Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonradan yazmışsınız şimdi gördüm.TELEFONUMDA OLAN BİKAÇ ÜRÜN ASLINI İSTERSENİZ PAHALI DİYE ALINACAĞINI DÜŞÜNMEDİM AMA YAZAYIM YİNEDE... TORY BUSH BABET. 200 TL SON FİYATIDIR. ORJİNALDİR İSTEDİĞİNİZ MAĞAZADAN ONAYLATABİLİRSİNİZ. GÖN MARKA ÇANTA GEÇEN SEZON ÜRÜNÜ AYAKKABI DA AYNI ŞEKİLDE. FATURALARI NI BULABİLİRİM. ORJİNALLİĞİNİ YİNE MAĞAZALARINDAN TEYİT ETTİREBİLİRSİNİZ. ÇANTA 150 AYAKKABI 100 SON FİYAT SATILMAZSA BAŞLIĞI EDİTÖRLER KALDIRIR . HERKEZE BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM.
eşimin kazağı hediye alınmış. bedeni olmadığı için satmaya karar verdim. alana hayırlı olsun. lacoste gömlek fiyatı bile değil. markayı bilenler için... 200 tl orjinaldir. M beden
Sonradan yazmışsınız şimdi gördüm.
Kaç no ?
Yok Cnm. Çok yıpranmış. Derisi soyulmuşcanım naptın çantayı alabildin mi?
Nasıl yapacağım hakkında fikrim yok. Yardımcı olurmusunuzilk mesaj dışında foto yüklemek yasak yalnız konunuz kapanmasın.. yen ekleyeceklerinizi ilk mesaja ekleyin..
Torynin içi mi 24 cm? dışı mı? birde içindeki yazısının fotosunu koyarmısınız? yandaki.
Nasıl yapacağım hakkında fikrim yok. Yardımcı olurmusunuz