• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN ACİL onu ezmemden hoslanıyormus yaaa

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnnuzu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hnnuzu

Ziyaretçi
LÜTFEN ACİL arkadaslar size bişi sormak istiyorum su anda cok sevdiğim bir erkek arkadasım var ancak bugun bana onu ayaklarımla EZMEMDEN hoslandığını söledi ayrıca bazen öpmek istediğini bundan büyük haz duyduğnu söledi duyduğumda sok oldum ve ne yapacağımı bilemiyorum bu yüzden buraya üye oldum ve sizden fikir almak istiyorum

acaba bu sevdiğimin adamın bu zevkine karsılık verip onu çiğnemeye alısmalımııyım

burda böle bi durumla karılasan birileri varmı çok merak ediyorum LÜTFEN ACİL yarım banaaAA

burda böyle bir durumla karşılasan olacagını sanmıyorum...o ne fantaziymiş öyle ..arkadaşın hasta ruhlu birde derinlere inmek lazım onu bu hale ne getirdi diye..

değişik bir fantezi ama herkesin isteği farklı olabiliyordur erkek arkadasım demişsin ama bence her dediğini yapma

bu kişi erkek ve ayak fetişisti..
burda bir nevi nabız yoklamaya çalışıyor bence.
aptala mı benziyoruz?:olmaz:

Bazı şeyler vardır bana göre yanlış ama diğerine göre normal olabilir.
Ancak bu anlattığınız şey genel doğruların çok dışında.
Ben olsam bunu kabul etmezdim çünkü çok saçma bir fikir geldi.
Yinede sizin kararınız ezip ezmemek....

bu ne manyak bir baslik yaa,arkadasim her yere ayni konuyu acmissin,aptalmi sandin sen bizleri,oda ne öyle..aaacciiiiilll....birsey oldu sandim.git kardesim böyle acaip fantezilerini baska yerde paylas,hem erkek oldugun süphesi var baska sayfalarda,gece gece isinmi yok senin.:kızgın:

Back