• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen acıl bir konu var yorumlarınıza çok ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlişki yaşadığınız ispatlanmaz ablanız sizi tehdit ediyorsa inkar edersiniz ama adamla evlenmek için böyle bir test istiyorsanız böyle bir adamla evlenip napıcaksınız yanınızda durmayan adamla evlenip başınızı yakmayın

Ya 3 yıllık iliskim şok oldum zaten 😭 inkar etmesi
Sana net cevap ilişkiye girip girmediğin anlaşılmaz üzgünüm. Tecavüze uğradım diye şikayetçi olsan dahi üstünden zaman geçmiş kanıt kalmaz, onuda geçtim bile isteye birlikte olmuşsunuz karşı taraf iftiradan dava açabilir. Tecavüz bulgusu öyle normal ilişki gibi olmuyor farklı doku bulguları oluyor. Korunmasız bi ilişki sonrası sadece sperm kalıntısı kaldıysa içeride ilişki oldu olmadı denir ondada o sıvının spermden ayrılması için lab. İncelemesi gerek. Bu inceleme sadece adli durumlarda olur.

Tipik erkek istedigini alana kadar etrafında pervane olur sonrada pat diye kenara çekilir..Çok takılma buda tecrübe olsun sana herkesle cinsellik yaşanmaz,yasanmamali ..o her kimse görüşme bidaha uzak dur ...cinsellik yaşadınız diye evlenmek zorunda değilsin,o da değil..sevismissin bitmiş gitmis...umarım birgün seni hakeden biriyle mutlu olursun..sevgiler...
Ablacım çok kötüyüm şoktayım nasıl bunu bana yapar anlamadım iliskimiz çok güzel giderken bunların olması şasirti ben

Hastaneye gidip idrar tahlili verin, orda her şey ortaya çıkar.
Ön sevişme süresi, toplam ilişki süresi, orgazm olundu mu, olunduysa kaç kere. İdrar tahlilinden seksin Z raporuna ulaşabilirsin.
Gerçekten mi lütfen bu doğru olsun 😭😭

Tipik erkek istedigini alana kadar etrafında pervane olur sonrada pat diye kenara çekilir..Çok takılma buda tecrübe olsun sana herkesle cinsellik yaşanmaz,yasanmamali ..o her kimse görüşme bidaha uzak dur ...cinsellik yaşadınız diye evlenmek zorunda değilsin,o da değil..sevismissin bitmiş gitmis...umarım birgün seni hakeden biriyle mutlu olursun..sevgiler...
Hiç bir şey istemiyorum ne yaşamak ne de kimseyi istemiyorum ilk defa böyle bir hataya düştüm 7 yıldır boşandım benim için ailemin şerefi namusu herşeyden önemliydi beni kandırdı nasıl nefsime hakim düştüm bilmiyorum alllah canımı alsın 😭

Hiç bir şey istemiyorum ne yaşamak ne de kimseyi istemiyorum ilk defa böyle bir hataya düştüm 7 yıldır boşandım benim için ailemin şerefi namusu herşeyden önemliydi beni kandırdı nasıl nefsime hakim düştüm bilmiyorum alllah canımı alsın 😭
Abart! Senin ilişki yaşamanla ailenin ne alakası var? Kimseye söylemesen tamamdı neden ablana söyledin? Gerçi adam video falan çekmemiştir inşallah

Evlenecektikkkkk ilişki yaşandı benden uzaklaştı bnde ablama anlattım beni terk edecek diye kendisi de öyle bir şey olmadığını idaa ediyor 🥺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back