Lucrin depot (geçici menapoz) yardım lütfen :(

Merhaba arkadaşlar ben Aralık ayında histeroskopi oldum aynı zqmnda yumurta toplama yapıldı iki yumurtami dondurduk Ocak ayında Yasmin verdi hapın son günü lucrin deport verdi tekli kutuda bunu burdur dedi bu ay transfer yapacaktı lucrin deport adet olmamaya sebeb diye okudum hep şimdi regli olmadan tüp bebek mi yapacaklat bilgisi olana varmı bu ilacı neden vermiş olabilir ki

Öncesinde yumurta toplaman yapıldıysa adet olmadan transfer yapılır bence ama yinede doktoruna danış sen

tek doz mu 3 doz mu iğne yapıldı size? 3.75 olan tek doz onu vurdularsa adet olursunuz 2. günü tedaviye başlarlar eğer üç aylıksa iğne sürenin dolmasının ardından adet olmanızı beklemeden yaparlar bana öyle yapmışlardı

Çok teşekkür ederim adet oldum şimdi ostorojen ilacı verdi yarın kontrol çağırdı ne zamn transfer yapacağı bildirecek sanırım bı tane dondurulmuş embriyo var 3.gun

Çok teşekkür ederim adet oldum şimdi ostorojen ilacı verdi yarın kontrol çağırdı ne zamn transfer yapacağı bildirecek sanırım bı tane dondurulmuş embriyo var 3.gun
12-17 gün arası çağırı hazırlıklı ol normalde kaç günde bir adet olursun ona bağlı.

Lucrin depot 3.75 kullandım adetin bitiminle birlikte 15 gün vurdum transfere hazırlık icin adetim gecikti normalde düzenli her ay oluyorum.acaba ondan mi araştırıyorum anlayamadım pek adet olmadan neden size transfer yapıldı? ilaç yuzunden adet olmadiginiz icinmi ? yoksa bir adet normalde olamiyormusunuz duzenli ?

3 aylık lucrin depot kullanımına az kaldı bende geliyorum aranıza . Çok kilo alan oldu mu?

öyle bi etkisi yok sadece üç ayın sonunda bi adet olmadığından dolayı bi şişlik hissediyorsun. o da adet olunca geçiyor.
ben 2015 yılında 4 ay geçici menepozdaydım yine sebebi çikolata kisti , 10 kilo aldım . adet olmaya başlayınca yavaş yavaş vermiştim. Şimdi yine kilo almaktan korkuyorm , ödemde çok şiş gösteriyor.

Merhaba.. Üzerinden çok zaman geçmiş ama sormak istedim. Ben de benzer bir iğne oldum üç aylık. Transfer olumsuz olunca hemen iğnenin 4. Ayi tekrar toplama yapalim dedik. Ama E2 değerlerim çok düşük olduğu için devam edemedik. İğnenin etkisi sizde ne zan geçmişti acaba? Bende de hala iğnenin etkisi olabilir mi diye düşünüyorum olabilir mi sizce? Dört ay iğne etkisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…