Lucrin depot iğnesi ve çikolata kisti

Bende şuan senin gibiyim. Ama amh düşük olduğu için ameliyat olamıyorum. Lucrin depot ve visanne kullanıyorum

Hmm benim amh değerime bakılmadı hiç kaç olduğunu bilmiyorum.Gittiğim doktor proklaktin ve Fsh değerime baktı sadece.
Amh maliyetli bir test. Fsh da rezerv hakkında bilgi veriyor. Birde ultrasonda da folikül saymışlardır o yüzden bakmamışlardır belki. Fshınız kaç benim 13 dü hemen tüp bebeğe git dendi bana mesela ondan sonra öğrendim amh düşük olduğunu

Suan net kaç olduğunu hatirlamıyorum ama normal değer aralığındaydı.Oda gecen sene temmuz gibi felan yapıldı baya oldu.Sanırim bayramdan sonra gideceğim doktor bütün değerlere bakar.

Nihat hanım nasılsınız ? Transferiniz yapıldı mı

Nihal hanım nasılsınız ? Transferiniz yapıldı mı
Evet canım salı günü yapıldı. Heyecanla bekliyorum sonucu. Allah bu Ramazan ayının yüzü hürmetine inşAllah benimde dualarımı kabul eder. Hatırladığınız için çok teşekkür ederim

Evet canım salı günü yapıldı. Heyecanla bekliyorum sonucu. Allah bu Ramazan ayının yüzü hürmetine inşAllah benimde dualarımı kabul eder. Hatırladığınız için çok teşekkür ederim
Yaaa bende dua edeceğim Allah sağlıkla anneciklerine tutunup gelmeyi nasip etsin inşallah Allah ol derse olur dua edelim bol bol

Kaçıncı gün embriyosu oldu. Transfer hazırlığı nasıldı heyecanlandım Çikolata kistiniz var mıydı ?

Kaçıncı gün embriyosu oldu. Transfer hazırlığı nasıldı heyecanlandım Çikolata kistiniz var mıydı ?

Canımsın
Transferden önce doktor sıvı ultrason yaptı. Çikolata kisti olsa görünürdü dedi. lucrin iğne vuruldum. Estrofem günde 3 tane, 1 folat, 1 corasprin, 3 tane de Lutinus fitil kullandım. Öncesinde Kızamık aşısı vurdurdu. Bu endometrium iltihabı gibi şey içinde 10 gün antibiyotik kullandım.
5. Gün embriyosu. Birİnin Kalitesi 4AA
Benim sorunum sağlıklı olmuyor. Ama doktor dedi ki sağlıksız olsa bile rahminde de normale dönüşebilir.
Bugün 1000 aydan hayırlı Kadir Gecesinin hürmetine dualarında bana da yer ver arkadaşım. Rabbim inŞallah bu sefer yüzümü güldürür.

Eklentiler

• 5E3D12D3-D05A-4CA4-8582-67CC2570A02E.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 116
Allah yardımcınız olsun. Bol dua edelim Sımsıkı tutunsunlar

Merhabalar
Kistim 2 cm e düşmüş. Lucrin iğneye iyi yanıt vermişim öle söyledi doktorum.
Estrofem yazdı bu hafta başlayacağım. Sonra kontrolüm olcak rahim kalınlığı iyiyse ve herhangi bi sorunla karşılaşmazsak sürece devam edeceğiz ve transfer olucam inşallah bu ay.

Kelebek hanımmm ne yaptınız süreciniz nasıl ilerledi doktorunuz ne dedi

Harika bir haber gözünüz aydı kaç cm den küçülmüştü kistiniz

Çok teşekkürler 5 cm di. Sadece iki ay lucrin vuruldum.

Sizin durumunuz nedir varmı bir gelişme ?
Bende 2. Lucrinimi vuruldum. 8.5 cm di 7.5 civarına düşmüş şuan. Haziranda kontrolüm var ya devam ya transfer ama korkuyorum ya tutmazsa diye

Bende 2. Lucrinimi vuruldum. 8.5 cm di 7.5 civarına düşmüş şuan. Haziranda kontrolüm var ya devam ya transfer ama korkuyorum ya tutmazsa diye
Bu süreçte korkuyu stresi kafamızdan atmamız gerek ama malesef yapamıyoruz. Doktorumuza güvenip hayırlısını istemekten başka birşey gelmiyor elimizden.

Kızlar merhaba doktor banada lucrin verdi kistim olduğu için bu iğneyi nasıl aldınız çok pahalı rapor mu çıkardınız

Kızlar merhaba doktor banada lucrin verdi kistim olduğu için bu iğneyi nasıl aldınız çok pahalı rapor mu çıkardınız
Merhabalar
İlk tüp bebek denemem. Eczaneden alırken raporlu olarak indirimli fiyatından verdiler. 2 kere aldım ikisindede raporlu olarak gözüktü. Herhangi birşey yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…