- 24 Temmuz 2024
- 48
- -37
- 1
- Konu Sahibi Melisaaytac
Hastaneye mi gidecemTest sonuçlarında kabak gibi çıkıyor ilişki yaşadığın.
Adamın ismini bile buluyorlar.
Saati saatine günü gününe.
Çok geçmiş olsun hshs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastaneye mi gidecemTest sonuçlarında kabak gibi çıkıyor ilişki yaşadığın.
Adamın ismini bile buluyorlar.
Saati saatine günü gününe.
Çok geçmiş olsun hshs
Sana net cevap ilişkiye girip girmediğin anlaşılmaz üzgünüm. Tecavüze uğradım diye şikayetçi olsan dahi üstünden zaman geçmiş kanıt kalmaz, onuda geçtim bile isteye birlikte olmuşsunuz karşı taraf iftiradan dava açabilir. Tecavüz bulgusu öyle normal ilişki gibi olmuyor farklı doku bulguları oluyor. Korunmasız bi ilişki sonrası sadece sperm kalıntısı kaldıysa içeride ilişki oldu olmadı denir ondada o sıvının spermden ayrılması için lab. İncelemesi gerek. Bu inceleme sadece adli durumlarda olur.Ya 3 yıllık iliskim şok oldum zaten inkar etmesi
Bence trol yapıyor konu sahibi böyle saçmalık olamazHastaneye mi gidecem
Ne trolu alllah aşkınaBence trol yapıyor konu sahibi böyle saçmalık olamaz
Ablacım çok kötüyüm şoktayım nasıl bunu bana yapar anlamadım iliskimiz çok güzel giderken bunların olması şasirti ben
Ya sen kaç yaşındasın dostum? 7 yıl nasıl evli kaldın? Kadın ironi yapıyor nasıl gerçek algılıyosun? Acaba zeka olarak biraz sorun mu var? Safça biri misin?Hastaneye mi gidecem
Gerçekten mi lütfen bu doğru olsunHastaneye gidip idrar tahlili verin, orda her şey ortaya çıkar.
Ön sevişme süresi, toplam ilişki süresi, orgazm olundu mu, olunduysa kaç kere. İdrar tahlilinden seksin Z raporuna ulaşabilirsin.
Siz kesin trolsünüz biraz daha zekice konular bulsanız keşkeGerçekten mi lütfen bu doğru olsun
Hiç bir şey istemiyorum ne yaşamak ne de kimseyi istemiyorum ilk defa böyle bir hataya düştüm 7 yıldır boşandım benim için ailemin şerefi namusu herşeyden önemliydi beni kandırdı nasıl nefsime hakim düştüm bilmiyorum alllah canımı alsınTipik erkek istedigini alana kadar etrafında pervane olur sonrada pat diye kenara çekilir..Çok takılma buda tecrübe olsun sana herkesle cinsellik yaşanmaz,yasanmamali ..o her kimse görüşme bidaha uzak dur ...cinsellik yaşadınız diye evlenmek zorunda değilsin,o da değil..sevismissin bitmiş gitmis...umarım birgün seni hakeden biriyle mutlu olursun..sevgiler...
Ya yemin ederim ki ömrümden hayır gormuyum doğru diyorumSiz kesin trolsünüz biraz daha zekice konular bulsanız keşke
Abart! Senin ilişki yaşamanla ailenin ne alakası var? Kimseye söylemesen tamamdı neden ablana söyledin? Gerçi adam video falan çekmemiştir inşallahHiç bir şey istemiyorum ne yaşamak ne de kimseyi istemiyorum ilk defa böyle bir hataya düştüm 7 yıldır boşandım benim için ailemin şerefi namusu herşeyden önemliydi beni kandırdı nasıl nefsime hakim düştüm bilmiyorum alllah canımı alsın
Yapmayın ya inanıyor.Hastaneye gidip idrar tahlili verin, orda her şey ortaya çıkar.
Ön sevişme süresi, toplam ilişki süresi, orgazm olundu mu, olunduysa kaç kere. İdrar tahlilinden seksin Z raporuna ulaşabilirsin.
Abart! Senin ilişki yaşamanla ailenin ne alakası var? Kimseye söylemesen tamamdı neden ablana söyledin? Gerçi adam video falan çekmemiştir inşallah
Bu kafayla pek hayır görmezsin zaten.Ya yemin ederim ki ömrümden hayır gormuyum doğru diyorum
Bu iğrenç yorumlar ne insanları kinamktan başka bir şey yok alllah herkesin o niyetine göre versin inşallahBu kafayla pek hayır görmezsin zaten.
Yapmayın ya inanıyor.
Amin.Bu iğrenç yorumlar ne insanları kinamktan başka bir şey yok alllah herkesin o niyetine göre versin inşallah