• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen 1dk. bakarmısınız ...

puertorico

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2014
233
89
123
Kızlar merhaba ,,

Nişanlımla geçen sene tanıştım.. ve çok mutluyum onun öncesinde sevdiğim biri vardı önümüzdeki engellerden dolayı ayrıldık ve bir süre sonra nişanlımla tanıştık şuan nişanlımı gerçekten seviyorum ondan bir şüphem yok fakat eski erkek aarkadasım rüyalarıma giriyor, onu ne zaman rüyamda görsem sabah kalktığımda bana mesaj atmış oluyor nasılsın, uyuyormusun vs.... ama hep böyle oluyor anlamış değilim... onu düşünmediğim halde rüyalarıma giriyor ve sabah kalkığımda telf.. mesajını görüyorum çok garip bir duygu.. ve kendiside nişanlı şuan

sizce bu neden olabilir yani bilmiyorum benimle paylaşacağınız fikirleriniz düşünceleriniz önemli.
Şimdiden teşekkür ederim kızlar...

Son düzenleme:
Kafanızı meşgul ediyor eski şahsiyet. Kafanız ve yüreğiniz bu sahsiyetle meşgul olduğu sürece her olağan şeye anlam yüklemeye baslayacaksiniz. Once eskisinden arının nisanliniza haksizlik etmeyin.

ben onu hayatımdan çıkartalı 1,5 sene oldu fakat durduk yere rüyalarıma girmesine ve uyandığımda onun mesajını görmeye anlam veremiyorum diyorum noluyo onu düşünmek bile çok sevdiğim nişanlıma ihanet olur rüyalarımda görmek bile ona ihanet gibi geliyor kendimi çok kötü hissediyorum o yüzden .... :(

ruyalar bilincaltiyla ilgilidir.. yasanmisliklar etkilidir.. bazen de alakasz kisiler gorulebiliyo ruyada.. bence esas sorun sana ulasip msj atabilmesi.. neden degistrmedin numarani?

Her ikiniz de nişanlısınız ama aklınız birbiriniz de kalmış gibi. Ben de sana neden mesaj attığını merak ettim açıkçası.

Back