Bırakırken sorun yaşadınız mı ya da başlarda mide bulantısı baş dönmesi hiç oldu muLustral en hafif ilaçlardan biridir. Hamileyken bile ilk üç ay dışında kullanılabiliyormuş. Trankobuskas ise akşam alınıyor çünkü uyku yapabiliyor. Ben ikisini de kullandım. Şu an gebe olduğum için bıraktım. Hiç öyle yan etkiler de olmadı.
Yok bende hiç olmadı. Bırakırken de bir sorun olmadı. Sadece trankobuskas uyku yapıyor akşamları alınıyor onun içinBırakırken sorun yaşadınız mı ya da başlarda mide bulantısı baş dönmesi hiç oldu mu
Merhaba kullandım uyumadan 1 saat önce tok içiyorumTrancobuscas kullandınız mı aç mi tok mu iciyorsunu
Benim uyku problemim vardı uyku uyuyamıyordum işe yaradı ama yakında kesicez bağımlılık yapan bir ilaçmışBana aç karnına sabah yazdı doktor siz de işe yaradı mı
Anladım çok geçmiş olsunBenim uyku problemim vardı uyku uyuyamıyordum işe yaradı ama yakında kesicez bağımlılık yapan bir ilaçmış
Çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsunAnladım çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederimAnnem ikisini de kullandı lustral hiç bi şey yapmadı yan etki olarak , buskas ta çok uyku getiriyor hatta bazen espri yapıyoz gece uyku kaçınca annemin buskasından mı araklasak diye :) onu sadece 1 ay içmesini söyledi. Sonra bıraktı bitince .Endişe etmeniz normal ancak ihtiyacınız varki doktor önermiş sonuçta beyin de bir organ o da hasta oluyor nasılki kalp için verilen ilacı kullanıyorsak onu da kullanmak gerek. Bi deneyin en azından baktınız iyi hissetmediniz o zaman doktorla paylaşırsınız. Şifa olsun