Lucrin Depot kullananlar yardım lütfen..

Selam kızlar. Bende sol yumurtalıkta 4.6 cm çikolata kisti varmış. Sağ yumurtalıklarımda sıkıntı yok rezervi iyi dedi doktor. Ama bu iğneden verdi ve tek dozluk verdi. Henüz vurdurmadım. Kisti küçültmesi için veriyorum dedi ama tek doz ne işe yarayacak bilmiyorum. Vurduranlarda ilk seferde küçülme oldu mu?

Arkadaşlar,bende tüp bebek için lucrin e başladım.alt karnımda baskı yaptı,sanki yumurtalıklarımda baskı var,hareket ediyor bişeyler.sizde de mi böyle oldu.korkuyorum.ya da tesadüf mü oldu.anlayamadım birşey.

Bende bu ayın 16sında yaptıracağım lucrin 3.75 mg. İlaç elime ulaşmadı daha içinde kaç tane var bilmiyorumda. Yumurtayı baskılamak için olduğunu buradan okudum. Benim dondurulmuşnemriyo transferim olacak benimle aynı durumda olan var mı?

Kızlar yaşadığın için söylemek zorundayım. 2 doktora gittim. Birisi dondurulmuş embriyo ve lucrin tedavisi uyguladı. Olmadı diğeri lucrin vurdurmadı gene dondurulmuş embriyoyla hamile kaldım. Kızım oldu

Teşekkürler .. sen lucrini nekadar kullanmıştın?

Teşekkürler .. sen lucrini nekadar kullanmıştın?
Canım 1 kere kullandım. Ama ben lucrin iğnesinden nefret ediyorum. 1 boş gebelik, 1 kimyasal gebelik yaşadım. Lucrin vurdurmuştum. Ama vurulmayan tedavimde olumlu sonuç aldım. Önceki doktorum lucrinsiz asla olmayacağını vs vs söyledi ama bu doktorum hiç gerek yok dedi. Ve hamile kaldım. İyi araştırın lütfen

Teşekkürler canım. .

Ben lucrin 5 m günlük 10 UI yı 2 gün vuruldum, 2. Gün regl oldum.
Nette araştırdığım kadarı ile 9-12 gün arasında olanlar var.
Var mı benim gibi erken olanlar

Merhaba üstünden biraz zaman geçmiş ama sormam gerek bende transfer öncesi lucrin kullandım adetiniz gecikti mi yoksa tam gününde mi oldu?tedavi nasıl devam etti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…