• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lustral ve laroxyl kullanan varmı

Ben cevap vereyim deneyimlediğim kadarıyla. Aslında ben bu tür antidepresan etkili ilaçların insanın karakterinde değişiklik yapmaz dolayısıula kararların yine senin alacağın kararlar olur. Hatta duygusallıktan ve karamsarlıktan uzakta karar alacağın için daha iyi karar alabilirsin.
Ama bazen insanı mutluluk duygusundan bile uzaklaştırıyor lustral. Mutluluğu neşeyi bile tam hissedemiyorsun. Bazen ne hissettiğine karar veremiyorsun. Bundan dolayı da karar almak tehlikeli olabilir.
ilacı ben kullanmıyorum da erkek arkadaşım ilaç kullanıodu ama adını söylememişti daha doğrusu söylemeye fırsatı olmadı diyelim.ilacı kullanmaya başladıktan 15 gün sonra bi kafa toparlama ihtiyacı duydu.hala toparlamaya çalışıyo sanırım.ve çok da önemli bi karar vermiştik.o yüzden dikkatimi çekti.çok teşekkür ederim ayrıca.

Tabiki karar alma sürecini de etkiler burda Bahsettiğim gerçekten ciddi meseleler. Mesela biriyle tanıştınız evlenmeye karar veriyorsunuz. Bu ilaçlar herşeyi toz pembe de gösterebilir. Sorun şu ki her ilaç her insanda başka bi yan etki yapıyor. Mesela bi ilaç vardı adını vermeyeyim gündüz çok iyiydim ama her gece kabus görürdüm. Hemde gerçekten olmasından Korktuğum ne varsa sabaha kadar rüyamda olmuş gibi acı çekerdim. Aynı ilacı kullanıp hiç rüya görmeyenlerde oldu etrafımda. Bu Yüzden kesin böyle diyemeyiz ama dikkatli olmakta fayda var
her kişide farklı etkiler gösteriyo demek ki bu tarz ilaçlar.

ilacı ben kullanmıyorum da erkek arkadaşım ilaç kullanıodu ama adını söylememişti daha doğrusu söylemeye fırsatı olmadı diyelim.ilacı kullanmaya başladıktan 15 gün sonra bi kafa toparlama ihtiyacı duydu.hala toparlamaya çalışıyo sanırım.ve çok da önemli bi karar vermiştik.o yüzden dikkatimi çekti.çok teşekkür ederim ayrıca.
Bu daha önceki mesajda yazdığım şeyler genellikle uzun dönemli kullanımlarda ortaya çıkar.
Ondan dolayı endişe duymayın. :)

Cevabım geç oldu biraz kusura bakmayın herkese çok teşekkür ederim inşallah etkisini gorururm uykumda sorun yok ama içim çok kötü kalbim ağzımdan çıkacak gibi kötü düşünceler var yani olumsuz yaşadığım şeyler aklıma geliyor bunlar bitsin yeter bana bide kilo aldirmasin

Lustral ağır bi ilaç değil hamilelr bile kullanıyor.inşallah toparlanırsınız çok zor psikolojik hastalıklar

Back