• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LUSH supperrrr

citkirildim

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2009
456
236
333
mrb arkadaslar benim uzun suredir kullandigim % 100 dogal tamamiyle saf uretim bakim kremleri sampuan tum bakim icin accaip kokulu super etkili urunler var tr oldugunu ogrendim ve sizlerle paylasmak istiyorum belki bicogunuz biliyorsunuzdurhihoyyyt.adi LUSH ozellikle buyuk sehirlerde yasayan arkadaslar bicok yerde acilmis nette kendi adiyla turkce sitesi var bakabilirsiniz ben cok memnunum.taze gunluk yapilan maskeler cesit cesit kremler yenecek kadar cekici kokulariyla sabunlar vucut yaglari daha neler neler ben cok seviyorum biraz pahali ama cok etkili deneyin sorulariniz olursa seve seve cevaplarim uzun oldu birazbuyrunnnnnnnnn

cay agacı ozlu spreyını kullandm ve cokk cokk memnun kaldm, bırde maskesı var ama onu duzenlı yapamıyorum :),, ve sabunları karamellı ballı olannn mest edıcı ck azaldıgı ıcın kullanmaya kıyamıorum elbıselıgmde bulunduruyormm mmmm gerckdn cok hoss,,

kesinlikle reklamyasakkelimecunku ben dunya capinda bir firmanin ortagiyim:teytey:

:roflol:

LUSH muhteşem bir markadır...

İstanbulda Beyoğlunda mağazası var, ve Cevahirde.

Girince çıkamıyorum...tester kullanmıştım bir kaç el kremi sabun vs, muhteşemdir...

Biraz pahalı ama en azından benim devamlı alabileceğim bir marka değil ne yazık ki...:çok üzgünüm:

evet ya cok urun var ben ne alsam diye bakarken sunu da alayim snu da alayim derken hicbisey alamiyorum sonunda

Saçların rengini açmak için the blonde katı şampuan yine aynı işe yarayan marilyn maske, yüz için tea trea tonik, bir kaç balistik, yüz temizlemek için aqua marina jel, porridge arındırıcı sabun, I should coco nemlendirici sabun,shimmy masaj kremi,buffy peeling özellikli body butter,snake oil saç derisi için bakım krem(sabun kalıbı gibi) bunları aldım kızlar

ben 2 yıldır kullanıyorum lush ürünlerini,favori parçam,catastrophe cosmetic taze yüz maskesi,cildi yumuşacık yapıyor,kokusunu da çok seviyorum,çok hoş bir maske,tavsiye edebilirim. onun dışında pek çok ürününü kullandım,genelde memnun kaldım ama sürekli olarak kullandıgım şey american cream saç kremi ve katı parfümü,kokusu dolayısıyla bayılıyorum,yeni vanilyalı bir katı parfüm daha çıkmış onu da deneyecegim en kısa sürede ^^

ben 2 yıldır kullanıyorum lush ürünlerini,favori parçam,catastrophe cosmetic taze yüz maskesi,cildi yumuşacık yapıyor,kokusunu da çok seviyorum,çok hoş bir maske,tavsiye edebilirim. onun dışında pek çok ürününü kullandım,genelde memnun kaldım ama sürekli olarak kullandıgım şey american cream saç kremi ve katı parfümü,kokusu dolayısıyla bayılıyorum,yeni vanilyalı bir katı parfüm daha çıkmış onu da deneyecegim en kısa sürede ^^

O maskeyi dün elimde denediler müthiş bir sonuç verdi, bir dahaki sefere ondanda alacağım...

karma cilt için maske ve temizleme ürünleri var mı varsa kullanıp memnun kalan var mı canlar tavsiyelerinize göre ben de denemek istiyorum da:kedi:

Canım benm aldığım bütün ürünler karma ciltler için zaten...Bak özellikle karpuz dilimide yazmış catastrophe cosmetic taze yüz maskesi inanılmaz bir ürün, ısrarla tavsiye ederim canım, bir taraftan cildi nemlendirip bir yandanda cildi ölü hücrelerden arındırıyor :)

Canım benm aldığım bütün ürünler karma ciltler için zaten...Bak özellikle karpuz dilimide yazmış catastrophe cosmetic taze yüz maskesi inanılmaz bir ürün, ısrarla tavsiye ederim canım, bir taraftan cildi nemlendirip bir yandanda cildi ölü hücrelerden arındırıyor :)

teşekkürler canım not alıyorum ben lushlaniim :D tşkler tekrardan ikinize de canlarŞeniz

mrb bende neler kullandigimi yazayim cildim kurubuyrunnnnnnnnnangels on bare skin yuz temizleyicisi,new kalip sampuan,sultana of soap sabun,skin drink yuz nemlendiricisi,king of skin body butter.bunlari kullaniyorum bu ara yine bi alisverise cikmak istiyorum yeni lushlarrr alirsam yazarim kizlar:dance:

mrb bende neler kullandigimi yazayim cildim kurubuyrunnnnnnnnnangels on bare skin yuz temizleyicisi,new kalip sampuan,sultana of soap sabun,skin drink yuz nemlendiricisi,king of skin body butter.bunlari kullaniyorum bu ara yine bi alisverise cikmak istiyorum yeni lushlarrr alirsam yazarim kizlar:dance:

Yaz mutlaka, fikir paylaşımı yapmak lazım...

Back