas basa giriyorlar
hahaha çok güldüm ya süpersinizSanirim kucuk yasta evlenen ve hemen cocuk yapanlarin geneli bu sekilde. Eltim de 18inde anne oldu. Kocasi 30 yasinda. Gecenlerde piknige gittik ve yerden yuksek mi oynasak demisti. Istemsiz kahkaha atmistim.Tuhaf ya ne bileyim. Neden cocuklugunuza doymadan gezmeden eglenmeden evlenirdiniz ki?
Ben de cok gulmustumhahaha çok güldüm ya süpersiniz
hahahBen de cok gulmustumcok garip demi ya? Yoksa sevmiyorum diye mi bana oyle geliyor anlamiyorum
esiniz 30 ise siz 19 yasindasiniz e ozaman su savaşı yastık savaşı istemeniz normal yani30 tasinda
Kendisi buyumeden cocuk yapmis onu buyutecek arkadasimiz.Niye oyle diyosun dark? Cocugu top olarak kullanip renkli istop oynayabilirler
Yas farkını söyleyince yok diyorlar. E illaki cikiyor. Adam da kötü dememiş ki. Yolda birsey olsa çocuğa birsey olsa diye izin vermemiş. Sorun senin beklentinin cok fazla olması. Yas farkı varken yaşlı demen de zoruna gider. Sonucta onun etrafı biliyor senin 11 yas kucuk olduğunu. Zaten etraftan duyuyordur. Sen de cidden kalbini kirmissin. O da seninGuzel kardesim hadi 11 yas buyuk biri ile evlenmissin secim senin kimse karisamaz ama adam evlenirken yasini kucuk mu soyledi ki adama yaslisin dedin? Evlenirken keske bunlari da dusunseydin.
Her seyi gectim seni bosayacagim diyen adama yalvarmak nedir? Madem bosanmaktan bu kadar korkuyorsun dilinin bir ayari olsun. Adam hamilesin diye izin vermiyormus kotu bir niyeti de yok tamamen seni dusundugunden eee?
ay ben sordum az once ama verdigi cevabi buraya yazamayacagim simdiBu aksam herkes kocasina su savasi yapalim mi diye sorsun bence
Bakalim kac tanesi kabul edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?