Nihal hanım nasılsınız? Test gününüz ne zaman nasıl geçiyor sürecinizEvet canım salı günü yapıldı. Heyecanla bekliyorum sonucu. Allah bu Ramazan ayının yüzü hürmetine inşAllah benimde dualarımı kabul eder. Hatırladığınız için çok teşekkür ederim
Hoşgeldinizzz.. evet ben rapor çıkarıp aldım da endometriosis hastası olduğumuz için rapor çıkarabiliyorlarKızlar merhaba doktor banada lucrin verdi kistim olduğu için bu iğneyi nasıl aldınız çok pahalı rapor mu çıkardınız
Yarın snowcum. Korku, heyecan karışık duygular hissediyorum. 2 gündür uyuyamıyorum.Nihal hanım nasılsınız? Test gününüz ne zaman nasıl geçiyor süreciniz
Sakin olun bol bol dua edin ne gelirse Allah’tanYarın snowcum. Korku, heyecan karışık duygular hissediyorum. 2 gündür uyuyamıyorum.
CanımmmSakin olun bol bol dua edin ne gelirse Allah’tanBelirtiler filan var mı nasıl hissediyorsunuz kendinizi
Benim arkadaşımda da pembe gelmişti önemli olan kırmızı gelmemesi diye biliyorum ben. Hiç telaş yapmayın yemenize içmenize uyku saatinize dikkat edin bol duaCanımmmAllah razı olsun.
sıcak basıyor, bugünde biraz kusma oldu gibi ama bilmiyorum ki psikolojik mi?
dün biraz pembe bir kan geldi. Eyvah dedim regl oldum. Ama arkası gelmedi. Aradım hemşireyi. Fitil bazen yapıyor dedi. Ama fitili 15 gündür kullanıyorum. Kan ilk kez geldi. Tutunma kanı diye bir şey varmış. O mu acaba diye forumda aradım. Ona da koyu ve kahverengi yazmışlar.
Tşk ederim yarı özel bir hastaneye gidip rica ediyimHoşgeldinizzz.. evet ben rapor çıkarıp aldım da endometriosis hastası olduğumuz için rapor çıkarabiliyorlar
Ne güzel uğraştırmamışlar sizi benim rapor çıkarmam gerekiyor tşk edeeimMerhabalar
İlk tüp bebek denemem. Eczaneden alırken raporlu olarak indirimli fiyatından verdiler. 2 kere aldım ikisindede raporlu olarak gözüktü. Herhangi birşey yapmadım.
Merhabalar 2. İğneden sonra nasıl geçti kontrolünüz neler yaptınızBen de opu sonrası lucrin depot vurundum. 2. İğneyi oldum yarın kontrole gideceğim bakalım ne durumda
Merhabalar 2 gün önce transfer oldum bekliyorumMerhabalar 2. İğneden sonra nasıl geçti kontrolünüz neler yaptınız
Nasıl geçtiii kistiniz ne durumdaMerhabalar 2 gün önce transfer oldum bekliyorum
Teşekkür ederimmm, herşey yolunda dedi doktor ayrıntı vermedi. Transfer de gerildim biraz hala gerginim. İnsan umutlanmak istemiyor ondan sanırım. İnşş çok sağolun. İsteyen herkes hayırlı sonuçlar alsın inşş.Nasıl geçtiii kistiniz ne durumdasımsıkı tutunsun anneciğine inşallah
Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize inşallahTeşekkür ederimmm, herşey yolunda dedi doktor ayrıntı vermedi. Transfer de gerildim biraz hala gerginim. İnsan umutlanmak istemiyor ondan sanırım. İnşş çok sağolun. İsteyen herkes hayırlı sonuçlar alsın inşş.
Benim 3-4 cm diAllah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize inşallahkistiniz kaç cm di sizin
Nihal hanımmmmm tebrik ederim etiketinizi gördüm bebiş geliyorYarın snowcum. Korku, heyecan karışık duygular hissediyorum. 2 gündür uyuyamıyorum.
Evet snowcum, canımmmNihal hanımmmmm tebrik ederim etiketinizi gördüm bebiş geliyor
Zühre hanım nasılsınız ? tedaviniz nasıl ilerliyorİnşallah olur
Gelişme oldukça yazarım. Bu iğneyi vurulcağımı öğrendiğimde forumda çok bakındım çok bilgiye ulaşamamıştım. Arayan arkadaşlara bilgi olur umarım gelişmelerimiz.
Yok belli bi cm e ulaşınca başlarız demedi ama iki ay en fazla 3 ay uygularız durumuna göre demişti.
Zühre hanım nasılsınız ? Tedaviniz basıl ilerliyorMerhabalar
Bende şuan transfer öncesi lucrin tedavisi görüyorum. 5 cm çikolata kistim var. Geçen ay ilk iğnemi vuruldum. Bugün kontrolüm vardi bir cm küçülme olmuş. Bugün tekrar ikinci iğnem vuruldu. Bir ay daha durumu takip edeceğiz.
MerhabalarZühre hanım nasılsınız ? Tedaviniz basıl ilerliyor
Ben hala iğne vuruluyorum 3. İğnem oldu bakalım sanırım ameliyat olmam gerekecek. Sizin kaç cm küçülme oldu kaç ay lucrin depot olmuştunuz. Dua edin bol bol takdir Allah’tan ümitli değilim diye stres olmayınMerhabalar
Transfer oldum beklemedeyim. Çok ümitli değilim ama inşallah olumlu sonuç alırım
Siz nasılsınız varmı bir gelişme ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?