• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lustral hakkında..

Merhaba,
Teşekkür ederim cevabın için ve çok çok geçmiş olsun, acil şifalar hepimize.

Doktorum sadece 6 ay boyunca 25 mg almamı söyledi. Anksiyete başlangıç seviyesindeymiş ve yüksek doz vermek istemediğini söyledi.
Dediğim gibi kusma fobim olduğu için açıkcası kullanmaya çok çekiniyorum. Aynı zamanda ilacı kullanan bazı arkadaşlar yabancılaşma, çevreye karşı ve insanlara karşı garip hissettiklerini söylemişler bazı forumlarda. Bunlarla ilgili senin görüşlerini alabilir miyim?

Açıkcası ilaç kullanma taraftarı değilim hiç bir zaman. Ki ağrım olduğunda bile mümkün mertebe asprin bile içmem. Belki de aksiyeteyi kendimiz aşma konusunda çaba sarfetmeliyiz. Birbirimize destek olmalıyız.

Lütfen tecrübelerini, ilaca ilk başladığın zamanlardaki etkileri, ne kadar süredir kullandığını vb. gibi bilgileri paylaşabilir misin?

Tekrar acil şifalar.
Evet. Ben bugun tekrar mide rahatsizliklari sebebi ile doktorumu aradim. Ilaci degistiricez dedi. Bilmiyorum hala tam olarak yiyemiyorum ve cok fazla kusma yaşadım. Kusma fobim yoktu ama artik bu istahsizlikla beraber her an düşünür oldum. Evet zor bir hastalik. Allah sabirlar versin inş hepmize geçmiş olsun. Antidepresan 2 ay onceden iyi hissetmiriyor mmalesef.sabirli olmakran baska şans yok

Evet. Ben bugun tekrar mide rahatsizliklari sebebi ile doktorumu aradim. Ilaci degistiricez dedi. Bilmiyorum hala tam olarak yiyemiyorum ve cok fazla kusma yaşadım. Kusma fobim yoktu ama artik bu istahsizlikla beraber her an düşünür oldum. Evet zor bir hastalik. Allah sabirlar versin inş hepmize geçmiş olsun. Antidepresan 2 ay onceden iyi hissetmiriyor mmalesef.sabirli olmakran baska şans yok

Anladım canım. Çok çok geçmiş olsun, umarım yeni vereceği ilaç sana daha iyi gelir. Zaten uğrştırığımız psikolojik problemler yetmiyormuş gibi bir de ilaçların fizyolojik olarak bizi etkilemesi daha kötü yapıyor. Vallahi ne yalan söyleyeyim ilaçsız bu dönemi atlatmanın yollarına bakacağım artık.

çok teşekkür ederim canım. Ben de midemde problem olduğunu anladım sonunda bir doktor fark etti:) belki de lustrali o sebeple içemedim.. Ama yan etki korkusundan ben de bir süre daha ilaç kullanma fikrini ertleledim.. Doğal yöntemler ile deneyeceğim ...

Back