- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- 298
- Konu Sahibi Comfortfamily
yok allahtanbenimde karışmıştı=) yanlız bi dip not diyeyim;dövmelerin var ise,sakın üzerine getirme.acısı hiçte hoş olmuyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok allahtanbenimde karışmıştı=) yanlız bi dip not diyeyim;dövmelerin var ise,sakın üzerine getirme.acısı hiçte hoş olmuyor.
merhaba hanımlar ben henüz almadım ama yine de sorayım aklıma takılıyor. jilet yerine tüy dökücü kullansam bi sakıncası var mı acaba biliyor musunuz.sonuçta o da kökünden almıyor
Ah bi alabilsem herkese yardım etmek istiyorum da alamıyorum daha çok pahalıbilmiyorum ki..ben jiletle alıyorum fakat alışkın olmadığım için bacaklarım hep yara oldu benim jilet yüzünden eğer ki,sende tüy dökücü krem ile yapar ve oluyor ise bana da söyleyebilir misin?
Merhaba, hala kullaniyor musunuz? Ilk mesajinizda gobek bolgenize de uyguladiginizi yazmissiniz. Oradaki tuyleri de jiletle kisalttiniz mi?
Ben de birkac gundur almayi kafama koydum arastiriyorum ama jilet kismi beni korkutuyor acikcasi. Ayva tuyleri (yuz, biyik, gobek vs) jiletleme fikri bana cok korkunc geliyor. Kollarimda da cok kalin kıllar yok. Onlari da jiletlemekten korkuyorum. Ille de gerekli bir uygulama mi bu jilet
Benim derdim bacak degil onu jiletlerim makineyle filan hallederim problem degil o kadar. Zaten kalinlar cunku.içerik kısmında öyle yazıyordu.bende korktum başta.fakat,benim gibi bacakların hassas ise permatik kullanmanı tavsiye etmem.mayın tarlasında,patlamış gibi şuan bacaklarım. yara oldu biraz hassaslıktan dolayı.tüy dökücü krem denemeyi düşünüyorum bi daha ki seansta. he,eğer makinanın iyi olup olmadığı,işe yaramıyor oluşunu soruyorsan; işe yarıyor.sadece permatik ile kısmı biraz tırt.!
Benim derdim bacak degil onu jiletlerim makineyle filan hallederim problem degil o kadar. Zaten kalinlar cunku.
Ince tuyleri jiletleme konusunda cesaret edemiyorum. Kol mesela. Yuzdeki ayva tuyler mesela. Kisalar zaten cok uzun da degiller. Jiletmesek olmuyor mu merak ettigim bu. Yanik falan olur mu?
Baska bir kullanan kisinin "Ince tuyleri gormez, kalin tuyleri cok daha cabuk doker diye jiletlemistim bir kismini, keske jiletlemeseydim ince tuyler cok daha cabuk bitti" yazisini gordum de. Onun icin inatla soruyorum boyle.jiletlemesen olmuyor=) çünkü ince ve sarı tüyleri görmüyormuş.yani atış yaptıkların boşa oluyormuş.yanma kısmına gelince,dereceleri var zaten.ona göre ayarlıyorsun.atış attığın yere ısrarla tekrar tekrar yaparsan eğer yanma riski var... ben de yüzümde başta tırstım ama inan elinle çok zorlamadan bile dökülüyor
Baska bir kullanan kisinin "Ince tuyleri gormez, kalin tuyleri cok daha cabuk doker diye jiletlemistim bir kismini, keske jiletlemeseydim ince tuyler cok daha cabuk bitti" yazisini gordum de. Onun icin inatla soruyorum boyle.
Lumea'yi kullanmayi birakinca geri gelebilirmis tuyler. Bunun hamileligi falan da var. Illa ki o zaman kullanmayi birakmak gerek. Onun icin jilet olayina sicak bakamiyorum.
Sanirim dusuk bir ayarda belirli kucuk bir bolgeyi jiletlemeden deneyecegim.. Kararim degismezse
Basima bir is gelmez umarim
Aynen oyle. Ne recep ivedik gibi olmak istiyorum ne de orami burami yakmakgeri gelirse eğer yandık.recep ivedik gibi dolanırız valla benimde dediğim gibi bacaklarım yara olduğu için kullanmama kararı aldım. umarım bi iş gelmez başına=)