- 18 Ocak 2021
- 89
- 44
- 3
- 34
Benim normal 7 gün adet oldum hatta yoğun bi şekilde . Opu yapıldı mı size opu öncesi mi kullanıyosunuzMerhabalar ilk iğneden sonra ki adetiniz ne kadar sürdü. Bende oldum ama 1 gün sürdü
Yok ben transfer öncesi kullanıyorum. Opu yapılmıştı dondurulmuş embriyom var. Ameliyatla almak istemiyorlar amh 0.68 ve kistim 8.5 cm tamamen yumurtalığa yapışık. Transfer olumsuz olursa o zaman ameliyat olacak. Amh iyice düşermiş alınırsa hatta ordan hiç yumurta oluşmayabilirmişBenim normal 7 gün adet oldum hatta yoğun bi şekilde . Opu yapıldı mı size opu öncesi mi kullanıyosunuz
Ben de transfer öncesi kullandım. Normal adet gördüm hatta sonradan ara kanamam oldu. Doktor normal dedi. Herkes de farklı olabiliyor demek ki. Ben derin endometriz hastasıyım. İlkinde embriyolarım 3 günde durdular. Şimdi 5. Güne giden var ama bakalım.Yok ben transfer öncesi kullanıyorum. Opu yapılmıştı dondurulmuş embriyom var. Ameliyatla almak istemiyorlar amh 0.68 ve kistim 8.5 cm tamamen yumurtalığa yapışık. Transfer olumsuz olursa o zaman ameliyat olacak. Amh iyice düşermiş alınırsa hatta ordan hiç yumurta oluşmayabilirmiş
Kaç tane toplandı kaç embriyo oluştu pekiYok ben transfer öncesi kullanıyorum. Opu yapılmıştı dondurulmuş embriyom var. Ameliyatla almak istemiyorlar amh 0.68 ve kistim 8.5 cm tamamen yumurtalığa yapışık. Transfer olumsuz olursa o zaman ameliyat olacak. Amh iyice düşermiş alınırsa hatta ordan hiç yumurta oluşmayabilirmiş
4 opu oldu. Toplam 5 yumurta toplandı. 2 si döllendi sadece. Biri 3. Gün diğeri 5. Gün ama kaliteleri çok iyi değilKaç tane toplandı kaç embriyo oluştu peki
Çikolata kisti kaliteyi düşürüyo malesef. Ben de de aynı şekilde. İnş sonu güzel olsun.4 opu oldu. Toplam 5 yumurta toplandı. 2 si döllendi sadece. Biri 3. Gün diğeri 5. Gün ama kaliteleri çok iyi değil
Aynen ama bu lucrin ve visanne kistin etkinliğini bastırıyormuş. Bakalım neler olacak. Sonucu güzel olsunÇikolata kisti kaliteyi düşürüyo malesef. Ben de de aynı şekilde. İnş sonu güzel olsun.
Vuruldum ben ama endometriozis varsa rapor çıkarıp reçete ediyorlar devlet bir kısmını karşılıyor. Ama rapor çıkmazsa ücretli alınıyor diye biliyorum benkızlar merhana luctin depot vermiş doktorum transfer öncesi daha önce vuran oldumu ilaç çok pahalı nasıl aldınız ve reçeteyi nasıl yazdırıyonuz
Sohrap hanım sonucunuz nasılBenım de cuma gunu transferim olcak, insallah tutunurlar
Maalesef negatifSohrap hanım sonucunuz nasıl
Olsun yılmak yok devamMaalesef negatif
evet bende çikolata kisti hastasıyım yumurtalarım toplanıp donduruldu 1 ay sonra transfer olucak iğneyi bugün vurdum yarım doz ama adet olmuştum sanırım birşey olmaz raporuda özel hastanede alamadım yarın devlette deniycemVuruldum ben ama endometriozis varsa rapor çıkarıp reçete ediyorlar devlet bir kısmını karşılıyor. Ama rapor çıkmazsa ücretli alınıyor diye biliyorum ben
Bende adetken vurdum 3. Günüydü. adetim i direk kesti o gün.evet bende çikolata kisti hastasıyım yumurtalarım toplanıp donduruldu 1 ay sonra transfer olucak iğneyi bugün vurdum yarım doz ama adet olmuştum sanırım birşey olmaz raporuda özel hastanede alamadım yarın devlette deniycem
Birde şuan kaç cm kistiniz ? Kaç cm le transfer olacakevet bende çikolata kisti hastasıyım yumurtalarım toplanıp donduruldu 1 ay sonra transfer olucak iğneyi bugün vurdum yarım doz ama adet olmuştum sanırım birşey olmaz raporuda özel hastanede alamadım yarın devlette deniycem
Nasip deilmiş, hayırlı zamanda olur ınsallahOlsun yılmak yok devamhayırlı bir zamanda olsun üzülmeyin
ben 1 buçuk yıl oldu ameliyat olalı küçük kavun kadar çikolata kisti aldırdım şuan yine var ama küçük daha doktor yinede bu iğneden tek doz vurunmamı istediBirde şuan kaç cm kistiniz ? Kaç cm le transfer olacaklucrini transfer öncesi bu kistin salgıladığı makrofajlar, sitokinler salınmasın diye vuruyorlarmış. Tutunma ihtimalini arttırıyormuş
beimkide kesilcek büyük ihtimal ozamanBende adetken vurdum 3. Günüydü. adetim i direk kesti o gün.
Bilmiyorum ki herkes de farklı tepki veriyor ilaçlarbeimkide kesilcek büyük ihtimal ozaman
Ne kadar sürdü 1 ay mı yapıldı sadece. Benimde 8.5 cm kistim var transfer yapılacak, ameliyatta olamıyorum rezerv çok zarar görür diye. 1 aylık vuruldum iğneyi + visanne kullanıy
Merhaba benimde sağ tarafta 8.5 cm ve 2.5 cm ckkolata kistim var.Bende bayramdan sonra tüp bebek yapan bir doktorla gorüşeceğim bu boyuttaki kistlerdede ameliyat etmeden ilaçla baskılıyorlar mı bu sekilde tüp bebek tutar mı acaba?Ne kadar sürdü 1 ay mı yapıldı sadece. Benimde 8.5 cm kistim var transfer yapılacak, ameliyatta olamıyorum rezerv çok zarar görür diye. 1 aylık vuruldum iğneyi + visanne kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?