• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜKS BİRAZ.

• Konu Sahibi Konu Sahibi elfnz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

elfnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
176
24
38
46
20160108_001617.webp
20160108_001710.webp
Eki Görüntüle 1737996
tory bush.webp
Eki Görüntüle 1738000
Bluekey-Kiz-Etek-Hardal_22170_1.webp
1452205756424834090187.webp
20160108_003052.webp
20160108_001932.webp
20160108_001906.webp
Eki Görüntüle 1738000
tory bush.webp
Eki Görüntüle 1737996 Eki Görüntüle 1737996

Son düzenleme:
TELEFONUMDA OLAN BİKAÇ ÜRÜN ASLINI İSTERSENİZ PAHALI DİYE ALINACAĞINI DÜŞÜNMEDİM AMA YAZAYIM YİNEDE... TORY BUSH BABET. 200 TL SON FİYATIDIR. ORJİNALDİR İSTEDİĞİNİZ MAĞAZADAN ONAYLATABİLİRSİNİZ. GÖN MARKA ÇANTA GEÇEN SEZON ÜRÜNÜ AYAKKABI DA AYNI ŞEKİLDE. FATURALARI NI BULABİLİRİM. ORJİNALLİĞİNİ YİNE MAĞAZALARINDAN TEYİT ETTİREBİLİRSİNİZ. ÇANTA 150 AYAKKABI 100 SON FİYAT SATILMAZSA BAŞLIĞI EDİTÖRLER KALDIRIR . HERKEZE BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM.

TELEFONUMDA OLAN BİKAÇ ÜRÜN ASLINI İSTERSENİZ PAHALI DİYE ALINACAĞINI DÜŞÜNMEDİM AMA YAZAYIM YİNEDE... TORY BUSH BABET. 200 TL SON FİYATIDIR. ORJİNALDİR İSTEDİĞİNİZ MAĞAZADAN ONAYLATABİLİRSİNİZ. GÖN MARKA ÇANTA GEÇEN SEZON ÜRÜNÜ AYAKKABI DA AYNI ŞEKİLDE. FATURALARI NI BULABİLİRİM. ORJİNALLİĞİNİ YİNE MAĞAZALARINDAN TEYİT ETTİREBİLİRSİNİZ. ÇANTA 150 AYAKKABI 100 SON FİYAT SATILMAZSA BAŞLIĞI EDİTÖRLER KALDIRIR . HERKEZE BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM.
Sonradan yazmışsınız şimdi gördüm.
Kaç no ?

eşimin kazağı hediye alınmış. bedeni olmadığı için satmaya karar verdim. alana hayırlı olsun. lacoste gömlek fiyatı bile değil. markayı bilenler için... 200 tl orjinaldir. M beden

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 218
  • 111.webp
    111.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 202
  • 11.webp
    11.webp
    10 KB · Görüntüleme: 210
Torynin içi mi 24 cm? dışı mı? birde içindeki yazısının fotosunu koyarmısınız? yandaki.

eşimin kazağı hediye alınmış. bedeni olmadığı için satmaya karar verdim. alana hayırlı olsun. lacoste gömlek fiyatı bile değil. markayı bilenler için... 200 tl orjinaldir. M beden

ilk mesaj dışında foto yüklemek yasak yalnız konunuz kapanmasın.. yen ekleyeceklerinizi ilk mesaja ekleyin..

Ayakkabı 2 seneönce Nişantaşı boynerden aldım dedi eşim.ordan oynaylatabilirsiniz..Ayrıca marka satan sitelerde onaylı şekilde ürünüm var. İç kısmındaki yaldızlı parlak yazı ile yazılan kodu diyorsanız deri temizliği yapan özel temixlikci bakim yaparken ürünün iç kısım temizliğinde sildi. Ayakkabılarını kışlık yazlık olarak temizliğini bakımını yaptırırim.ayakkabıyi onaylanması icon netten araştırma kendinizde yapabilirsiniz.tek iplikleri deri dizisi hatasız yapılır iç kısımda deriye amblem baskısı işlenir....vs. yüzde yirmi site kesintisi ile üye satışı oluyormuş.bekletmeden burda yükledim. Alana hayırlı olsun.sevgiler.

Eklentiler

• 20160107_235638.webp
    20160107_235638.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 254
Nasıl yapacağım hakkında fikrim yok. Yardımcı olurmusunuz

ilk mesajınızın altında düzenleme butonu var ona tıklayın.. daha sonra açılan pencerede ayrıntılı düzenlemeye tıklayın ve o şekilde ekleyin yeni fotoları..

ok. kemal tanca vakko modeli olan bir çanta. givinich var derimod guess. aslında akşam eşimin telinden dolabın önüne oturup çektim yükledim ama konu başlığından devam edemedim yüklenmemiş. acemiyim:) halletcem akşam

Özen le cekemedim böyle işte. Tunca çanta kol kısmını kalın diye saçını incelenir dim.saçını bir çanta cı değişmeli bence:) gıcık bana göre değil.kullanmıyorum. alan 10 yılda yıpratmak tertemiz.eşimin zevkleri bana uymaz . Gevinich ise seviyorum.ama yine bana büyük.minimum kolunda duruşu sevmedim. Guess ise guzel sıfır sayılır. Beyaz derim bu yaz alındı.uzun sayıda var hiç takası.boy kısa:) tertemiz.
Sevgiler almak isteyen ciddi alıcılar mesaj atsın. 1 hafta sonra konuyu kapaticanm. Herkes bol kazansın zevkle temiz alışverişler .pazartesi mesajlara bakarım. Bordo çanta 175 TL'ye satış yapıldı. Mesaj atmayın.

Bence cok pahali.arabalar bile 2.ele düşünce kac milyar fiyat dusuyorlar.bence 200 lira ona verebilse zaten 2.elini almazlar

:) saygı duymam gerek sanırım bu durumda. ama sizinle aynı düşünceleri zamanında bende hissettim. açık konuşalım ama marka ve kalitesi 1 yada 2 senede bir değişecek gibi değil ayrıca model eskimez. yıpranma asla olmaz . ve kesinlikle pahalı değil.

Back