Lütfen acil bana yardım edin..

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
2.544
297
Aranızda yeniyim. Bu konuyu açtım daha önce bi yerde ama yanlış yerde açtım sanırım. Ben evlendim ayrıldım çocuğum yok 25 yaşımdayım. Biriyle tanıştım ailesiyle falanda çok hoşuma gitti kalbimin çarpmasına engel olamıyorum. 32 yaşında daha önce evlilik yapmış 2 çocuğu var bir erkek bir kız. Kızı annesinde kalıyor oğlu babasında. Ailesiyle tanıştım iyi insanlar aynı apartmanda yaşayacağız evet dersem ama istersen başka yerde de oturabilirsin dediler tamamen karar bana ait. Şuan çocuğuna annesi bakıyor çalışıyor çünkü kendi. Annesi ben sana her konuda yardım ederim çocukla ilgili istediğin zaman bana bırak dedi. Oğlu 7 , kızı 6 yaşında. Söylediğim gibi kız annesinde. Sorum şu sizlere sonuçta annesinde bile olsa 2 çocuğu var. Diğerini es geçsek bile ben erkek çocukla yapabilir miyim? İyimser bi insanım hep fedakarlık yaptım kaybettim şimdi böyle bi fedakarlığın altına girmeli miyim? Çevrenizde mutlu olan var mı bu şekilde siz olsanız ne yapardınız ben bu kalbime nasıl engel olucam? Görüştüğüm beyde sürekli ben senin hep yanında olucam çocuk hep okulda zaten akşam gelecek bunları dert etme diyor lütfen yardım edin tek başıma veremiyorum ben bu kararı :KK43: teşekkürederim cevaplarınız için

tek sizi düşündüren çocuk olayımı
size bağlı herşey karsınızdakini çok severseniz herseye katlanırsınız zaten siz iyi olduktan sonra eminim çocukda size alışacaktır
ilerde kendi çocugunuz oldugunda sorun çıkartmayacaksanız ayrım yapmayacaksanız mutlu olursunuz eminim

Beyefendiyi iyice taniyin. Iyice..
Psikolojisini iyi tahlil etmeye çalışın.
Ondan sonra adim atmaya baslarsiniz.

Ancak söyle bir sey var. Bu beyefendi baba olma duygusunu tatmis. Sizinle birlikte bu duyguyu tekrar tatmak ister mi?

Eger ola ki cocugunuz olursa ileride adaletle davranabilir mi?

Siz ne yaparsaniz yapın üvey anne olmus olacaksiniz. Ki her anne baba çocuğuyla kavga eder ama ola ki sesinizi azicik yukseltseniz yada daha büyüdüklerinde yatagini toplamasi gerektiğini söylediginizde sorun cikabilir mi?

Evet bunlar olabilir. Bu forumda gözler bunlari gördü.

Bence altlı üstlü değil de ayrı evde oturun buradaki konulardan ben bunu çıkardım
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

X