Hayırlı olsun canım sağlıkla al inşallah kucağına, 10 gün önce öğrendim diyorsun keseyi de görmüşsünüz bundan sonra her şey yolunda gider inşallah için rahat olsun stres yapma tadını çıkar. Hamilelik cidden endişelerle geçiyor, kalp atışını duyuyorsun sonra ilk üç ay geçsin diyorsun sonra cinsiyet merakı sarıyor vs derken hep bir telaş oluyor. Anin tadını çıkarmak lazım hoş böyle diyorum ama ben de hep bir telaş içindeydim
Kiz o zaman erken, bak ben adete 6 gün kala ailemin yanındaydım gizlice test almıştım 6 gün kala çıkar diyenlerden negatifti, zaten daha yeni deniyorduk dedim olmadı herhalde. Çıksa anneme yüz yüze söyleyeyim diye test yapmıştım çünkü farklı şehirlerde yaşıyoruz. Ben kesin negatif teşhisi koydum daha 6 gün varken. Sonra evime döndüm 4 gün kala dedim bir test daha yapayım nolur nolmaz elimde vardı çünkü toplu almıştım bir baktım silik çıktı hemen ve o bile belli belirsizdi anlayamadık yani hamile olduğumu kesin olarak. Gün içinde tekrar yaptım yine silik yok dedim kan vermem lazım duramadim gittim değerim 24 çıkmıştı