Bende şuan senin gibiyim. Ama amh düşük olduğu için ameliyat olamıyorum. Lucrin depot ve visanne kullanıyorumMerhaba benimde sağ tarafta 8.5 cm ve 2.5 cm ckkolata kistim var.Bende bayramdan sonra tüp bebek yapan bir doktorla gorüşeceğim bu boyuttaki kistlerdede ameliyat etmeden ilaçla baskılıyorlar mı bu sekilde tüp bebek tutar mı acaba?
Hmm benim amh değerime bakılmadı hiç kaç olduğunu bilmiyorum.Gittiğim doktor proklaktin ve Fsh değerime baktı sadece.Bende şuan senin gibiyim. Ama amh düşük olduğu için ameliyat olamıyorum. Lucrin depot ve visanne kullanıyorum
Amh maliyetli bir test. Fsh da rezerv hakkında bilgi veriyor. Birde ultrasonda da folikül saymışlardır o yüzden bakmamışlardır belki. Fshınız kaç benim 13 dü hemen tüp bebeğe git dendi bana mesela ondan sonra öğrendim amh düşük olduğunuHmm benim amh değerime bakılmadı hiç kaç olduğunu bilmiyorum.Gittiğim doktor proklaktin ve Fsh değerime baktı sadece.
Suan net kaç olduğunu hatirlamıyorum ama normal değer aralığındaydı.Oda gecen sene temmuz gibi felan yapıldı baya oldu.Sanırim bayramdan sonra gideceğim doktor bütün değerlere bakar.Amh maliyetli bir test. Fsh da rezerv hakkında bilgi veriyor. Birde ultrasonda da folikül saymışlardır o yüzden bakmamışlardır belki. Fshınız kaç benim 13 dü hemen tüp bebeğe git dendi bana mesela ondan sonra öğrendim amh düşük olduğunu
Nihat hanım nasılsınız ? Transferiniz yapıldı mıBende geçen hafta tek doz Lucrin Depot vuruldum. 4 mayısta transferim. Sonrasında inanılmaz bel ağrım oldu. Sizde yan etki yaptı mı? Ya Lucrin yüzünden ya da antibiyotik kullanıyorum, enfeksiyonu kurutmak için. İflahım kesildi.
Evet canım salı günü yapıldı. Heyecanla bekliyorum sonucu. Allah bu Ramazan ayının yüzü hürmetine inşAllah benimde dualarımı kabul eder. Hatırladığınız için çok teşekkür ederimNihal hanım nasılsınız ? Transferiniz yapıldı mı
Yaaa bende dua edeceğim Allah sağlıkla anneciklerine tutunup gelmeyi nasip etsin inşallahEvet canım salı günü yapıldı. Heyecanla bekliyorum sonucu. Allah bu Ramazan ayının yüzü hürmetine inşAllah benimde dualarımı kabul eder. Hatırladığınız için çok teşekkür ederim
Kaçıncı gün embriyosu oldu. Transfer hazırlığı nasıldı heyecanlandımEvet canım salı günü yapıldı. Heyecanla bekliyorum sonucu. Allah bu Ramazan ayının yüzü hürmetine inşAllah benimde dualarımı kabul eder. Hatırladığınız için çok teşekkür ederim
Kaçıncı gün embriyosu oldu. Transfer hazırlığı nasıldı heyecanlandımÇikolata kistiniz var mıydı ?
Allah yardımcınız olsun. Bol dua edelimCanımsın
Transferden önce doktor sıvı ultrason yaptı. Çikolata kisti olsa görünürdü dedi. lucrin iğne vuruldum. Estrofem günde 3 tane, 1 folat, 1 corasprin, 3 tane de Lutinus fitil kullandım. Öncesinde Kızamık aşısı vurdurdu. Bu endometrium iltihabı gibi şey içinde 10 gün antibiyotik kullandım.
5. Gün embriyosu. Birİnin Kalitesi 4AA
Benim sorunum sağlıklı olmuyor. Ama doktor dedi ki sağlıksız olsa bile rahminde de normale dönüşebilir.
Bugün 1000 aydan hayırlı Kadir Gecesinin hürmetine dualarında bana da yer ver arkadaşım.Rabbim inŞallah bu sefer yüzümü güldürür.
Kelebek hanımmm ne yaptınız süreciniz nasıl ilerledi doktorunuz ne dediMerhaba benimde sağ tarafta 8.5 cm ve 2.5 cm ckkolata kistim var.Bende bayramdan sonra tüp bebek yapan bir doktorla gorüşeceğim bu boyuttaki kistlerdede ameliyat etmeden ilaçla baskılıyorlar mı bu sekilde tüp bebek tutar mı acaba?
Harika bir haber gözünüz aydıMerhabalar
Kistim 2 cm e düşmüş. Lucrin iğneye iyi yanıt vermişim öle söyledi doktorum.
Estrofem yazdı bu hafta başlayacağım. Sonra kontrolüm olcak rahim kalınlığı iyiyse ve herhangi bi sorunla karşılaşmazsak sürece devam edeceğiz ve transfer olucam inşallah bu ay.
Daha gitmedim bayramdan sonra gideceğim inaAllahKelebek hanımmm ne yaptınız süreciniz nasıl ilerledi doktorunuz ne dedi
Çok teşekkürlerHarika bir haber gözünüz aydıkaç cm den küçülmüştü kistiniz
Bende 2. Lucrinimi vuruldum. 8.5 cm di 7.5 civarına düşmüş şuan. Haziranda kontrolüm var ya devam ya transfer ama korkuyorum ya tutmazsa diyeÇok teşekkürler5 cm di. Sadece iki ay lucrin vuruldum.
Sizin durumunuz nedir varmı bir gelişme ?
Bu süreçte korkuyu stresi kafamızdan atmamız gerek ama malesef yapamıyoruz. Doktorumuza güvenip hayırlısını istemekten başka birşey gelmiyor elimizden.Bende 2. Lucrinimi vuruldum. 8.5 cm di 7.5 civarına düşmüş şuan. Haziranda kontrolüm var ya devam ya transfer ama korkuyorum ya tutmazsa diye
Herşeyin hayırlısı olsun hepimiz içinBu süreçte korkuyu stresi kafamızdan atmamız gerek ama malesef yapamıyoruz. Doktorumuza güvenip hayırlısını istemekten başka birşey gelmiyor elimizden.
MerhabalarKızlar merhaba doktor banada lucrin verdi kistim olduğu için bu iğneyi nasıl aldınız çok pahalı rapor mu çıkardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?