S snow1132 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Mart 2021 210 250 23 20 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi snow1132 #101 Zuhre Ay .!.: Merhabalar Transfer oldum beklemedeyim. Çok ümitli değilim ama inşallah olumlu sonuç alırım Siz nasılsınız varmı bir gelişme ? Genişletmek için tıkla... Zühre hanım nasılsınız ? Sonucunuz nasıl
Zuhre Ay .!.: Merhabalar Transfer oldum beklemedeyim. Çok ümitli değilim ama inşallah olumlu sonuç alırım Siz nasılsınız varmı bir gelişme ? Genişletmek için tıkla... Zühre hanım nasılsınız ? Sonucunuz nasıl
A ahlnnnft Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2021 34 13 3 34 3 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi snow1132 #102 cikolatakistimagduru .!.: Benimm 4 cm di ama derim endometris hastasıyım. Ayrıca adenomyosiz de var. Transfer öncesi rahimi temizlemek için kullandırdı Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsn adenomyosız çikolata kistimi
cikolatakistimagduru .!.: Benimm 4 cm di ama derim endometris hastasıyım. Ayrıca adenomyosiz de var. Transfer öncesi rahimi temizlemek için kullandırdı Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsn adenomyosız çikolata kistimi
C cikolatakistimagduru Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2021 89 44 3 34 1 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi snow1132 #103 Kızlar lucrin in ilk iğnesini vurundum ama 1 haftadır daha adet olamadım. İlkinde olmam gerekiyordu var mı yaşayan bu kadar gecikme
Kızlar lucrin in ilk iğnesini vurundum ama 1 haftadır daha adet olamadım. İlkinde olmam gerekiyordu var mı yaşayan bu kadar gecikme
M Mucizex Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2020 199 544 53 34 7 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi snow1132 #104 snow1132 .!.: Ben hala iğne vuruluyorum 3. İğnem oldu bakalım sanırım ameliyat olmam gerekecek. Sizin kaç cm küçülme oldu kaç ay lucrin depot olmuştunuz. Dua edin bol bol takdir Allah’tan ümitli değilim diye stres olmayın Genişletmek için tıkla... Lucrin vurulunca adet olunuyor mu
snow1132 .!.: Ben hala iğne vuruluyorum 3. İğnem oldu bakalım sanırım ameliyat olmam gerekecek. Sizin kaç cm küçülme oldu kaç ay lucrin depot olmuştunuz. Dua edin bol bol takdir Allah’tan ümitli değilim diye stres olmayın Genişletmek için tıkla... Lucrin vurulunca adet olunuyor mu