Aynı bende böyle bir yerde bekarken yaşadım. İnternet dizilerine falan başladım eski Türk filmlerini izlemeyen başladım. Tek lüksümüz bir kafeye gitmekti. Zaten 1 Tane kafe vardı :) yine de konu sahibi kadar sıkılmıyordum :)Nerede yaşıyorsun merak ettim.
Ben yeni evliyken dağ başında yaşadım. Kimse yoktu. Yakın bir köy vardı. Oranın öğretmeni,hemşiresi v.s ile tanıştım. Ayrıca köydeki gençlerle de görüştüm. Ilk önce onları ben yemeğe davet ettim. Sonra onlar beni çağırdı,çok iyi vakit geçirdik. Halen görüşürüz ama oranın keyfi ayrıydı.
Bn konusmasam bile eve birsey olmamis hibi o konusup kavga etcek şu şoyle bu boyle diyeSenı o kadar ıyı anlıyorum kı sıkılman cok normal eşin anlayıssizlik yapmış. Sen evine dön esinde konusmuyosa konusmasın konuşmayıp napıcak ayrıca sonra bı kac gun sonra oturur konusursunuz. Umarım düzelir. Sırf bu yüzden boşanılmaz. Nolur sanki bu erkekler biraz anlasa biz kadınları. Sanki onlar hamile gıbı davranıyorlar. Stres yapma dön evine. Normal hayatına devam et. Zaten bebegin olunca sıkılmaya vaktin kalmıcak. Hayırlı dogumlar sımdıden.
Ypamam yaşim kucuk ailem sahip cikmaz ve bi yola ciktimi geri dönuş barisma ypmazEğlenmek istiyorum diyen kadını boşamayla tehdit etmek..
Aç telefonu, yaptıklarını söylediklerini kaldıramıyorum, ben bunu haketmedim de, aç davanı gelmiyorum de. Sonra çekirdeğini al ve köpek oluşunu izle. Tecrübeyle sabit. Havlayan köpek ısırmaz.
Insallah ama eşim özur dilemez bn diliorum yatıştirmak için onuda kabul etmiyoSu savaşı mı? açıkçası kendiniz için hiç bir hayat kuramamanizin faturasını esinize kesemezsiniz. Yani neden bu kadar çok boş vaktiniz var? Tamam çevreniz yok. Ama insan kendine uğraşacak birseyler bulmali. Esiniz de çalışıyorsa onun öyle gezmeye tozmaya belki hali yoktur. Beraber birşeyler yapmak istemeniz normal. Ama burdaki dengesizlik sizin fazla boş olmanızdan kaynaklı. Bunu telafi etmek de bana göre esinize düşmüyor. Hamile halinizle 1.5 saat yol (heleki. Yazın ortasında) istememesi gayet normal. Yaşından vurmuş gibi olmuş oda onu kompleks yapmıştır şimdi. Zaten yaşça küçükle evlenene hep "ilerde senden bıkmasin" gibi cümleler kurulur. Onun patlaması da fazla olmuş. Sizin beklentileriniz de normal günler için ona fazla gelmiş olabilir. Bence iki taraf da birbirinden özür dilemeli. Beraber program yapmak istiyorsaniz esinizin gündelik yaşamını göz önünde bulundurularak yapmaya çalışın. Sağlıkla bebeginizi kucaga alin insallah. Insallah bundan sonra hamileliğiniz üzüntüsüz gecer
Yaşli demedim oba olgunsun dedim yaşin buyuk ondan isteklerimiz zevklerimiz farkli dedim o yaşlisin motuksun diye anladisıkılmakta tamam haklisin arkadasim ama kimsede evinde su savaşı yapmiyor eşiyle sizin istekleriniz çok cocukca geldi bana
adama birde yaşlısın demişsiniz adam yasli degilde size gore fazlasiyla olgun biri geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?