Lucrin depot iğnesi ve çikolata kisti

Evet canım salı günü yapıldı. Heyecanla bekliyorum sonucu. Allah bu Ramazan ayının yüzü hürmetine inşAllah benimde dualarımı kabul eder. Hatırladığınız için çok teşekkür ederim
Nihal hanım nasılsınız? Test gününüz ne zaman nasıl geçiyor süreciniz

Sakin olun bol bol dua edin ne gelirse Allah’tan Belirtiler filan var mı nasıl hissediyorsunuz kendinizi
Canımmm Allah razı olsun.
sıcak basıyor, bugünde biraz kusma oldu gibi ama bilmiyorum ki psikolojik mi?
dün biraz pembe bir kan geldi. Eyvah dedim regl oldum. Ama arkası gelmedi. Aradım hemşireyi. Fitil bazen yapıyor dedi. Ama fitili 15 gündür kullanıyorum. Kan ilk kez geldi. Tutunma kanı diye bir şey varmış. O mu acaba diye forumda aradım. Ona da koyu ve kahverengi yazmışlar.

Benim arkadaşımda da pembe gelmişti önemli olan kırmızı gelmemesi diye biliyorum ben. Hiç telaş yapmayın yemenize içmenize uyku saatinize dikkat edin bol dua inşallah bebişiniz sizinledir

Nasıl geçtiii kistiniz ne durumda sımsıkı tutunsun anneciğine inşallah
Teşekkür ederimmm, herşey yolunda dedi doktor ayrıntı vermedi. Transfer de gerildim biraz hala gerginim. İnsan umutlanmak istemiyor ondan sanırım. İnşş çok sağolun. İsteyen herkes hayırlı sonuçlar alsın inşş.

Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize inşallah kistiniz kaç cm di sizin

Nihal hanımmmmm tebrik ederim etiketinizi gördüm bebiş geliyor
Evet snowcum, canımmm Yırttım çok şükür. Haftaya keseyi görmeye gideceğiz. Doktor yine de 3 ay çok sevinmeyin riskli dedi yaşımdan dolayı. Ama Allah bu sefer bana bir mucize yaşattı. 5 denemem, 4 ameliyattan sonra pozitifi gördüm. Çok ağladık eşimle. Bizim başımıza gelmez diyorduk.
Allah Sana da tez vakitten bu duyguları yaşamanı nasip eder inşAllah

Zühre hanım nasılsınız ? tedaviniz nasıl ilerliyor

Zühre hanım nasılsınız ? Tedaviniz basıl ilerliyor

Merhabalar
Transfer oldum beklemedeyim. Çok ümitli değilim ama inşallah olumlu sonuç alırım
Siz nasılsınız varmı bir gelişme ?
Ben hala iğne vuruluyorum 3. İğnem oldu bakalım sanırım ameliyat olmam gerekecek. Sizin kaç cm küçülme oldu kaç ay lucrin depot olmuştunuz. Dua edin bol bol takdir Allah’tan ümitli değilim diye stres olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…